Aile Dizisi

Aile Dizisi

Son dakika Aile dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 863 aile dizisi haberi bulunmuştur. Tüm aile dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024Magazin
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!
Aile bu bölümde mi final yapıyor? Aile dizisi finali ne zaman? Geri sayım başladı!Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi finali merakla bekleniyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi Aslan ve Devin'in hikayesini anlatıyor ilk günden bu yana. Ancak hikayede sona gelindi. Final öncesi kadroya yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Peki 16 Ocak Aile dizisi final mi yapacak? İşte AİLE FİNAL TARİHİ...
30.01.2024Magazin
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı?
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı?Aile dizisinin bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Show Tv’nin sevilen yapımı Aile Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başarılı performansıyla her hafta Salı günü ekranlara geliyor. Show Tv’nin 2 Ocak Salı günü TV yayın akışını kontrol edenler “Aile yeni bölümü ne zaman, 2 Ocak Aile dizi var mı, bugün Aile dizisi yok mu?” sorusunun yanıtını araştırıyor.
2.01.2024Televizyon
Aile dizisinde erken final: Bu karar seyiriciyi hayretler içerisinde bıraktı!
Aile dizisinde erken final: Bu karar seyiriciyi hayretler içerisinde bıraktı!Show TV'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Aile 22. bölümde final gibi bir sahne yer aldı. İşte seyirciye büyük sürpriz yaşatacak haberin detayları...
28.11.2023Televizyon
Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı katıldı! Zümrüt Yoldanlı'yı kim oynuyor? Aysun Metiner kimdir, oynadığı diziler...
Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı katıldı! Zümrüt Yoldanlı'yı kim oynuyor? Aysun Metiner kimdir, oynadığı diziler...Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı karakteri katıldı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı diziye Zümrüt Yoldanlı rolüyle Aysun Metiner dahil oldu. Peki Aysun Metiner kimdir, hangi dizilerde rol aldı? İşte Aysun Metiner'in memleketi ve diğer bilgiler.
Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat, Kıvanç Tatlıtuğ'a cevap verdi
Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı! Dilan Polat, Kıvanç Tatlıtuğ'a cevap verdiAile dizisi yeni bölümyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde son günlerin en çok konuşulan çifti Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yapıldı. Sahnenin sosyal medyada gündem olması sonrası Dilan Polat, sosyal medyadan cevap verdi.
31.10.2023Televizyon
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı!
Aile 16. bölüm fragmanı: Devin kafayı attı, Hülya'nın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı!Aile 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin, Soykanlar'ın konağına geri döndü. "Leyla dışarı çıkana kadar Zeyno da Kaya da benim himayem altında" diyen Devin bir de kafa attı. Öte yandan Hülya Soykan'ın test sonuçlarını değiştirdiği ortaya çıktı.
10.10.2023Televizyon
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?Aile dizisi yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler'in yer aldığı The Sopranos uyarlaması Aile 2. sezonuyla bu akşam başlıyor. İlk sezon Aslan ve Devin arasındaki dikkat çeken hikaye yeni sezonda da ilgi toplayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise değişiklikler var. Peki Aile 2. sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte detaylar...
3.10.2023Televizyon
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!Aile dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor diyenlere müjdeli haber geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 2. sezonu için gün sayıyor. Aslan ve Devin'in hikayesinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Ancak bu güzel haberi gölgeleyen bir veda haberi daha var. Aslan yeni sezonda kardeşsiz kalabilir. Peki Aile 2. sezon başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...
24.08.2023Televizyon
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"Uzun yıllar Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik reyting rekortmeni Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sık sık gündeme gelen oyuncu son olarak bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağarken, zayıflığı dikkat çekti.
19.08.2023Magazin
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'yeSon olarak Aile dizisi ile ekranlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ özel hayatı ile de merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evliliklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olan çift, paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ, 1.5 yaşındaki oğlu Kurt Efe'ye daha fazla zaman ayırmak için yeni bir karar aldı.
23.07.2023Magazin
Ufuk Özkan siroza yakalandı! Hastalığı dolayısıyla bir anda eridi: İşte Ufuk Özkan'ın son hali
Ufuk Özkan siroza yakalandı! Hastalığı dolayısıyla bir anda eridi: İşte Ufuk Özkan'ın son haliGeniş Aile dizisi ile tanınan Ufuk Özkan son olarak verdiği kilolarla gündem olmuştu. Canlandıracağı rol için, 5-6 kilo vermeyi amaçlarken yanlış diyetten bağışıklık sistemi çöken ve 17 kiloya yakın kilo veren Ufuk Özkan'a siroz teşhisi konuldu. Sanat camiasını ve sevenlerini üzen haber sonrası Ufuk Özkan'dan ilk açıklama geldi. Ufuk Özkan'ın paylaşımına "Geniş Aile'n her zaman yanında" destek mesajları geldi. İşte Ufuk Özkan'ın aylar önce paylaştığı fotoğrafta dikkat çeken detay...
13.07.2023Magazin
Siroz neden olur, 3. derece siroz nedir? Siroz hastalığının belirtileri nelerdir, öldürür mü? Siroz olan Geniş Aile'nin Cevahir’i Ufuk Özkan Karaciğer nakli mi bekliyor, Hollywood diyeti siroz yapar mı??
