Arthur Zico

Arthur Zico

Son dakika Arthur Zico haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arthur Zico ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arthur Zico haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arthur Zico

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arthur zico gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 arthur zico haberi bulunmuştur. Tüm arthur zico haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptıBeşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra önce Antalyaspor'la görüşen ardından Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı'nın doğru kararı ayakta alkışlandı.
1.05.2022Galatasaray
Arthur Zico, corona virüs testi sonucunu açıkladı!
Arthur Zico, corona virüs testi sonucunu açıkladı!Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Arthur Zico, corona virüs testinin negatif çıktığını açıkladı.
17.03.2020Futbol
Deivid de Souza: F.Bahçe'nin kadro kalitesi çok düşük"
Deivid de Souza: F.Bahçe'nin kadro kalitesi çok düşük"Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazdığı senelerin başrol oyuncularından Deivid de Souza, önemli açıklamalar yaptı.
20.11.2018Fenerbahçe
Cocu'dan istifa açıklaması!
Cocu'dan istifa açıklaması!Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'le 0-0 berabere kaldıkları maçta hak ettikleri galibiyeti alamadıklarını söyledi.
7.10.2018Konya Spor
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar!
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar!Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Mehmet Demirkol ile Irmak Kazuk'un sorularını yanıtladı.
22.03.2018Fenerbahçe
Beşiktaş'ın rekor hazırlığı!
Beşiktaş'ın rekor hazırlığı!Şampiyonlar Ligi’nde son 16’yı 1-1 biten Porto maçında garantileyen Beşiktaş, Leipzig deplasmanında tarihe geçmek için mücadele edecek. Siyah-beyazlı temsilcimiz, grupları mağlubiyetsiz tamamlayan, en çok puan toplayan, en çok gol atan Türk takımı unvanlarına sadece 90 dakika uzaklıkta.
6.12.2017Beşiktaş
Süper Lig'de Arthur Zico bombası!
Süper Lig'de Arthur Zico bombası!Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, Türkiye'ye geri dönüş sinyali verdi.
3.06.2017Kayseri Spor
Volkan Demirel'in gelecek planı hazır
Volkan Demirel'in gelecek planı hazırSarı-lacivertlilerin bir numarası Volkan Demirel, en büyük hayali olan teknik adamlık için çalışmalara başladı. Teknik direktörlük hedefi için kendisini motive eden 34 yaşındaki kaleci, hocası Dick Advocaat’ın 37 yıllık büyük deneyiminden faydalanıyor.
24.09.2021Fenerbahçe
Son aday Arthur Zico!
Son aday Arthur Zico!Bursaspor yönetimi teknik direktör konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
8.12.2015Futbol
Roberto Carlos sahalara dönüyor
Roberto Carlos sahalara dönüyorRoberto Carlos, yeni takımı Delhi Dynamos ile 3 yıl aradan sonra sahalara geri dönüyor.
10.07.2015Futbol
19 sezon sonra bir ilk
19 sezon sonra bir ilkSüper Lig'de 19 yıl sonra sezona Fenerbahçe yabancı, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ise Türk teknik direktörlerle başlayacak.
16.06.2015Süper Lig
Arthur Zico Süper Lig'e dönüyor
Arthur Zico Süper Lig'e dönüyorŞenol Güneş'le yollarını ayıran Bursaspor, kulübün başına dünyaca ünlü ismi geçirmek için harekete geçti.
6.06.2015Futbol
Zico adaylığını açıkladı
Zico adaylığını açıkladıSepp Blatter'in istifa etmesinin ardından, FIFA'nın yeni başkanı kim olacak sorusuna yanıt aranıyor.
3.06.2015Futbol
'Zico yalan söylüyor'
'Zico yalan söylüyor'Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Arthur Zico'ya cevap verdi.
1.06.2015Fenerbahçe
'Volkan penaltı kurtardı, sağa al dediği Deivid gol attı'
'Volkan penaltı kurtardı, sağa al dediği Deivid gol attı''Çıkar dediği Volkan penaltı kurtardı, sağa al dediği Deivid ortadan gol attı'
31.05.2015Fenerbahçe
Zico açık kapı bıraktı!
Zico açık kapı bıraktı!"Türkiye'yi çok seviyorum, teklif gelmesi durumunda bunu değerlendiririm"
29.05.2015Futbol
Arthur Zico İstanbul'a geliyor!
Arthur Zico İstanbul'a geliyor!İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yeni açtığı Spor Yöneticiliği Lisans Programı'nın ilk dersini Santralistanbul Kampüsü'nde futbolun efsane ismi Zico veriyor.
26.05.2015Futbol
Olcan Adın'dan F.Bahçe itirafı
Olcan Adın'dan F.Bahçe itirafıGalatasaraylı futbolcu Olcan Adın, Fenerbahçe'de bulunduğu dönemlerde Alex de Souza ve Pierre Van Hooijdonk'tan çok şey öğrendiğini belirtti.
7.04.2015Galatasaray
Bu kalp 10'nu unutur mu?
Bu kalp 10'nu unutur mu?Yazarımız Merve Toy, yerinde izlediği Kr’alex’in jübilesini sizler için kaleme aldı:
29.03.2015Fenerbahçe
Alex veda etti
Alex veda ettiBrezilyalı yıldız 2 gol, 1 asistle veda ederken, Tuncay Şanlı da 2 gol kaydetti.
29.03.2015Futbol
Ve Semih F.Bahçe'ye karşı!
Ve Semih F.Bahçe'ye karşı!Semih Şentürk, Fenerbahçe'ye ilk kez rakip oluyor.
2.01.2015Başakşehir
Zico konuştu! O kararı neden verdi?
Zico konuştu! O kararı neden verdi?Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Arthur Zico, Hindistan Ligi ekiplerinden FC Goa'nın başına geçti ve açıklamalarda bulundu
9.09.2014Futbol
İşte Zico'nun yeni takımı!
İşte Zico'nun yeni takımı!Fenerbahçe'de iz bırakan teknik adamlar arasında yer alan Arthur Zico, yeni sezonda Hindistan'ın FC Goa takımını çalıştıracak.
2.09.2014Futbol
İsmail Kartal ve Dirk Kuyt kulübe çağrıldı
İsmail Kartal ve Dirk Kuyt kulübe çağrıldıFenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ismi ön plana çıkıyor... Sarı Lacivertli yönetim resmi karar için bugün bir kez daha toplanma kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın, yardımcı antrenör İsmail Kartal ve Dirk Kuyt'u kulübe çağırdığı öğrenildi.
11.08.2014Fenerbahçe
Ersun Yanal istifa etti!
Ersun Yanal istifa etti!Fenerbahçe resmen açıkladı
9.08.2014Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Arthur Zico ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arthur zico haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.