Asala

Asala

Son dakika asala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asala gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 asala haberi bulunmuştur. Tüm asala haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyızAK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023Gündem
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit ettiKarabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştirCumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14. Büyükelçiler Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye son yıllarda her yaptığı takip edilen, attığı adımlar izlenen uluslararası arenada oyun kurucu bir ülke haline geldi" ifadelerini kullandı.
8.08.2023Gündem
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdırMilli Savunma Bakanı Hulusi Akar; sözde Ermeni Soykırımını destekleyen ülkelere tepki göstererek, "Tarihi; Türkiye'yi suçlayıcı siyasi açıklamalarla yeniden yazılamayacağı bilinmeli ve bu görüşte olanlar dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır. Bizim utanılacak bir tarihimiz yok çok şükür" dedi.
27.04.2023Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağızCumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi.
13.04.2023Gündem
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruzDışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, PKK mensup ve yandaşlarının Dünya Sağlık Teşkilatı binasına zorla girmeleri ve uzun süredir devam eden propaganda eylemleri hakkında, “İsviçre’de kanlı terör örgütünün propaganda eylemlerine son vermesini ve terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.
11.11.2022Dünya
12 Eylül darbesi nedir, neden oldu? 12 Eylül 1980 darbesinde ne oldu, kimler asıldı? 12 Eylül darbesini kim yaptı?
12 Eylül darbesi nedir, neden oldu? 12 Eylül 1980 darbesinde ne oldu, kimler asıldı? 12 Eylül darbesini kim yaptı?Türkiye tarihinde bir dönüm noktası olan, tarihe kara bir leke olarak geçen 12 Eylül 1980 Darbesi'nin bugün 42. yıldönümü. Resmi verilere 12 Eylül 1980 darbesinde 650.000 kişi gözaltına alındı. 171'i kişi cezaevlerinde işkence sonucu ölürken, darbe sonunda yaklaşık 300 kişi hayatını kaybetti. Peki, 12 Eylül 1980 darbesi nedir, neden oldu? 12 Eylül darbesinde ne oldu, kimler asıldı? 12 Eylül darbesini kim yaptı?
12.09.2022Gündem
Destici: AYM artık bu işi uzatmamalı
Destici: AYM artık bu işi uzatmamalıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'nin kapatılması davasına ilişkin, "Anayasa Mahkemesi (AYM) bu işi artık daha fazla uzatmamalı. Anayasamızın ilgili maddelerinde çok açık ve net, hala neyi beklediğini sormak istiyorum" dedi.
27.04.2022Siyaset
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklarMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan Ermenistan açıklamasıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Ermeni vatandaşlarımızla bin yıla varan köklü birlikteliğimizden ilham alarak geleceği beraber inşa etmeye devam ediyoruz. Daha adil bir hafızanın oluşturulması, Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşmeye de elbette katkıda bulunacak bir husustur” dedi.
24.04.2022Siyaset
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote ettiCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.Çelik, Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin "Sorumsuz, hukuki temeli, tarihsel dayanağı olmayan bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı. Çelik, 'Açıklamanın zamanlaması da açıklama gibi yanlış olmuştur. Normalleşme çalışmalarını sabote etmiştir' dedi.
27.04.2021Siyaset
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.Bahçeli, "Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir." dedi.
27.04.2021Siyaset
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı.Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz." dedi.
26.04.2021Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklamaİletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021Siyaset
Joe Biden'ın skandal ifadesine Türkiye'den peş peşe tepkiler
Joe Biden'ın skandal ifadesine Türkiye'den peş peşe tepkilerABD Başkanı Joe Biden'nın 1915 olayları için 'Soykırım' ifadesini kullanmasına Türkiye'den tepki yağdı.
24.04.2021Gündem
Şehit Diplomatlar Sergisi Sirkeci Garı'nda açıldı
Şehit Diplomatlar Sergisi Sirkeci Garı'nda açıldıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar anısına düzenlenen Şehit Diplomatlar Sergisi Sirkeci Garı'nda açıldı.
