Aylık Gelir

Aylık Gelir

Son dakika aylık gelir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylık gelir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylık gelir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylık Gelir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylık gelir gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.052 aylık gelir haberi bulunmuştur. Tüm aylık gelir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel liste! Evde bakım maaşı yattı mı? E-devlet TC evde bakım maaşı sorgulama
Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel liste! Evde bakım maaşı yattı mı? E-devlet TC evde bakım maaşı sorgulamaTemmuz ayına girişle evde bakım maaşlarının yatacağı tarihe yönelik araştırmalar arttı. Peki, Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama
1.07.2024Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları, vade ve aylık ödemeler…
Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları, vade ve aylık ödemeler…Milyonları yakından ilgilendiriyor. Kredi çekecekler dikkat. İhtiyaç kredisinde geri ödeme planınızı oluşturun ve zorluk yaşamamak için düzenli ödeme yapmaya özen gösterin. Aylık gelir ve giderlerinizi önceden hesaplayarak bütçenize uygun kredi taksitini belirleyin. İşte detaylar...
18.06.2024Ekonomi
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024Ekonomi
Aile destek paketi ne zaman yatacak, Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı? Aile destek paketi aralık ayında zamlı mı yatacak?
Aile destek paketi ne zaman yatacak, Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı? Aile destek paketi aralık ayında zamlı mı yatacak? Aile Destek Paketi yılbaşından önce mi yatacak? Aile Destek Programı kapsamında düzenlenen aylık ödemeler, yeni yılın başlamasına az bir süre kala gündem oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen program kapsamında, her ay düzenli olarak vatandaşların hesaplarına destek ödemeleri yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri yılbaşından önce yatar mı, Aile Destek Paketi yılbaşından önce mi yatacak? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, yılbaşından önce, erken yatar mı?
26.12.2023Ekonomi
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyorTicari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023Gündem
Eylül Öztürk aylık gelirini paylaştı! Tabloda dikkat çeken 'ş' detayı
Eylül Öztürk aylık gelirini paylaştı! Tabloda dikkat çeken 'ş' detayıEngin-Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler fenomenlere ve kazançlarına çevrilmişti. Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti de mercek altına alınan fenomenlerden oldu. Hakkında soruşturma açılmasının ardından aylık gelirini paylaşan Öztürk'ün yayınladığı tablodaki detay, photoshop iddialarını da beraberinde getirdi.
12.12.2023Magazin
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve krediye erişim sorunu ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. Peki bugün gelinen noktada yeni bir ev için aylık hane geliri ne kadar olmalı? TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yaptığı araştırmada bu soruya yanıt verildi. İlan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni konutu satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin ila 373 bin TL arasında olmalı. Beklenen düşük faizli konut kampanyası başlarsa, hane geliri beklentisi 34 bin ila 143 bin TL bandına gerileyecek. Bugün Ankara’da merkez ilçelerde yeni bir konut almak için hanehalkı en düşük aylık gelir beklentisi 149 bin TL civarında. İzmir’de ise en ucuz 2+1 için aile gelirinin 80 bin ila 355 bin bandında olması gerekiyor.
26.10.2023Ekonomi
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldiAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
17.10.2023Gündem
Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı?
Aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile destek paketi nisan ayı ne zaman yatacak, nisan ayı aile destek ödemleri ayın kaçında yatıyor, aile destek yattı mı?Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, nisan ayıyla birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara her ay verilen aile destek ödemelerinin, hangi tarihlerde yatırılacağı merak ediliyor. Peki, nisan ayı aile destek parası neden yatmadı, aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri nisan ayı zamlı mı yatacak?
10.04.2023Ekonomi
Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parasına zam geldi mi, ne kadar?
Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parasına zam geldi mi, ne kadar?Aile destek parasına zam geldi mi 2023, aile destek paketi ne zaman yatacak 2023? Aile destek paketi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Yeni yıla girilmesiyle aile destek ödemelerine zam gelip gelmeyeceği merak edilirken ocak ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.
24.01.2023Ekonomi
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?Aile Destek Paketi ocak ayı ödemesi ne zaman? Aile Sosyal Yardım Parası sorgulama 2023 süreci devam ediyor. Aile Destek Paketi başvuruları e-Devlet ve ikametgâh adresinin bağlı olduğu Dayanışma Vakfı üzerinden yapılıyor. Aile yardım paraları eğitim, sağlık, barınma ve gıda gibi çeşitli alanları kapsıyor. Hane başı ödemelerin 850 - 1.250 TL arasında değişen tutarlarda yapılacak Aile Destek Programı ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki, Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
11.01.2023Ekonomi
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak?
2023 engelli maaşı ne kadar oldu? Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne zaman yatacak?3 Ocak Salı aralık ayı enflasyon rakamları açıklanınca, memur ve emeklilerin zam oranları belli oldu. Asgari ücret zammı, üstüne de emekli memur zammı engelli aylıklarını gündeme getirdi. % 40-69 ve %70 üstü olarak iki farklı kategoride ödenen engelli aylıkları merak ediliyor. Engelli aylıklarından hiçbir geliri olmayan vatandaşlar yararlanabiliyor. Peki, Zamlı engelli aylığı kaç TL, yeni engelli zammına göre yüzde 70 ve üstü, yüzde 40-69 arası engelli aylığı ne kadar oldu 2023?
