Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!Aile 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan, İlyas Koruzade'ye kurban olarak Aslan'ı veriyor. Öte yandan Devin'in hamilelik haberi sonrası Soykanlar Ailesi'nde dengeler değişiyor.
18.05.2023Televizyon
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldi
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldiAile 10 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında İlyas Koruzade gözünü Yağmur'a dikti. Yağmur, "Sanki her şeyi biliyormuş gibi bakıyor bana" diyerek dört döndü. Hülya Soykan ise Devin'e, "Sadık Hidayet ile seanslarını nasıl geçiyor ya da Cihan Soykan mı demeliyim" diyerek mesajı verdi.
9.05.2023Televizyon
Aile dizisinde psikolog Devin'in psikolojisi bozuldu! Serenay Sarıkaya o sahnede tüyler ürpertti
Aile dizisinde psikolog Devin'in psikolojisi bozuldu! Serenay Sarıkaya o sahnede tüyler ürperttiAile dizisi 9'uncu bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin son bölümünde son zamanların en iyi sahnesi yer aldı. Psikolog Devin Akın rolünü oynayan Serenay Sarıkaya, kabus sahnesinde izleyiciden alkış aldı.
2.05.2023Televizyon
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan!
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan!Aile 9 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Cihan Soykan bombayı patlattı. "Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan" diyen Cihan'a asıl cevabı Hülya Soykan verdi. Hülya Soykan, "Seni bu aileden yapan şey nedir biliyor musun?" diye sordu ama cevabını yine kendisi verdi: Suç!
26.04.2023Televizyon