Gazete Vatan Logo

Burada herkes kendi efsanesini yaşıyor

Antalya Belek'te Temmuz ayında açılan ve Türkiye'nin Disneyland’ı olarak da adlandırılan The Land of Legends Theme Park, misafirlerine sınırsız eğlence sunuyor. Park farklı aktiviteleri ile çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkinleri de heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Burada herkes kendi efsanesini yaşıyor

Macera tutkunları ve çocuklu aileler için tatili; dinlenme, eğlence ve heyecanla harmanlayan bir konsept olarak Temmuz ayında hayata geçirilenThe Land of Legends Theme Park, etkileyici mimarisi ve eğlence dünyasının dahisi olarak bilinen Franco Dragone’nin yaratıcılığıyla yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin hayali olan ve "Burada herkes kendi efsanesini yaşar" sloganıyla hizmete giren The Land of Legends Theme Park, yeni nesil eğlence anlaşıyla çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkinleri de macera ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkıyor.

Macera ve eğlence dolu bir ortam sunan Efsaneler Diyarı’nın içerisindeki Aqua World gerek adrenalin pompalayan üniteler gerekse de rahatlatan keşifler sunuyor. Onlarca kaydırağın bulunduğu The Land of Legends Theme Park'taki büyük kaydırakta, suda rayların üzerinde başlayan yolculuk 43 metre yüksekliğe ulaşıyor ve saatte 86 km hızla 525 metre kadar virajlı kıvrımlarla devam ediyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanan kaydırak ünitesinde ise sadece çocuklar için değil anne babalar için de parkurlar var. Kaydırakların dışında çılgın bir nehir de bulunuyor parkta. Bu nehirde tek ya da üç kişilik botlarla rafting heyecanını yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dalga havuzuna ilgi büyük

Boyları 2 metreyi bulan dalgalarla dans etmek ziyaretçilerin en çok tercih ettiği aktivitelerden. Hem yetişkinler hem de çocuklar dalga havuzundan çıkmak istemiyor. Tabii tüm aktivitelerde güvenlik en üst sınırda, havuzların kenarında yetişkin ve çocuklar için can yelekleri bulunuyor. Dalga havuzunda 4-5 can kurtaran görev yapıyor.

Parktaki aktiviteler havuzlar ve kaydıraklarla sınırlı değil. Burası Avrupa’nın halka açık, ilk açıkhava akvaryumu aynı zamanda. Yunus balıkları, köpek balıkları, Akdeniz ve okyanus balıklarının yüzlerce türünü görebilirsiniz. Yunuslar ve vatozlarla yüzebilirsiniz. Ayrıca yunusların şovu da kaçırılmaması gereken etkinliklerden.

Kingdom çocukları büyülüyor

Tabii bu kadar eğlenceyi bir günde bitirmek imkansız bu nedenle Kingdom Otel'de rezarvasyonunuzu yaptırın. The Land of Legends Thema Park'taki deneyimler için ilham kaynağı olan masalları yansıtmak üzere özel olarak tasarlanan 401 oda çocukları büyülüyor. Türkiye'nin ilk çocuk konseptli oteli olan Kingdom'ın tüm odalarında PlayStation’lar ve çift ekranlı LED TV’ler gibi ayrıcalıklar sunuyor. Kingdom'daki gece şovları çocuklar için olduğu kadar yetişkinleri de büyülüyor.

Haberin Devamı

Su altında yürüyüp balıkları besleyin

Su altında yürümek sanırım hiç bu kadar kolay olmamıştır herhalde... 4 metre derinlikteki deniz suyu ile dolu havuzda tüplere bağlanmadan, dalgıç giysileri giymeden sadece bir başlık takıp dibe iniyorsunuz. Balıklara yem verip köpek balıklarını izleyebiliyorsunuz.