Altın Koza Film Festivali

Altın Koza Film Festivali

Son dakika Altın Koza Film Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altın Koza Film Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altın Koza Film Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Koza Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın koza film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 altın koza film festivali haberi bulunmuştur. Tüm altın koza film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Koza'da ödüller sahiplerini buldu: Törene damga vurdu: Sinema umuttur
Altın Koza'da ödüller sahiplerini buldu: Törene damga vurdu: Sinema umutturAdana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 23 Eylül’de başlayan 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapılan Büyük Kapanış ve Ödül Töreni ile sona erdi. Gecede, ulusal ve uluslararası yarışmalarının ödülleri sahiplerini buldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Festivalin Türk sineması açısından önemine vurgu yaptı ve dünyanın ortak dilinin, sanat, sinema olduğunu söyledi.
1.10.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'ne Zeydan Karalar'ın sözleri damga vurdu: Sinema umuttur
Altın Koza Film Festivali'ne Zeydan Karalar'ın sözleri damga vurdu: Sinema umutturSanatın ve sinemanın kenti Adana'da 31. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.
30.09.2024Vatan TV
Serenay Sarıkaya Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu
Serenay Sarıkaya Altın Koza Film Festivali’ne damga vurduSerenay Sarıkaya, Adana Altın Koza Film Festivali’nde jüri üyesi oldu. Sahneye çıkarak ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü Ahmet Rıfat Şungar’a veren ünlü isim, sade tarzıyla görenleri büyüledi.
30.09.2024Adana
Serenay Sarıkaya festival sonrası halay çekti!
Serenay Sarıkaya festival sonrası halay çekti!Serenay Sarıkaya, jüri üyesi olduğu Altın Koza Film Festivali'ne damga vurdu. Ünlü ismin after partide halay çektiği görüntüler ortaya çıktı. Sarıkaya'yı halayda görenler şaştı kaldı.
30.09.2024Vatan TV
Adana'da festival heyecanı! 31.  Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Adana'da festival heyecanı! 31. Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini bulduAdana'da bu yıl 31'incisi düzenlenen, 16 kategoride ödüllerin dağıtıldığı 'Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 'En İyi Film Ödülü', Murat Fıratoğlu'nun yönettiği 'Hemme’nin Öldüğü Günlerden Biri' adlı filme verildi. Yılmaz Güney Ödülü'ne Türker Süer’in 'Gecenin Kıyısı' adlı filmi layık görüldü. 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 'Ölü Mevsim' filmindeki performansıyla Erdem Şenocak, 'Gecenin Kıyısı' filmindeki rolüyle Ahmet Rıfat Şungar'a, 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' ise 'Ölü Mevsim' filmindeki performanslarıyla Funda Eryiğit ve Ece Yaşar'a verildi.
30.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini bulduAdana'da bu yıl 31'incisi düzenlenen, 16 kategoride ödüllerin dağıtıldığı 'Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 'En İyi Film Ödülü', Murat Fıratoğlu'nun yönettiği 'Hemme’nin Öldüğü Günlerden Biri' adlı filme verildi. Yılmaz Güney Ödülü'ne Türker Süer’in 'Gecenin Kıyısı' adlı filmi layık görüldü. 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 'Ölü Mevsim' filmindeki performansıyla Erdem Şenocak, 'Gecenin Kıyısı' filmindeki rolüyle Ahmet Rıfat Şungar'a, 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' ise 'Ölü Mevsim' filmindeki performanslarıyla Funda Eryiğit ve Ece Yaşar'a verildi.
30.09.2024Vatan TV
Derviş Zaim'in Tavuri filmi Adana'da izleyicisiyle buluştu
Derviş Zaim'in Tavuri filmi Adana'da izleyicisiyle buluştuUluslararası 31. Adana Altın Koza Film Festivali çerçevesinde, Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Kışla Yerleşkesinde, Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu ile Sinematek Adana tarafından düzenlenen özel etkinlikte dünyaca ünlü yönetmen Derviş Zaim'in belgesel filmi "Tavuri" izleyicilerle buluştu. Gösterimin ardından Derviş Zaim, izleyicilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.
