Bruno Alves

Bruno Alves

Son dakika Bruno Alves haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bruno Alves ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bruno Alves haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bruno Alves

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bruno alves gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 bruno alves haberi bulunmuştur. Tüm bruno alves haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu transfer çalımı ne Joao Pedro'ya benzer ne Zaha'ya! Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bomba
Bu transfer çalımı ne Joao Pedro'ya benzer ne Zaha'ya! Yıllarca hafızalardan silinmeyecek bombaKadrosunda Luis Suarez, Bruno Alves, Reinaldo gibi tecrübeli isimleri barındıran Gremio'nun Muslera için devreye girdiği, Galatasaray yönetiminin ise Livakovic'i gündemine aldığı bildirildi. Fenerbahçe'yi yakından takip eden Ahmet Konanç, Hırvat eldiven hakkında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Muslera gitse Galatasaray Livakovic'i çeker alır' sözleri bomba etkisi yarattı.
31.07.2023Fenerbahçe
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istedilerGenelde tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Gremio son olarak Galatasaray forması giyen Muslera için girişimlere başladı.
30.07.2023Galatasaray
3 eski Fenerbahçeli yıldızı açıkladı! 'Bunlarla konuştum sonra gelmeye karar verdim'
3 eski Fenerbahçeli yıldızı açıkladı! 'Bunlarla konuştum sonra gelmeye karar verdim'Fenerbahçe'nin Cagliari'den transfer edip İstanbul'a getirdiği Joao Pedro'nun açıklamaları camiada bir hayli dikkat çekti. Sarı Lacivertli takım hakkında Alex de Souz'dan bilgi aldığını söyleyen Pedro, Bruno Alves ve Baroni'yi de sözlerine ekledi.
24.07.2022Fenerbahçe
Türkiye Kim Min-Jae - Szalai ikilisini konuşuyor
Türkiye Kim Min-Jae - Szalai ikilisini konuşuyorSüper Lig'de süper ikili olan Min-Jae ve Szalai Fenerbahçe camiasını bir hayli memnun ediyor.
28.09.2021Fenerbahçe
'Hulk futbolun ne olduğunu bilmiyordu'
'Hulk futbolun ne olduğunu bilmiyordu'2012-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Portekizli oyuncu Raul Meireles, Porto'nun televizyon kanalında bir röportaj verdi ve futbolu bırakmasına da değindi.
27.10.2020Fenerbahçe
Bruno Alves Milan'dan 1 puanı söktü aldı!
Bruno Alves Milan'dan 1 puanı söktü aldı!Milan karşısında 87. dakikada enfes bir frikik golü atan Parma kaptanı Bruno Alves, takımı Parma’yı yenilgiden kurtardı.
20.04.2019İtalya
Bruno Alves Juventus'u açıkladı!
Bruno Alves Juventus'u açıkladı!2013-16 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen 37 yaşındaki Bruno Alves, Juventus'tan aldığı teklifi açıkladı.
1.04.2019İtalya
Bruno Alves resmen Parma'da
Bruno Alves resmen Parma'daSerie A ekibi, eski Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves ile bir yıllığına anlaşmaya vardı.
12.07.2018Futbol
Portekiz kadrosunda Süper Lig'den 4 isim
Portekiz kadrosunda Süper Lig'den 4 isimPortekiz Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek aday kadrosunda Spor Toto Süper Lig'den 4 oyuncuya yer verildi.
15.05.2018Fenerbahçe
Neto'ya Portekiz'den müjdeli haber!
Neto'ya Portekiz'den müjdeli haber!Luis Neto, Ruben Dias'ın sakatlığının ardından Portekiz Milli Takımı'na çağrıldı.
19.03.2018Fenerbahçe
Beto ve Quaresma, Portekiz Milli Takımı'na seçildi
Beto ve Quaresma, Portekiz Milli Takımı'na seçildiPortekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Portekiz Milli Takımı'nın Mısır ve Hollanda ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma ve Göztepe'den Beto'yu da dahil etti.