24.04.2021Gündem
Ermeni Patriği’nden ABD’ye uyarı
Ermeni Patriği’nden ABD’ye uyarıABD Başkanı Joe Biden’ın bugün 1915 olaylarını ‘Ermeni soykırımı’ olarak tanıyacağı iddia edilirken Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan, “Halkımızın acısının ve ecdadımızın kutsal anısının bazı ülkelerce politik amaçlara alet edildiğini görmek bizi üzmektedir” dedi.
24.04.2021Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan 'Şehit Diplomatlar Sergisi'Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 24 Nisan'da Los Angeles ve İstanbul'da eş zamanlı olarak, ASALA ve JCAG gibi Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar için 'Şehit Diplomatlar Sergisi' açacak.
23.04.2021Kültür Sanat
İletişim Başkanlığının "Şehit Diplomatlar Sergisi" 24 Nisan'da açılıyor
İletişim Başkanlığının "Şehit Diplomatlar Sergisi" 24 Nisan'da açılıyorErmeni terör örgütlerinin şehit ettiği Türk diplomatlar anısına düzenlenecek "Şehit Diplomatlar Sergisi" 24 Nisan'da Los Angeles ve İstanbul'da ziyaret edilebilecek.
22.04.2021Gündem
Türkiye'den ABD'ye sert tepki! 'Karar ciddi anlamda hatalı'
Türkiye'den ABD'ye sert tepki! 'Karar ciddi anlamda hatalı'Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD Adalet Bakan Vekili Wilkinson'a gönderdiği mektupla, şehit Başkonsolos Kemal Arıkan'ın katili terörist Hampig Sasunyan'ın tahliye kararına tepki gösterdi. Bakan Gül, "Sassounian’ın şartlı tahliyesinin, kamu güvenliğine karşı yüksek bir tehlike riski teşkil etmeyeceğini ifade eden mahkeme kararının ciddi anlamda hatalı olduğunu değerlendirmekteyiz" dedi.
12.03.2021Siyaset
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama...
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama...Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkede faaliyet gösteren Bozkurtlar Hareketi'nin yasaklandığını açıkladı.Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin "Bozkurtlar" hareketinin kapatılmasına yönelik aldığı Bakanlar Kurulu kararına ilişkin "Söz konusu ülkenin münferit birtakım kişilere ve bu kişilerin eylemlerinden hareketle böyle bir hareket ve oluşum varmış gibi hayal mahsulü kararlara tevessül etmesi içinde bulunduğu çelişkili psikolojinin son tezahürü olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.
4.11.2020Gündem
Fransız kanalı Dağlık Karabağ haberini kaldırmıştı! Asala'dan ölüm tehdidi
Fransız kanalı Dağlık Karabağ haberini kaldırmıştı! Asala'dan ölüm tehdidiAzerbaycan ile Ermenistan savaşının yaşandığı Dağlık Karabağ haberi nedeniyle Fransız devlet kanalı TF1, Ermeni terör örgütü Asala üzerinden ölümle tehdit edildi.
24.10.2020Dünya
AK Parti'den CHP'ye Azerbaycan tepkisi
AK Parti'den CHP'ye Azerbaycan tepkisiAK Parti Sözcüsü Çelik, "CHP yönetiminin Ermenistan'ın sözlerine destek vermesini milletimiz en iyi şekilde değerlendirecektir." ifadesini kullandı.
28.09.2020Siyaset
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdularPKK/YPG’li teröristler, uluslararası kamuoyunun dikkatini Suriye’ye çekmek için sözde “Ermeni Taburu” kurdu. MİT, taşeron örgütün Kandil’den gelen teröristlerden oluşturulduğunu belirledi.
15.05.2020Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Türkiye, yeni düşmanlıklara izin vermeyecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Türkiye, yeni düşmanlıklara izin vermeyecekCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 24 Nisan olaylarıyla ilgili, "Soykırım yalanıyla ve siyasi hesaplarla Türkiye'ye zarar vereceğini sananlar, yine yanılacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti, tarihi gerçeklerin çarpıtılmasına ve yeni düşmanlıklar üretilmesine asla izin vermeyecektir" dedi.
24.04.2020Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Asala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.