Ayakkabı Boyacısı

Ayakkabı Boyacısı

Son dakika ayakkabı boyacısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayakkabı boyacısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayakkabı boyacısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayakkabı Boyacısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayakkabı boyacısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 ayakkabı boyacısı haberi bulunmuştur. Tüm ayakkabı boyacısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak"
Maltepeli ayakkabı boyacısı bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu! "Desteğe ihtiyacım olacak"Maltepe’de yaklaşık 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Alaattin Şahin bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. 50 yaşındaki sporcu Türkiye’yi Slovakya’da düzenlenen şampiyonada temsil edecek.
5.05.2024Şampiy10
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldiZonguldak’ın Kilimli ilçesi Gelik beldesinde yaşayan ve daha önce yıkılma tehlikesi olan eşyasız bir evde yaşarken gündeme gelen Fatma Nalbant, eşi Metin Nalbant ve 7 çocuğuyla yerleştirildikleri Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait lojmandan tahliye edildi. Lojman tahliyeden sonra yıkılırken, Metin Nalbant’a kira borcu nedeniyle icra gönderildi. 11 yıla yakın lojmanda otururken kira istenmediğini söyleyen Nalbalt, “Boşalttıktan 15 gün sonra ev yıkıldı. Bir süre sonra bana bir kağıt geldi, 16 bin 300 lira kira borcu nedeniyle icraya verildim, diye. Şaşırdım bir anda. Evin içinde otururken icraya vermediniz de evi boşaltınca, yıkarken mi icraya veriyorsunuz?” dedi.
13.08.2023Yaşam
İstanbul’da turistlere fırçalı tuzak! Böyle ağlarına düşürüyorlar
İstanbul’da turistlere fırçalı tuzak! Böyle ağlarına düşürüyorlarBeyoğlu ve Beşiktaş'ı mesken tutan ayakkabı boyacıları, 'fırça düşürme numarası' ile turistleri hedef alıyor. İyilik yapmak için yerdeki fırçayı alarak boyacıya veren turistler tuzağa düşüyor. Boyacı turiste yaptığı iyiliğe karşılık ayakkabısını bedava boyayacağını söylüyor. Ancak ayakkabısını boyatan ya da sildiren turistlerden zorla para alıyor. Artan şikayetler üzerine turistleri korkutan ayakkabı boyacıları polisin operasyonuyla yakalandı.
2.10.2021Gündem
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyorHibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 günHibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021Ekonomi
'Robin Hood', o sese kayıtsız kalmadı
'Robin Hood', o sese kayıtsız kalmadıİstanbul'un dar gelirli semtlerinde içinde 1000 lira bulunan zarflar dağıtan ve 'Robin Hood' olarak adlandırılan hayırsever, Üskadar Kuleli'de dağıttığı zarflardan alan Vecihe Algül'ün "Nişan düğün yapacağım. 3 milyar, 5 milyar da verse iyi olurdu" sözlerine sessiz kalmadı. Kimliği bilinmeyen hayırsever, Algül'e 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5'i bir yerde kolye ve bin dolar ile çikolata gönderdi. Büyük mutluluk yaşayan Vecihe Algül'ün hediyeleri aldığı anlar ise bir mahalleli tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
25.12.2019Yaşam
Bakan Albayrak: 2019’un başında devreye alacağız
Bakan Albayrak: 2019’un başında devreye alacağızHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TSPB olağanüstü genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Devlet Destekli Alacak Sigortası'nı 2019’un başında devreye alacağız" dedi.
11.12.2018Ekonomi
Üç aylık bebeğini boğmaya çalıştı
Üç aylık bebeğini boğmaya çalıştıAdıyaman'da 3 aylık erkek bebeğini parktaki süs havuzunda boğmaya çalıştığı iddia edilen kadın gözaltına alındı.
9.08.2018Yaşam
Polis kılık değiştirip, yakaladı
Polis kılık değiştirip, yakaladıAdana polisi simitçi, çaycı ve ayakkabıcı boyacısı kılığına girip yaptığı fuhuş operasyonunda 8'i kadın 10 kişiyi gözaltına aldı.
19.04.2018Yaşam
Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuğa ömür boyu üyelik
Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuğa ömür boyu üyelikAdıyaman’da, camdan spor salonunun içine baktığı fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Suriyeli ayakkabı boyacısı Muhammet Hüseyin’e (12) sevindirici haber geldi.
8.01.2018Yaşam
En güvenli yılbaşı!
En güvenli yılbaşı!Yılbaşı gecesi olası terör eylemi tehdidine karşı tüm yurtta olağanüstü önlemler alındı. Türkiye genelinde yapılan huzur operasyonlarında 590.980 kişi kimlik kontrolünden geçirildi, 165 bin araç arandı
29.09.2021Gündem
Etiyopya'da yoksulların yeni evleri 'teneke kutular'
Etiyopya'da yoksulların yeni evleri 'teneke kutular'Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’da 2 metrekarelik teneke evler, ülkede zengin ve fakir kesim arasındaki uçurumu gözler önüne seriyor. Binlerce evsizin sokaklarda gecelediği şehirde teneke evlere sahip olanlar kendini şanslı hissediyor. Müstakil evlerin hemen önünde üzerinde kilitleri olan rengarenk teneke kutuların sayıları her geçen gün artıyor.
