Bizi Birleştiren Hayat

Bizi Birleştiren Hayat

Son dakika bizi birleştiren hayat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bizi birleştiren hayat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bizi birleştiren hayat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bizi Birleştiren Hayat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bizi birleştiren hayat gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 bizi birleştiren hayat haberi bulunmuştur. Tüm bizi birleştiren hayat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilgün Kasapbaşoğlu: Sevgiyi ve sevgisizliği bu dizide göreceksiniz
Nilgün Kasapbaşoğlu: Sevgiyi ve sevgisizliği bu dizide göreceksinizOyunculuğa çocukken başlayan, tiyatro, sinema ve televizyonda sayısız yapımda rol alan, seslendirme sanatçısı olarak da birçok karaktere hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yeni sezonda Kanal D’de olacak.
9.09.2024Magazin
'Bizi Birleştiren Hayat' aşkla geliyor!
'Bizi Birleştiren Hayat' aşkla geliyor!İki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu ilişkisinin anlatıldığı ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın yeni tanıtım filminden aşk çıktı. Dizinin ikinci fragmanında ‘Hemşire Yasemin’ ile ‘Doktor Burak’ın çalıştıkları hastanede çarpışarak tanışması, yeni bir aşkın fitilini ateşliyor.
4.09.2024Magazin
Usta oyuncu 60 yıl sonra bir ilki yaşıyor! Nilgün Kasapbaşoğlu 'Bizi Birleştiren Hayat' ile bu kez ters köşe yapacak
Usta oyuncu 60 yıl sonra bir ilki yaşıyor! Nilgün Kasapbaşoğlu 'Bizi Birleştiren Hayat' ile bu kez ters köşe yapacakÇocuk yaşta oyunculuğa adım atan; tiyatro, sinema ve televizyonda yüzlerce yapımda rol alan; seslendirme sanatçısı olarak birçok karaktere hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, yeni sezonda Kanal D’de olacak. Usta sanatçı, meslekte 60’ıncı yılının tecrübesiyle “Bizi Birleştiren Hayat” dizisinde “Münevver Hanım’ı oynayacak. “60 yılı devirince yapacağınız işin sizi heyecanlandırması gerekiyor.” diyen Kasapbaşoğlu, “Münevver, beni heyecanlandırdı çünkü bu kez ters köşe bir rol oynuyorum.” sözleriyle dikkatleri yeni projesine çevirdi.
2.09.2024Magazin
Kayra Zabcı’dan samimi açıklamalar: Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım
Kayra Zabcı’dan samimi açıklamalar: Dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarımGenç oyuncu Kayra Zabcı, “Bizi Birleştiren Hayat” dizisiyle ilk kez bir günlük dizide başrol deneyimi yaşayacak. Dizide, “Yasemin”i canlandıracak olan Zabcı, hayat vereceği karakterle benzer noktalarının bulunduğunu belirterek “Yasemin, gözyaşlarını içine akıtan bir karakter, ben de dışarıda hep gülümserim ama içimde çok şey yaşarım.” dedi. Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelecek.
27.08.2024Magazin
Bizi Birleştiren Hayat'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Gizemlerle dolu bir hikaye...
Bizi Birleştiren Hayat'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Gizemlerle dolu bir hikaye...Çaresizlik içindeki iki kız kardeşin bir konakta yaşayan anneannelerinin kapısına dayanması ile başlayan gizemlerle dolu bir hikâyeye hazır mısınız? Başrollerini Nilgün Kasapbaşoğlu (Münevver) ve Kayra Zabcı’nın (Yasemin) paylaştığı Kanal D’nin yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” izleyicileri aile bağları, kader ve üzeri örtülen sırların sürükleyici dünyasına davet ediyor.
23.08.2024Magazin
İki kız kardeşin yürek burkan hikayesi... “Bizi Birleştiren Hayat” yakında Kanal D’de
İki kız kardeşin yürek burkan hikayesi... “Bizi Birleştiren Hayat” yakında Kanal D’deKanal D’nin, yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat” çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın başrolünde yer aldığı dizi, iki kız kardeşin yürek burkan hikayesi üzerinden birçok duyguyu bir arada yaşatacak.
18.08.2024Magazin
“Bizi Birleştiren Hayat” geri sayıma başladı
“Bizi Birleştiren Hayat” geri sayıma başladıKanal D’nin sırlarla dolu bir hikayeyi konu alan dizisi “Bizi Birleştiren Hayat”, geri sayıma başladı. Günlük dizi formatında yayınlanacak yapımda “Münevver” rolüne hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, diziye “Evet” demeden önce izleyicilerin nabzını tuttuğunu belirterek “Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız, silahsız dizileri özlediklerini dile getirdiler.” dedi.
14.08.2024Magazin
Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız? Kanal D’den yepyeni bir günlük dizi daha: Bizi Birleştiren Hayat
Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız? Kanal D’den yepyeni bir günlük dizi daha: Bizi Birleştiren HayatBirbirinden güçlü içerikleriyle yaz sezonuna damga vuran Kanal D, günlük dizi formatındaki yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ayazın Sonu Güneş’i seyirci ile buluşturan kanalın yeni günlük dizisi belli oldu. Sırlarla dolu bir hikâyeyi anlatan “Bizi Birleştiren Hayat”, yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.
30.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki tarihi törende açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki tarihi törende açıkladı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yenilenerek dev bir opera binasına dönüşecek olan Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temelini atacağımız bina sadece bir kültür merkezi değil milli iradeye kastedenlere verilen en güzel cevaptır. Yeni AKM tamamlandığında jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır" dedi.Artık kitapta, dergide, gazetede KDV'nin olmayacağının müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız daha çok okuyan bir toplumun inşasına katkıda bulunmaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinin açılış tarihinin 24 aydan 20 aya düşürüldüğünü ve bedelinin de 860 milyondan 850 milyona indirildiğini bildirdi.
