Ödeme

Ödeme

Son dakika ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.225 ödeme haberi bulunmuştur. Tüm ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar lira Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
18.05.2024 Ekonomi
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış Türkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024 Ekonomi
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
16.05.2024 Ekonomi
Banka promosyonu için dikkat çeken uyarı! 11 banka tek tek açıkladı ek ödeme müjdesi
Banka promosyonu için dikkat çeken uyarı! 11 banka tek tek açıkladı ek ödeme müjdesi Emekli milyonlarca vatandaş için promosyon uyarısı geldi. Emekli promosyonları ek ödeme fırsatı sunuyor. Bankalar arasındaki rekabet ise rakamın iyiden iyiye yükselmesine sebep oldu. Banka promosyonu tutarları emekliler tarafından mercek altında. Bununla beraber bankalar müşteri kazanabilmek adına emekli promosyon kampanyalarını kızıştırdı. 20.000 TL'ye dayanan emekli promosyonu dikkat çekiyor. Öte yandan uzmanlar emeklileri banka seçerken uyardı.
16.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payı verilmesine ilişkin, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” dedi.
15.05.2024 Ekonomi
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı Turizm sektöründe 15 yıl önce görülen senetli satış sistemi, yurtdışı ödemelerde taksit kalkınca geri döndü. Kimi seyahat acenteleri müşterilerine taksit kolaylığı sağlarken; kimi acenteler ise senetli satış seçeneği sunuyor. Turizmciler bu ödeme kolaylığı sonrası her 5 kişiden birinin bu sistemi kullandığını, böylece talepte yüzde 30’luk bir artış yakalanacağını öngörüyor. Peki, bu sistem nasıl uygulanıyor?
15.05.2024 Ekonomi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem
Emekli ve memura yeni zam! Tablo değişti, 4A, 4B, 4C için son rakamlar ortaya çıktı
Emekli ve memura yeni zam! Tablo değişti, 4A, 4B, 4C için son rakamlar ortaya çıktı  Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
14.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Temizlik İnşaat Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'de çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği gerekçesiyle 'Dolandırıcılık' ve 'Güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı.
14.05.2024 Gündem
EYT düzenlemesiyle emekli olmuştu, iptal edildi! Maaşı geri istendi..
EYT düzenlemesiyle emekli olmuştu, iptal edildi! Maaşı geri istendi.. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan aşçı Taner Baysal, EYT düzenlemesiyle emekli olduktan 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Borcu olduğu iddiaları üzerine ödeme yapıp tekrar başvurarak emekli oldu. Baysal’dan 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da tahsil edileceği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı Ankara'da kooperatiften ev sahibi olabilmek isteyen Bora Yalçın, inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle birlikte toplam 460 bin lira ödeme yaptı. Yalçın, 2 yıl taahhüdü bulunan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine açtığı 'müspet zarar' davasında 578 bin lira tazminat kazandığını açıkladı.
13.05.2024 Gündem
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Tablo değişti, yeni rakamlar belli oldu
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Tablo değişti, yeni rakamlar belli oldu Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
13.05.2024 Çalışma Hayatı
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var Maliye, IBAN üzerinden ödeme talep eden esnafın peşine düştü. IBAN’a ödeme yapan, yaptıran, hesabını kullandıran yani 'IBAN kiralayana' yaptırım uygulanabilir mi? Vergi hukuku uzmanı avukat Aslanpınar, “Banka hesaplarına bloke koyulabilir, malvarlığı tamamen durdurulabilir” uyarısında bulundu
13.05.2024 Ekonomi
Promosyon ödemeleri güncellendi! Bankalar art arda yeni tutarları duyurdu,işte en yüksek promosyon veren 11 banka
Promosyon ödemeleri güncellendi! Bankalar art arda yeni tutarları duyurdu,işte en yüksek promosyon veren 11 banka Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Banka promosyonu güncel rakamları paylaşıldı. Mayıs ayı itibariyle 11 bankadan tek tek emekli promosyon açıklaması geldi. Buna göre kampanyalar 20.000 TL'ye dayandı. Uzman isimler ise banka seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi. İşte Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, Garanti dahil en yüksek emekli promosyonu veren bankalar...
12.05.2024 Çalışma Hayatı
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Yaşlı ve engelli binlerce kişi alacak
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Yaşlı ve engelli binlerce kişi alacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Mayıs ayına dair toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık” dedi.
12.05.2024 Ekonomi
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
Tam ATM’de hangi bankalar var, Tam ATM ne demek? Tam ATM para kesiyor mu? Yedi kamu bankasının hizmetleri tek ATM'de toplandı. Konuya ilişkin bilgi veren Bileşim AŞ Genel Müdürü Murat Akseven, "Üye bankaların müşterileri şu an için 5 bin 600, yakın bir tarihte 19 bin TAM ATM'sine erişebilme ve işlem yapabilme imkanı elde edecekler" dedi. Peki, TAM ATM hangi bankalarda var, TAM ATM nedir, ne demek? Tam ATM para kesiyor mu?
11.05.2024 Ekonomi
Kasko yaptıracaklar dikkat! İndirim var deyip tuzağa böyle düşürüyorlar
Kasko yaptıracaklar dikkat! İndirim var deyip tuzağa böyle düşürüyorlar Dolandırıcıların yeni gözdesi kasko ve trafik sigortası oldu. Vatandaşları yüksek indirim vaadiyle kandıran dolandırıcılar, ödemeyi aldıktan sonra sırra kadem basıyor. İşte yeni dolandırıcılık yönteminin detayları...
11.05.2024 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024?
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024! Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı Mayıs 2024? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Mayıs 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mayıs ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Mayıs evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Mayıs 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
10.05.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edebilirsiniz
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edebilirsiniz Beklenen ödemeler yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılmaya başladı. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırmaya başladıklarını belirterek ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
10.05.2024 Ekonomi
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırmıştı. Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Fikri Sanat Eserleri Kanunu’nu yayıncıların telif haklarını korumaktan çok uzak. Bunu mutlaka güncellememiz gerekiyor. Komisyonumuza bu dönem tarihi bir görev düşüyor” dedi. İşte detaylar…
9.05.2024 Gündem
SGK duyurdu! Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
SGK duyurdu! Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 10’u yerli üretim olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.
9.05.2024 Gündem
SSK, Bağ-Kur, emekliye zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte en düşük emekli maaşı için 2 rakam
SSK, Bağ-Kur, emekliye zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte en düşük emekli maaşı için 2 rakam SSK, Bağ-Kur, emeklileri yakından ilgilendiriyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi olmak üzere 16 milyon vatandaşı ilgilendiren düzenleme Temmuz ayında yapılacak. Emekli zammı için Merkez Bankası'nın yayımladığı anket sonuçları ve Nisan ayı enflasyon rakamlarına göre en güçlü hesap belli oldu. Öte yandan kök maaş zammı ile SSK, Bağ-Kur emeklisi yüzde 4 ek ödeme alıyor. İşte kuruşu kuruşuna emekli maaşı hesapları...
8.05.2024 Ekonomi
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi…
Astor Enerji ne zaman temettü verecek? Astor temettü kaç TL? Astor temettü 2024 tarihi… Astor temettü ne zaman 2024? Astor Enerji A.Ş. KAP’a yaptığı bildirimde yönetim kurulunun temettü teklifini duyurdu. Buna göre pay başına brüt brüt 1,3204826 TL, net 1,1884343 TL kar payı ödenmesi genel kurul onayına sunulacak.
8.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.