Adana Altın Koza’nın jüri üyeleri belli oldu
Adana Altın Koza’nın jüri üyeleri belli olduSinemanın altın çağı olarak adlandırılan yıllardan bugüne kadar ulaşabilen çok az sayıda film festivali günümüzde varlıklarını sürdürüyor. Bu festivallerden en önemlilerinden biri ise; Adana Altın Koza Film Festivali. Bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvuru süreci başladı. Festival 23 – 29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.
14.08.2024Adana
Adana Altın Koza Film Festivali 'Onur Ödülleri'nin sahipleri açıklandı
Adana Altın Koza Film Festivali 'Onur Ödülleri'nin sahipleri açıklandıSinemanın altın çağı olarak adlandırılan yıllardan bugüne kadar ulaşabilen çok az sayıda film festivali günümüzde varlıklarını sürdürüyor. Bu festivallerden en önemlilerinden biri ise; Adana Altın Koza Film Festivali. Bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvuru süreci başladı. Festival 23 – 29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.
5.08.2024Adana
Adana Altın Koza Film Festivali'ne sayılı günler kaldı! Başvuru için son tarih açıklandı
Adana Altın Koza Film Festivali'ne sayılı günler kaldı! Başvuru için son tarih açıklandıSinemanın altın çağı olarak adlandırılan yıllardan bugüne kadar ulaşabilen çok az sayıda film festivali günümüzde varlıklarını sürdürüyor. Bu festivallerden en önemlilerinden biri ise; Adana Altın Koza Film Festivali. Festivalin ilk ödüllerini Yılmaz Güney ve Fatma Girik alırken, Güney'in ödül parasını oyuncular arasında paylaştırması gündem oluyor. Bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvuru süreci başladı. Festival 23 – 29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.
28.07.2024Adana
Pamuğun kozası festivalin simgesi oldu: Yılmaz Güney ve Fatma Girik damga vurdu! Altın Koza Film Festivali başvuruları başladı
Pamuğun kozası festivalin simgesi oldu: Yılmaz Güney ve Fatma Girik damga vurdu! Altın Koza Film Festivali başvuruları başladıSinemanın altın çağı olarak adlandırılan yıllardan bugüne kadar ulaşabilen çok az sayıda film festivali günümüzde varlıklarını sürdürüyor. Bu festivallerden en önemlilerinden biri ise; Adana Altın Koza Film Festivali. Festivalin ilk ödüllerini Yılmaz Güney ve Fatma Girik alırken, Güney'in ödül parasını oyuncular arasında paylaştırması gündem oluyor. Bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvuru süreci başladı. Festival 23 – 29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.
5.07.2024Adana