Gazete Vatan Logo
FenerbahçeO eski Kjaer'den eser yok şimdi!

O eski Kjaer'den eser yok şimdi!

Taraftarların 'savunma bakanı' lakabını taktıkları Danimarkalı yıldızdaki değişim takım arkadaşlarının da dikkatini çekti.

O eski Kjaer'den eser yok şimdi!

Geçen sezon sıcakkanlı tavırları, defansı toparlayan hamleleriyle ön plana çıkan oyuncunun bu sene kendini geri plana çekmesi F.Bahçeli futbolcuların gözünden kaçmadı.

F.BAHÇE savunmasının bel kemiği Simon Kjaer, geçmişini mumla aratıyor. Sarı-lacivertlilere gelir gelmez hemen uyum sağlayan, geçen yılki partneri Bruno Alves’in her açığını kapatarak adeta defansın kurtarıcısı olan Danimarkalı’nın bu sezon yaşadığı değişim dikkatlerden kaçmadı.

2015-16’DA sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çeken tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarıyla yakından ilgileniyor, hakemle münakaşa yaşayanları uyarıyordu. Hatta öyle ki hakem Ivan Bebek’in kararlarıyla tüm futbolcuları zıvanadan çıkarttığı Braga maçında sakin halleriyle arkadaşlarının ağır cezalar almasını engellemişti.

HAVALANDI!

ANCAK son 5-6 ayda Simon adeta mutasyona uğradı. Avrupa’nın birçok önemli kulübünün transfer listesine girdiğini öğrendikten sonra bir anda değişen oyuncu tabiri caizse havalandı. İstatistiklere göre de bir önceki sezona göre başarılı işler çıkartamayan, takım arkadaşlarıyla uzaklaşan ve sürekli olarak kafasında F.Bahçe’den ayrılmakla ilgili planlar yapan Kjaer, tüm bu olumsuzluklara rağmen sahada elinden geleni yapıyor. Tüm bu iyi niyetine rağmen sarı-lacivertli futbolcular kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde Danimarkalı’nın karakter olarak çok değiştiğine inanıyor.

Haberin Devamı