AB, 60 yıl sonra 'bağlılık' yineledi, bildirgeyi imzaladı!
AB, 60 yıl sonra 'bağlılık' yineledi, bildirgeyi imzaladı! AB liderleri, antlaşmadan 60 yıl sonra 'Roma Bildirgesini' imzalayarak Avrupa'ya bağlılıklarını yineledi.
25.03.2017 Dünya
FETÖ’de ‘Narkoz testi’yle sadakat ölçümü
FETÖ’de ‘Narkoz testi’yle sadakat ölçümü İstanbul başsavcılığınca hazırlanan iddianameye göre, örgüte kazandırılan kişiler ‘abi’ ve ‘ablalar’ tarafından sadakat testine tabi tutuluyor. Sadakat testi ise kişiye örgütün verdiği narkozun dozunun ölçülmesi olarak ifade ediliyor...
29.09.2021 Gündem
Sevgililer günü için özel hediyeler ve en güzel mesajlar
Sevgililer günü için özel hediyeler ve en güzel mesajlar Sevgililer günü için özel hediyeler ve en güzel mesajları sizler için derledik. 14 şubat sevgililer gününde sevgilime ne hediye alabilirim? Nasıl bir mesaj atmalıyım? Diye düşünüyorsanız. İşte sizler için hazırlamış olduğumuz hediyeler ve altın değerinde öneriler.
10.02.2015 Magazin
Çocuğunuz size bağımlı mı?
Çocuğunuz size bağımlı mı? Bağlanma karşılıklıdır ve her iki tarafın ihtiyaçlarını karşılaması ile gittikçe güçlenir. Bebeğinize şefkat ve sevgiyle dokunup konuştukça, size daha çok bağlanacak, siz de ona karşılık verdikçe aranızda gittikçe bağınız güçlenir.
5.02.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri