Beyza Şekerci

Beyza Şekerci

Son dakika Beyza Şekerci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyza Şekerci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyza Şekerci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyza Şekerci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyza şekerci gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 beyza şekerci haberi bulunmuştur. Tüm beyza şekerci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyza Şekerci yeni dizini Annem Ankara'yı anlattı: Set arkadaşlarından oyuncuya destek
Beyza Şekerci yeni dizini Annem Ankara'yı anlattı: Set arkadaşlarından oyuncuya destekKanal D ekranlarında yayınlanacak 'Annem Ankara' dizisinde yer alacak olan oyuncu Beyza Şekerci, Etiler’de oğlunu okuldan almaya giderken objektiflere yansıdı. Ünlü güzel, projede birlikte olduğu Bergüzar Korel için 'Bana çok destek oluyor' dedi.
26.09.2024Magazin
90’lı yılların Ankara'sında bir annenin hayat mücadelesi! Annem Ankara'nın çekimleri başladı
90’lı yılların Ankara'sında bir annenin hayat mücadelesi! Annem Ankara'nın çekimleri başladıÜç erkek çocuğuyla birlikte Ankara’da hayat mücadelesi veren bir kadının yaşanmış hayat öyküsünü anlatan Kanal D dizisi “Annem Ankara”nın çekimleri başladı. Başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Annem Ankara’nın setinden ilk görüntüler geldi. BKM imzalı, senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alan projenin yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor.
14.09.2024Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama!Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023Magazin
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyorEngin Hepileri ve Beyza Şekerci, 'İntikam' dizisinin setinde başlayan aşklarını, Mayıs 2015'te Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle nikâh masasına taşımıştı. Ekim 2018'de Can'ı kucaklarına alan oyuncu çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’nun genç müzisyenleri keşfetme hikayesini konu alan ‘Prestij Meselesi’ filminde rol alan Hepileri, önceki gün oğlu ile alışveriş turundaydı.
26.11.2022Magazin
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçti
Serkan Çayoğlu: Ayrı kaldığımız süreç zor geçtiSerkan Çayoğlu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizisinin özel gösterimine katıldı. 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisi için uzun süre Kıbrıs’ta kalan yakışıklı oyuncu, bu nedenle Gürel'le ayrı kaldıklarını ve bu sürecin zor geçtiğini söyledi.
4.03.2022Magazin
Engin Hepileri-Beyza Şekerci'nin heyecanlı günü!
Engin Hepileri-Beyza Şekerci'nin heyecanlı günü!Yaz tatilini İzmir'de bulunan evlerinde geçiren oyuncu çift Engin Hepileri ile Beyza Şekerci, önceki gün Bebek’te görüntülendi.
10.09.2021Magazin
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in tatilde aile saadeti
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in tatilde aile saadetiÜçüncü kez bebek heyecanı yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, Bodrum ve Dalaman’dan sonra tatile Çeşme’de devam ediyor.
21.07.2021Magazin
Beyza Şekerci: Oğlum özgür büyüyor
Beyza Şekerci: Oğlum özgür büyüyorOyuncu Beyza Şekerci, minik oğlu Can’la birlikte görüntülendi.
29.05.2021Magazin
Bergüzar Korel'in üçüncü bebeği göründü!
Bergüzar Korel'in üçüncü bebeği göründü!Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. 38 yaşındaki Korel, büyüyen karnı ile verdiği yeni pozu takipçileriyle paylaştı.
20.05.2021Magazin
Bergüzar Korel: Affımı istedim, tekrar yolladılar
Bergüzar Korel: Affımı istedim, tekrar yolladılarAcun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platformda kamera karşısına geçmeye hazırlanan Bergüzar Korel, önceki akşam Etiler’de mutfak araç gereçleri satan bir mağaza çıkışı görüntülendi. Korel’e meslektaşı ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci’nin de eşlik ettiği görüldü.