Siroz neden olur, 3. derece siroz nedir? Siroz hastalığının belirtileri nelerdir, öldürür mü? Siroz olan Geniş Aile'nin Cevahir’i Ufuk Özkan Karaciğer nakli mi bekliyor, Hollywood diyeti siroz yapar mı??Ufuk Özkan'ın bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiği ve önlem amaçlı organ nakli başvurusunda bulunduğu haberi ortaya çıktı. “Geniş Aile” dizisinde Cevahir Kirişçi karakterini canlandıran Ufuk Özkan geçen yıl karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo birden zayıfladı. Oyuncu, hastanedeki normal kontrolleri sırasında ise üçüncü derece Siroz olduğunu öğrendi. Doktorlar Özkan’a eğer acilen Organ Nakli olmazsa 9 ila 12 ay yaşayabileceği bilgisini verdi. Yaşanan gelişme sonrası siroz hastalığına dair yapılan aramalar arttı. Peki, Siroz neden olur, öldürür mü? Siroz hastalığının belirtileri nelerdir, siroz nedir? Geniş Aile dizisinin Cevahir’i Ufuk Özkan Karaciğer nakli mi olacak, Hollywood diyeti siroz yapar mı?
13.07.2023Sağlık
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı!
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı!Aile dizisi sezon finalinde silahlar patladı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatltıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümü ekrana geldi. Devin, eline silahı aldı ve gerçek bir Soykan oldu. Evlatlık olduğu ortaya çıkan Cihan, kardeşi Aslan'ı vurdu. Ancak....
30.05.2023Televizyon
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi!
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi!Aile dizisi 13. bölümüyle bu akşam sezon finali yapıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümünde bombalar ardı ardında patlıyor. Soykanlar ile Koruzadeler arasında nefes kesen kapışma dizinin ikinci sezonunda da sürmesi bekleniyor. Devin'in hamile kalması Soykan Ailesine bir üye gelirken Koruzadelere kurban verilecek ismin Cihan Soykan'ın olacağı tahmin ediliyor. Peki Aile dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak?
30.05.2023Televizyon
Aile dizisi Yusuf Soykan kimdir? Yusuf Soykan'ı kim oynuyor? Tamer Yiğit kimdir?
Aile dizisi Yusuf Soykan kimdir? Yusuf Soykan'ı kim oynuyor? Tamer Yiğit kimdir?Aile dizisi Yusuf Soykan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Aile dizisinde Yusuf Soykan'ın kim olduğu da merak konusu oldu. Yusuf Soykan'ı usta sanatçı Tamer Yiğit oynuyor. Peki Tamer Yiğit kimdir?
23.05.2023Televizyon
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!Aile 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan, İlyas Koruzade'ye kurban olarak Aslan'ı veriyor. Öte yandan Devin'in hamilelik haberi sonrası Soykanlar Ailesi'nde dengeler değişiyor.
18.05.2023Televizyon
Yalı Çapkını ve Aile dizisi reyting yarışında kazanan kim oldu?
Yalı Çapkını ve Aile dizisi reyting yarışında kazanan kim oldu?Yalı Çapkını ve Aile dizileri Salı akşamı ilk kez karşı karşıya geldi. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını, ertelenen bölümüyle Salı günü ekrana geldi. Aile dizisi ise Salı akşamları aldığı reytinglerle gündeme geliyordu. Peki iki dizinin reyting yarışında kazanan kim oldu?
16.05.2023Televizyon
Geceye damga vuran Canan Ergüder sahnesi! Aile dizisinde Leyla Soykan isyan etti!
Geceye damga vuran Canan Ergüder sahnesi! Aile dizisinde Leyla Soykan isyan etti!Aile dizisi 10 bölüm ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin son bölümünde Soykanlar malikanesinde isyan vardı. Leyla Soykan'ı canlandıran Canan Ergüder'in usta işi performansıyla göz doldurduğu sahne geceye damga vurdu.
9.05.2023Televizyon
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?Aile İlyas Koruzade kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu diziye öldürülen Serhat'ın babası olarak dahil olan İlyas Koruzade'yi oyuncu Musa Uzunlar canlandırıyor. Peki Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında? Musa Uzunlar hangi dizilerde oynadı?
9.05.2023Televizyon
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldi
Aile dizisinde İlyas Koruzade gerçeği öğrendi! Aslan Soykan'dan Yağmur için yeni hamle geldiAile 10 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında İlyas Koruzade gözünü Yağmur'a dikti. Yağmur, "Sanki her şeyi biliyormuş gibi bakıyor bana" diyerek dört döndü. Hülya Soykan ise Devin'e, "Sadık Hidayet ile seanslarını nasıl geçiyor ya da Cihan Soykan mı demeliyim" diyerek mesajı verdi.
9.05.2023Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar‘Aile' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere karşı 13 bölüm parası 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddia edilmişti. Bu konuya dair çıkan haberler Serenay Sarıkaya'ya sorulunca güzel oyuncu bakın ne dedi.
7.05.2023 Magazin
Aile 10. bölüm fragmanı: Aslan ve Devin boşanıyor, Soykan - Koruzade savaşı başlıyor!
Aile 10. bölüm fragmanı: Aslan ve Devin boşanıyor, Soykan - Koruzade savaşı başlıyor!Aile 10 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan Aslan'a, "Bir an önce bu kadından boşanman lazım" diyerek ipleri kopardı. Öte yandan Devin, İlyas Koruzade'yi gördüğünde hissettiği duyguyu Aslan'a itiraf etti: "Güç!"
2.05.2023Televizyon
Aile dizisinde psikolog Devin'in psikolojisi bozuldu! Serenay Sarıkaya o sahnede tüyler ürpertti
Aile dizisinde psikolog Devin'in psikolojisi bozuldu! Serenay Sarıkaya o sahnede tüyler ürperttiAile dizisi 9'uncu bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin son bölümünde son zamanların en iyi sahnesi yer aldı. Psikolog Devin Akın rolünü oynayan Serenay Sarıkaya, kabus sahnesinde izleyiciden alkış aldı.
2.05.2023Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aile Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.