10.02.2019Siyaset
Koltuğa yapışmak benim için söylenebilecek son şey
Koltuğa yapışmak benim için söylenebilecek son şeyTürkiye’nin ‘son başbakanı’, TBMM Başkanı ve AK Parti 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimlere iki ay kala, ilk röportajını Hürriyet’ten İpek Özbey'e verdi. Yıldırım ile Kanlıca’da buluştuk. Vatandaşın yoğun ilgisi ve özellikle çocukların birlikte fotoğraf çektirmesi sonucu yaklaşık 7 saat birlikte vakit geçirdik.
28.01.2019Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri o zatı koruma peşinde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri o zatı koruma peşinde!Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Şeb-i Arus Programı'nda konuştu. Erdoğan; "1 milyon insanın katledildiği Suriye'de hâlâ birileri o ülkenin başındaki zatı korumanın peşinde." dedi
17.12.2018Siyaset
DEAŞ'ın elinden kurtulan kız: 40 kişi birden...
DEAŞ'ın elinden kurtulan kız: 40 kişi birden...DEAŞ'ın elinden kurtulmayı başaran 18 yaşındaki Lamiya Hacı Başar'ın hikayesi kaleme alındı. Genç kızın hayat hikayesinin her anı kan donduracak cinsten...
17.06.2021Dünya
Hollywood'dan vize tepkisi: Bu yasak bir leke
Hollywood'dan vize tepkisi: Bu yasak bir lekeHollywood'da Sinema Oyuncuları Birliği'nin ödül törenine sanatçıların Trump protestoları damga vurdu. Veep dizisinin yıldızı Julia Louis Dreyfus 7 ülkeye getirilen göçmen yasağını 'bir leke' olarak tanımladı.
17.06.2021Dünya
AK Parti 15 yaşında
AK Parti 15 yaşındaAK Parti 15. kuruluş yıldönümünü bugün kutladı. Kutlama, 15 Temmuz Şehitleri'nin anısına genel merkez önünde sade bir törenle yapıldı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.
29.09.2021Gündem
'Şehitlik mertebelerin en yücesidir'
'Şehitlik mertebelerin en yücesidir'RAMAZAN ayının ilk iftar sofrasında şehit yakınlarını ve gazileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’yi terör örgütleri aracılığıyla, terör eylemleriyle, teröristlerle terbiye edeceğini, istediği şekilde yönlendireceğini sananlar beyhude uğraşıyorlar" dedi.
29.09.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kutlu Doğum Programı'nda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kutlu Doğum Programı'nda konuştuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda biz terörün bedelini ödemiyor muyuz? Terörün bedelini ödüyoruz. Bakın bunca insan ölüyor. Tabii biz, burada duramayız. Sonuna kadar devam edeceğiz, bu operasyonlara. Niçin? Birliğimizi tesis etmek için, huzuru tesis etmek için devam edeceğiz." dedi.
29.09.2021Gündem
3. Köprü Ağustos'ta açılacak
3. Köprü Ağustos'ta açılacakUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos'ta açılacağını söyledi...
29.09.2021Gündem
İşte Münir Özkul’un son hali
İşte Münir Özkul’un son haliYeşilçam'ın ulu çınarlarından Münir Özkul, son dönemlerde KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele ediyor...
26.11.2015Magazin
Şanlıurfa'da kıran kırana mücadele
Şanlıurfa'da kıran kırana mücadele1 Kasım seçimlerinde gözlerin çevrileceği kentlerden biri de Şanlıurfa...
29.09.2021Gündem
Kayıp eşi PKK'ya mı katıldı?
Kayıp eşi PKK'ya mı katıldı?İzmir'in Pınarbaşı Semti'nde, 10 gün önce ortadan kaybolan Suat Küçükdemir'in eşi, terör örgütüne katılmasından endişe ettiğini söyledi.
15.08.2015Yaşam
Operasyonlar ne zaman bitecek?
Operasyonlar ne zaman bitecek?Başbakan Davutoğlu, DAEŞ, PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik operasyonlara ilişkin, "Bütün bu operasyonlar kapsamlı şekilde devam edecek, ta ki hiç kimse bir daha Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatandaşlarını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliğini, beraberliğini, özgürlüğünü tehdit etme cüretine kalkışmasın; kararlığımız kesin ve katidir" dedi.
29.09.2021Gündem
‘Eşcinsellerle beni birleştiren isyancı ruhlarımız’
‘Eşcinsellerle beni birleştiren isyancı ruhlarımız’Türkiye’nin ilk ve tek eşcinsel yaşam dergisi Gzone Mag’a konuşan Sezen Aksu, “Eşcinsellerle beni birleştiren, belki inandığımız konuların üzerine, aynı gözü karalık ve cesaretle yürüten isyancı ruhlarımızdır…” dedi.
6.07.2015Magazin
Bilinmeyenleriyle Selahattin Demirtaş!
Bilinmeyenleriyle Selahattin Demirtaş!HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı...
29.09.2021Gündem
'Sonu mutlu biten bir umut hikayesi'
'Sonu mutlu biten bir umut hikayesi'EKİN GÜCÜK / egucuk@gmail...
8.11.2014Arşiv
Büyükannemin insanları!
Büyükannemin insanları!Onların hikayesi iki yakaya, azınlıklara, milliyetçiliğe farklı bir yerden bakacağınız bir hikâye
16.07.2012Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bizi Birleştiren Hayat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bizi birleştiren hayat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.