20.02.2021Magazin
"Hayatımdaki hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı"
"Hayatımdaki hiçbir pişti bu kadar acı olmamıştı"Oyuncu Bergüzar Korel ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci Hepileri tatilde bir araya geldi.
9.07.2020Magazin
'Bir kız bebek gelsin diyorlar'
'Bir kız bebek gelsin diyorlar'Bergüzar Korel, “Herkes ‘Haydi bir kız bebek gelsin’ diyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var?” sözleriyle, kısmetinde varsa olabileceğini söyledi.
13.05.2020Magazin
Beyza Şekerci babaannesini kaybetti
Beyza Şekerci babaannesini kaybettiOyuncu Beyza Şekerci'nin babaannesi hayatını kaybetti. Şekerci, haberi Instagram paylaşımı ile duyurdu.
14.03.2020Magazin
Beyza Şekerci: Çok romantiktir
Beyza Şekerci: Çok romantiktirEşi Beyza Şekerci’nin doğum gününde romantik bir paylaşım yapan Engin Hepileri, iltifatlar aldı.
26.01.2020Magazin
Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?
Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?9 yıl aradan sonra ikinci kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
23.08.2019Magazin
Beyza Şekerci: Her anne güzeldir
Beyza Şekerci: Her anne güzeldirBeyza Şekerci ve Engin Hepileri, önceki gün 10 aylık oğulları Can ile Bebek’te objektiflere takıldı.
22.08.2019Magazin
Beyza Şekerci’den itiraf: Gittikçe eridiğim...
Beyza Şekerci’den itiraf: Gittikçe eridiğim...Oyuncu Beyza Şekerci, 4 yıl önce meslektaşı Engin Hepileri ile nikah masasına oturmuştu.
28.05.2019Magazin
"Beş aylık adam oldu"
"Beş aylık adam oldu"Bergüzar Korel, önceki akşam Zorlu PSM’de yer alan Touche isimle mekanda sahne aldı. Basına kapalı gerçekleşen ve Korel’in dostlarını ağırladığı geceye birçok ünlü isim katıldı.
14.03.2019Magazin
Beyza Şekerci'nin yeni yaş coşkusu
Beyza Şekerci'nin yeni yaş coşkusuÖnceki gün 30 yaşına giren Beyza Şekerci için kendisi gibi oyuncu eşi Engin Hepileri, doğum günü partisi organize etti.
26.01.2019Magazin
Can Doğdu
Can Doğdu‘İntikam’ dizisinin setinde tanışıp, 2015 yılında evlenen Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, 5 Ekim’de ilk bebeklerini kucağına aldı.
8.10.2018Magazin
Ünlü çiftin mutlu günü!
Ünlü çiftin mutlu günü!Oyuncu Engin Hepileri ve 2015 yılında dünyaevine girdiği Beyza Hepileri, 'Can' adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı.
8.10.2018Magazin
Yakında 3 kişiyiz
Yakında 3 kişiyizOyuncu Engin Hepileri, eşi Beyza Şekerci’yle önceki akşam Bebek’teydi.
1.06.2018Magazin
3’üncü yılımızda 3 kişi olacağız!
3’üncü yılımızda 3 kişi olacağız!Evliliklerinin üçüncü yıl dönümünü kutlayan Engin Hepileri ile Beyza Şekerci çifti, doğacak çocuklarını işaret ederek “3. yılımızda 3. üyemizi bekliyoruz” dedi
28.05.2018Magazin
"Haykırasım var" diyerek müjdeyi duyurdu
"Haykırasım var" diyerek müjdeyi duyurdu2015 yılında Beyza Şekerci ile nikah masasına oturan oyuncu Engin Hepileri, "4.5 aydır dünyaya haykırasım var, baba oluyorum" diyerek bebek beklediklerini açıkladı.
13.05.2018Magazin
Ünlü çiftten müjdeli haber
Ünlü çiftten müjdeli haberMayıs 2015'de dünyaevine giren ünlü oyuncular Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'den müjdeli haber geldi.
11.05.2018Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beyza Şekerci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyza şekerci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.