27.11.2017Dünya
Tarih diziden değil kitaplardan öğrenilir
Tarih diziden değil kitaplardan öğrenilirTRT 1 ekranlarının yeni ve ses getiren dizisi Payitaht Abdülhamid’de Mehmed Paşa’yı canlandıran Mehmet Bozdoğan’ın sıra dışı bir hikayesi var. Çocukken, büyüdüğünde ayakkabı boyacısı olmanın hayalini kuran 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı’nın özel şoförlüğünü yapan Bozdoğan’la hem onun hikayesini hem de Payitaht Abdülhamid dizisini konuştuk
19.04.2017 Magazin
Bakan Elvan boyacının ayakkabılarını boyadı
Bakan Elvan boyacının ayakkabılarını boyadıKalkınma Bakanı Lütfi Elvan, esnaf gezisi sırasında boya sandığının başına geçtiği Salim Tokat'ın ayakkabılarını fırçalayarak cila sürdü.
29.09.2021Gündem
Başbakan ile ayakkabı boyacısı arasında neşeli diyalog
Başbakan ile ayakkabı boyacısı arasında neşeli diyalogBaşbakan Binali Yıldırım, Nevşehir mitingi sonrasında bir ayakkabıcı da ayakkabısını boyattı.
4.03.2017Siyaset
Yine kaçtılar
Yine kaçtılarHande Ataizi, önceki gün eşi Benjamin Harvey ve oğlu Leon ile birlikte Nişantaşı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi...
7.11.2016Magazin
‘Türkiye’de temel bilim yapacak yer yok’
‘Türkiye’de temel bilim yapacak yer yok’Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Üstün Zekalılar ve Dahiler Günü’nde yaptığı konuşmada “Üstün zekalı çocuklara destek olmalıyız ama başarının ölçüsü Nobel kazanmak değil ailene, vatanına hizmet etmektir” dedi
22.05.2016Yaşam
Misafiri eşiyle beraber kaçtı
Misafiri eşiyle beraber kaçtıMalatya’da ayakkabı boyacılığı yapan Ali Osman C., evinde misafir ettiği H.T.’nin, 10 yıllık eşi ve 2 çocuğuyla kaçtığını iddia etti. Şimdi ise çocuklarının velayetini almak istiyor
16.05.2016Yaşam
PKK şehirlere nasıl geldi?
PKK şehirlere nasıl geldi?Türkiye geçen yazdan beri PKK’nın şehirlerde kazdığı hendekler ve kurduğu barikatları konuşuyor. Birçok kesim örgütün neden böyle bir yola girdiğine anlam veremedi. Güneydoğu’da konuşulan bir iddia ise PKK'lı teröristlerin örgüt yönetimine gönderdiği ve halkın ayaklanmaya hazır olduğu yönündeki raporların bu kararda etkili olduğu yönünde.
29.09.2021Gündem
Yılbaşına 15 bin polis
Yılbaşına 15 bin polisİstanbul’un yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için aralarında Noel Baba, temizlik işçisi, simitçi, çiçekçi, ayakkabı boyacısı kılığına girmiş polislerin de bulunduğu yaklaşık 15 bin polis görev alacak...
29.12.2015Yaşam
İstanbul’da yılbaşında 15 bin polis görev alacak
İstanbul’da yılbaşında 15 bin polis görev alacakİstanbullular’ın yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için aralarında Noel Baba, temizlik işçisi, simitçi, çiçekçi, ayakkabı boyacısı kılığına girmiş polislerin de bulunduğu yaklaşık 15 bin polis görev alacak...
29.09.2021Gündem
Rize'den bir çılgın icat daha
Rize'den bir çılgın icat dahaRizeli ayakkabı boyacısı Resul Akkemik, kalp ameliyatı olduktan sora iş yükünü hafifletmek için duvar matkabından otomatik ayakkabı fırçası geliştirdi.
3.08.2015Yaşam
CHP'li Tekin: 'HDP'nin kapatılması kabul edilemez'
CHP'li Tekin: 'HDP'nin kapatılması kabul edilemez'Bölgedeki olayları araştırmak amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin başkanlığında oluşturulan heyet Diyarbakır'da incelemeler yaptı.
29.09.2021Gündem
Gezi Parkı'nda yavru kargayı kurtarmak isterken...
Gezi Parkı'nda yavru kargayı kurtarmak isterken...GEZİ Parkı’nda yuvadan düşen yavru kargaya yardım eden ayakkabı boyacısı diğer kargaların saldırısına uğradı...
28.05.2015Yaşam
Dikkat! Bu tuzağa düşmeyin
Dikkat! Bu tuzağa düşmeyinTaksim ve çevresini mesken tutan ayakkabı boyacıları “fırça düşürme taktiği" turistleri kandırarak para alıyor.
6.05.2015Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ayakkabı Boyacısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayakkabı boyacısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.