15.03.2018Beşiktaş
Neto: Çok büyük bir kulübe geldim
Neto: Çok büyük bir kulübe geldimFenerbahçe'nin yeni transferi Neto: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü temsil edecek olmak bana mutluluk veriyor"
31.08.2017Fenerbahçe
Yeni transfer İstanbul'a geldi!
Yeni transfer İstanbul'a geldi!Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya hazırlandığı Luis Neto İstanbul'da!
28.08.2017Fenerbahçe
Fenerbahçe Neto ile el sıkıştı!
Fenerbahçe Neto ile el sıkıştı!Fenerbahçe stoper transferini kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Gustavo Gomez'deki sürecin uzaması üzerine sarı lacivertliler, Zenit'ten Luis Neto ile el sıkıştı.
27.08.2017Fenerbahçe
Portekiz'in kadrosu belli oldu
Portekiz'in kadrosu belli oldu2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden Portekiz Milli Takımı'nın aday kadrosunda Süper Lig'den üç futbolcuya yer verildi.
24.08.2017Futbol
Eski F.Bahçeli Rangers'ta!
Eski F.Bahçeli Rangers'ta!İskoçya Birinci Futbol Ligi (Premiership) ekibi Glasgow Rangers, İtalya'nın Cagliari takımından eski Fenerbahçeli oyuncu Bruno Alves'i transfer etti.
31.05.2017Futbol
Quaresma'ya milli davet
Quaresma'ya milli davetBeşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi.
25.05.2017Arşiv
'Şike gerçeğini Şenol Güneş de görmüştür'
'Şike gerçeğini Şenol Güneş de görmüştür'Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, Hürriyet'e verdiği özel röportajda, 3 Temmuz 2011'deki şike operasyonu ve sonrasında sarı lacivertli kulüpte yaşananlar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. "FETÖ'cüler bizi durdurdu... Aşağı çektiler, yetmedi kurşunladılar" diyen Kartal, o dönem Trabzonspor'un başında olan Şenol Güneş için de, ".Şike sürecinde aleyhimize konuşmuştu ama şimdi artık gerçekleri görmüştür" dedi. İsmail Kartal'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı yarattı, Twitter'da TT oldu.
24.09.2021Fenerbahçe
Pereira'dan Fenerbahçe için şaşırtan sözler!
Pereira'dan Fenerbahçe için şaşırtan sözler!Fenerbahçe'nin esi teknik direktörü Vitor Pereira, sarı lacivertli takımın Galatasaray karşısında aldığı 2-0'lık galibiyette ve Robin van Persie'nin çıkışında kendisinin büyük payı olduğunu iddia etti.
23.11.2016Fenerbahçe
Portekiz 4 köşe!
Portekiz 4 köşe!Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Portekiz ile Letonya karşı karşıya geldi.
13.11.2016Arşiv
Beşiktaşlı Quaresma'ya milli davet
Beşiktaşlı Quaresma'ya milli davetPortekiz Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde sahasında 13 Kasım Pazar günü Letonya ile oynayacağı maçın 24 kişilik aday kadrosu açıklandı.
3.11.2016Beşiktaş
'Beni Kjaer kadar dinlemediler'
'Beni Kjaer kadar dinlemediler'Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'dan olay sözler!
24.09.2021Fenerbahçe
O eski Kjaer'den eser yok şimdi!
O eski Kjaer'den eser yok şimdi!Taraftarların 'savunma bakanı' lakabını taktıkları Danimarkalı yıldızdaki değişim takım arkadaşlarının da dikkatini çekti.
24.09.2021Fenerbahçe
'Fenerbahçe'nin dünü bugünü yarını...'
'Fenerbahçe'nin dünü bugünü yarını...'Fenerbahçe'nin son durumunu spor yorumcusu Harun Uyar, Şampiy10'a yorumladı.
24.09.2021Fenerbahçe
Meireles'in yeni takımı belli oldu
Meireles'in yeni takımı belli olduFenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşta kalan Meireles'in Cagliari'ye gidebileceği yazıldı.
24.09.2021Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bruno Alves ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bruno alves haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.