4.01.2023Ekonomi
Evde bakım maaşı ne kadar olacak 2023? Yeni evde bakım maaşı belli oldu mu, asgari ücret zammı sonrası evde bakım maaşı arttı mı?
Evde bakım maaşı ne kadar olacak 2023? Yeni evde bakım maaşı belli oldu mu, asgari ücret zammı sonrası evde bakım maaşı arttı mı?Yeni evde bakım maaşı ne kadar olacak, 2023 evde bakım maaşı arttı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücretin 8500 TL olduğunu duyurdu. Asgari ücrette zam oranı belli olunca, 2023 asgari ücret ile evde bakım maaşının son durumu merak konusu oldu. Peki, Evde bakım maaşı ne kadar oldu
22.12.2022Ekonomi
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkıMilli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin döner sermaye işletmesi kapsamında, 2022 yılının ilk on bir aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 176 oranında artırarak 707 milyon 709 bin liradan 1 milyar 955 milyon liraya yükselterek yeni bir rekor kırdığını kaydetti. Özer, döner sermaye kapsamında elde edilen bu gelirden öğrencilerin de 94 milyon 332 lira pay aldığını söyledi. 1
18.12.2022Eğitim
CZN Burak'tan açıklama geldi: Aylık gelirim 30 bin TL değil!
CZN Burak'tan açıklama geldi: Aylık gelirim 30 bin TL değil!Kamuoyonda 'CZN Burak' olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in, geçtiğimiz ay babası İsmail Özdemir ile birlikte yargılandığı 'imar kirliliği' davasında, "Aylık kazancım 30 bin TL" şeklindeki sözleri çok konuşulmuştu. Mahkemede kimlik sorgusundaki beyanı ile adından söz ettiren ünlü işletmeci, aylık gelir eleştirileri hakkında yeni bir açıklamada bulundu.
9.11.2022Magazin
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatlarıTOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde arsa ve iş yeri başvuruları başladı
Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde arsa ve iş yeri başvuruları başladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa projesi çerçevesinde arsa ve iş yerlerine başvurular bugün başladı.
10.10.2022Ekonomi
Evi olan TOKİ arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsaya kimler başvurabilir? TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir?
Evi olan TOKİ arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsaya kimler başvurabilir? TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir?Evi olan arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ İlk Evim Arsa Projesi ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesi arsa ve iş yeri başvurusu bugün itibarıyla başladı. 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvuru 7 Kasım'a kadar sürecek. Peki, Evi olan TOKİ arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsaya kimler başvurabilir, TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir?
10.10.2022Ekonomi
1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı!
1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı!Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İlk Evim İlk İşyerim Projesi" kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin işyeri için başvuruların bugün (10 Ekim) başlayacağını duyurdu. Peki, 1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı…
10.10.2022Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022Ekonomi
Gelir belgesi nasıl alınır? Gelir durumunu gösteren belge nereden alınır? e-Devlet gelir belgesi sorgulama ekranı!
Gelir belgesi nasıl alınır? Gelir durumunu gösteren belge nereden alınır? e-Devlet gelir belgesi sorgulama ekranı!Üniversite kayıtları başladı. Öğrenciler kayıt işlemlerini tamamlarken, yurt ve burs işlemleri için başvurularını gerçekleştiriliyor. Bazı belediyelerin yurt başvuru sürecinde istenen gelir durumunu gösteren belgenin nereden temin edileceğini araştırıyor. Peki, Gelir belgesi nasıl alınır? Gelir durumunu gösteren belge nereden alınır? e-Devlet gelir belgesi sorgulama ekranı!
23.08.2022Ekonomi
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var?
İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul’u kazanan öğrenciler şimdiden yurt arayışına girdi. İstanbul’da artan kiralar ve yurt ücretleri nedeniyle öğrenciler devlet yurtları ve belediyelerin özellikle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtlarını araştırıyor. Peki, İBB yurt başvuruları başladı mı? İBB yurt başvuruları ne zaman? İBB yurt ücreti ne kadar? İBB yurtları nerede var? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? Kimler İBB yurtlarında kalabilir? İBB yurt başvuru şartları ne? İşte tüm detayları ile İBB yurtları ile ilgili bilmeniz gerekenler…
16.08.2022Eğitim
En az 5 bin 400 lira ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, 12 ay boyunca...
En az 5 bin 400 lira ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, 12 ay boyunca...Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Ödemeler 29 Temmuz itibarıyla başladı; başvurular halen alınmaya devam ediyor. Aylık olarak 450, 550, 600 lira olmak üzere üç segmentte destek ödemesi yapılıyor; 12 ay boyunca düzenli olarak veriliyor. Sosyal yardım programlarına yenisi eklendi. 'Aile Destek Programı' ile ihtiyaç sahibi hanelere ödeme yapılacak. Destekten daha uzun süre yararlanmak için erken başvuru önemli. Başvurular, e-Devlet üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan da yapılabiliyor. Peki kimler kapsam dışı? Nasıl başvuru yapılıyor? 'Aile Destek Programı' ile ilgili bilinmesi gerekenler ne? İşte detaylar...
11.08.2022Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022Ekonomi
Zam geldi! En düşüğü 4.506.80 TL oldu, SGK tarafından ödeniyor
Zam geldi! En düşüğü 4.506.80 TL oldu, SGK tarafından ödeniyorSosyal Güvenlik Kurumu tarafından aylık olarak ödeniyor. Temmuz ayı itibarı ile ödeme miktarı arttı. En düşüğü 4.506.80 TL oldu. Dul ve yetim maaşı alanlara aylıkları zamlı olarak ödendi. Ödeme miktarı sigortalılık süresine, ölüm aylığı bağlanma zamanına göre değişiyor. İşte zam sonrası dul ve yetim aylığındaki farklar...

Benzer Haber Etiketleri

Aylık Gelir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylık gelir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.