Bücür

Bücür

Son dakika bücür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bücür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bücür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bücür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bücür gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 bücür haberi bulunmuştur. Tüm bücür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçeGüney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023Gündem
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar olduDünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023Dünya
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?
Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Annesi Dilek Parlar'ın hastalığı ne? Dilek Parlar neden öldü?Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Acı haber sonrası oyuncunun da hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında? Berat Efe Parlar nereli?
24.01.2023Televizyon
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023Magazin
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Berdan Mardini'nin ardından Survivor 2023'ün 2. yarışmacısının oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıkladı. Peki, Ümit Erdim kimdir? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim kaç yaşında, nereli, filmleri ve TV dizileri neler?
14.12.2022Magazin
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin'
Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan kızına kavuştu! 'İyi ki geldin'90'lı yılların çocuk oyuncusu, Bücür Cadı dizisinin Zeliş'i Merve Erdoğan anne oldu. Kızıyla ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
10.09.2022Magazin
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
'Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!Bir döneme damgasını vuran 'Bücür Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Zeliş' karakteriyle tanınan Merve Erdoğan, anne olacağını duyurmuştu. Oyuncu, şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı
5.05.2022Magazin
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber!
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber!Merve Erdoğan, "Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i olarak tanındı. Oyuncu, ardından "Arka Sıradakiler" ile televizyon izleyicisinin hafızasına kazındı. Şimdilerde 3,5 aylık hamile Erdoğan, hamilelik haberinin gelmesiyle tüm dizi görüşmelerini durdurduğunu söyledi.
13.03.2022Magazin
Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e: Zavallı bücür!
Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e: Zavallı bücür!Son yılların en popülerleşen meslekleri arasında yer alan Influencer’lık üzerine konuşan Okan Bayülgen, sosyal medyadaki fenomenler için “Hepsi çöp, zavallı” dedi. Ünlü şovmeni hedef alan şarkıcı Cenk Eren, sosyal medyada çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı: Cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini anlatsak.
2.10.2021Magazin
Oyuncu Merve Erdoğan nişanlandı
Oyuncu Merve Erdoğan nişanlandıBir döneme damga vuran 'Bücür Cadı' dizisinde 'Zeliş' karakterini canlandıran oyuncu Merve Erdoğan, müzisyen Mert Carim ile nişanlandı. Erdoğan nişandan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
8.10.2020Magazin
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020Gündem
'Bücür' 3 kişiyi öldürdü, birini diri diri gömdü!
'Bücür' 3 kişiyi öldürdü, birini diri diri gömdü!"El Chapo" (bücür) lakaplı Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman, New York'ta yargılandığı davada ilk kez cinayetle suçlandı. Eski koruması Isaias Valdez Rios, Guzman'ın 3 kişiyi öldürdüğüne tanık olduğunu söyledi, onun bu kişilerden birini diri diri gömdüğünü öne sürdü.
25.01.2019Dünya
'El Chapo davası'nda bomba gelişme! Eski devlet başkanı çıktı
'El Chapo davası'nda bomba gelişme! Eski devlet başkanı çıktıTutuklu uyuşturucu baronu “El Chapo (Bücür)” lakaplı Joaquin Guzman’ın davasında, gizli bir tanığın ifadesinde yer alan “Chupeta (Emzik)" lakaplı kişinin eski Kolombiya Devlet Başkanı Ernesto Samper olduğu iddia edildi
7.01.2019Dünya
Ankara’da sevgi seli
Ankara’da sevgi seli‘Bücür’ filmi, kahkahasını il il gezdirmeye devam ediyor.
24.09.2018Magazin
Bu hafta 11 film vizyona girecek
Bu hafta 11 film vizyona girecekTürkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girecek.
20.09.2018Kültür Sanat
Aksiyonu bol bir film oldu
Aksiyonu bol bir film olduBKM yapımı “Bücür” filmi, yönetmen Umut Kırca ve oyuncular Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Taner Barlas ve Ümit Erdim’in aileleri ve sanat dünyasından dostlarının katıldığı bir gösterimle Etiler Alkent Cinecity sinemalarında gerçekleşti.
19.09.2018Magazin
Kayıp oğlunun peşinde
Kayıp oğlunun peşindeUzun süredir ekrandan ve beyazperdeden uzakta olan Dolunay Soysert, ‘Bücür’ adlı filmde konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
14.09.2018Magazin
Kötü adam oldu
Kötü adam olduBücür filminde Durul Bazan, zengin ve acımasız bir iş adamı olarak seyircinin karşısına çıkacak.
11.09.2018Magazin
'Bücür' için işaret dilini öğrendi
'Bücür' için işaret dilini öğrendiOyuncu Berat Efe Parlar, 'Bücür' filmindeki rolü için işaret dili öğrendi.
3.09.2018Magazin
İşaret dilini öğrendiler
İşaret dilini öğrendilerBerat Efe Parlar, Bücür’deki rolü için işaret dili öğrendi.
2.09.2018Magazin
Evsiz kaldı
Evsiz kaldıTaner Barlas sinemada bir evsiz oldu! ‘Bücür’ filminde başrolü üstlenen usta oyuncu, sokak köpekleri ile arkadaşlık eden, parklarda yatan bir adama hayat veriyor.
22.08.2018Magazin
Sinema filminde oynamak istiyor
Sinema filminde oynamak istiyorTiyatro eğitimi alan ve Bücür Cadı dizisiyle adını duyuran, Merve Erdoğan şimdilerdeyse Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği Frankenstein oyununda yer alıyor. Erdoğan’la kariyeri ve gelecek planları üzerine sohbet ettik...
22.12.2017Arşiv
Milli güreşçiler Avrupa üçüncüsü
Milli güreşçiler Avrupa üçüncüsüAvrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda milli güreşçi Süleyman Atlı ile 86 kiloda mücadele eden milli güreşçi Selim Yaşar bronz madalya kazandı.
10.11.2021Diğer Sporlar
Uçaktan ceset attılar!
Uçaktan ceset attılar!Meksika’nın kuzeyindeki Sinaloa eyaletinde bir hastanenin çatısına, uçaktan öldürülmüş bir kişinin cesedi atıldı
13.04.2017Dünya
Son dakika! Guzman ABD'ye böyle getirildi!
Son dakika! Guzman ABD'ye böyle getirildi!Bücür lakaplı dünyanın en ünlü uyuşturucu baronu Meksikalı 'El Chapo-Bücür' lakaplı Joaquin Guzman ABD'ye teslim edildi. Guzman geçtiğimiz günlerde hapishanede cinsel tacize uğradığını ve gardiyanlar tarafından uyutulmadığını söylemişti. İşte Guzman ABD'ye böyle teslim edildi.
17.06.2021Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bücür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bücür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.