Annem Ankara'nın setinden ilk görüntü geldi
Annem Ankara'nın setinden ilk görüntü geldiKanal D’nin iddialı dizisi, ‘Annem Ankara’nın çekimleri başladı. Projenin Zuhal’i Bergüzar Korel ile Hasan’ı Mehmet Günsür’den setin ilk görüntüsü geldi.
15.09.2024Magazin
90’lı yılların Ankara'sında bir annenin hayat mücadelesi! Annem Ankara'nın çekimleri başladı
90’lı yılların Ankara'sında bir annenin hayat mücadelesi! Annem Ankara'nın çekimleri başladıÜç erkek çocuğuyla birlikte Ankara’da hayat mücadelesi veren bir kadının yaşanmış hayat öyküsünü anlatan Kanal D dizisi “Annem Ankara”nın çekimleri başladı. Başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Annem Ankara’nın setinden ilk görüntüler geldi. BKM imzalı, senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alan projenin yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor.
14.09.2024Magazin
Annem Ankara için esmer oldu
Annem Ankara için esmer oldu“Annem Ankara” dizisinde üç çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren “Zuhal” karakterini canlandıracak olan Bergüzar Korel, yeni rolüne uyum sağladı. Sarı saçlarını kahverengiye boyatan Korel, imaj değişikliğini sosyal medyadan paylaştı. Güzel sanatçı, takipçilerinden olumlu tepkiler aldı.
20.08.2024Magazin
BKM'den yaşanmış bir hayat hikayesi: Annem Ankara
BKM'den yaşanmış bir hayat hikayesi: Annem AnkaraTek başına bir annenin 1990’lı yılların Ankara’sında verdiği yaşam mücadelesini anlatan “Annem Ankara”, Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri olacak. Gerçek bir yaşam hikayesinden esinlenen dizi, üç çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Zuhal’in hüzünlü hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.
16.08.2024Magazin