28.09.2024Adana
Adana Altın Koza Film Festivali'nde Demet Akbağ ve Uğur Polat'a onur ödülü
Adana Altın Koza Film Festivali'nde Demet Akbağ ve Uğur Polat'a onur ödülü 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali çerçevesinde Demet Akbağ ve Uğur Polat onur ödüllerini aldı. Ödül töreninde Demet Akbağ, merhum Özay Gönlüm'ün taklidini yaptı.
27.09.2024Adana
Altın Koza'da Demet Akbağ ve Uğur Polat'a 'Onur Ödülü'
Altın Koza'da Demet Akbağ ve Uğur Polat'a 'Onur Ödülü'Adana'da bu yıl 31'incisi düzenlenen 'Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde sinema ve tiyatro oyuncuları Demet Akbağ ile Uğur Polat'a 'Onur Ödülü' verildi.
26.09.2024Magazin
Adana'da Altın Koza Film Festivali heyecanı: 'Mutlu Aile Defteri' izleyicisiyle buluştu
Adana'da Altın Koza Film Festivali heyecanı: 'Mutlu Aile Defteri' izleyicisiyle buluştuAdana'da bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında "Mutlu Aile Defteri" adlı film, açık hava sinemasında izleyiciyle buluştu.
26.09.2024Adana
Adana'da festival heyecanı... Altın Koza'da ödüller sahiplerini buluyor
Adana'da festival heyecanı... Altın Koza'da ödüller sahiplerini buluyorİstanbul Arel Üniversitesi bünyesinde yer alan Arel Medya’nın medya sponsoru olduğu Uluslararası Altın Koza Film Festivali Merkez Park’ta gerçekleşen açılış töreni ile başladı. Sinema dünyasından ünlü isimlere ev sahipliği yapan festivalde “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” ile “Orhan Kemal Emek Ödülleri” sahiplerini buldu.
25.09.2024Gündem
Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 31. kez yarın start alacak
Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 31. kez yarın start alacak31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali yarın başlayıp 29 Eylül günü sona erecek.
22.09.2024Adana
Adana Altın Koza Film Festivali için geri sayım devam ediyor
Adana Altın Koza Film Festivali için geri sayım devam ediyorAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu yıl 23-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 1. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreni ve Orhan Kemal Emek Ödülleri ile başlayacağını duyurdu.
21.09.2024Adana
Adana'yı yeniden festival coşkusu  sardı: 31. Altın Koza Film Festivali için geri sayım başladı!
Adana'yı yeniden festival coşkusu sardı: 31. Altın Koza Film Festivali için geri sayım başladı!Adana'da 23-29 Eylül'de düzenlenecek 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Adana'ya sanatı yaşatmak yakışır. Altın Koza Film Festivali'ne harcadığımız para 'cim karnında bir nokta.' O kadar uygun fiyatlara o kadar değerler çıkartıyoruz ki bildiğiniz gibi değil" dedi.
17.09.2024Adana
Altın Koza'da 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacak
Altın Koza'da 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacakBu yıl 31'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin dünya sineması bölümünde gösterilecek 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacak.
16.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'nde 11 film ilk kez seyirci karşısına çıkacak
Altın Koza Film Festivali'nde 11 film ilk kez seyirci karşısına çıkacakBu yıl 31'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin dünya sineması bölümünde gösterilecek 11 film Adana'da ilk kez seyirciyle buluşacak.
16.09.2024Adana
Altın Koza’da Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Polonyalı yönetmen Jerzy Skolimowski’ye
Altın Koza’da Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Polonyalı yönetmen Jerzy Skolimowski’ye31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün bu yıl sahibi, sinemaya getirdiği yenilikçi bakış ve sanatsal cesareti nedeniyle Polonyalı usta yönetmen Jerzy Skolimowski’nin olacak. Polonya Büyükelçiliği ve Gezici Festival’in ortaklığında festivalin konuğu olarak Adana’ya gelecek olan Skolimowski, Cannes’da Jüri Büyük Ödülü ve En İyi Özgün Müzik Ödülü’nü alan son filmi ‘Aİ’nin gösterimine de katılacak.
12.09.2024Adana
Festival kenti Adana'da rota yeniden çiziliyor: Gurmeleri ve gezginleri bir araya getirecek
Festival kenti Adana'da rota yeniden çiziliyor: Gurmeleri ve gezginleri bir araya getirecekZengin kültürü ve geçmişiyle Türkiye’nin en kalabalık büyükşehirleri arasında yer alan Adana’da kentin sosyal ve kültürel etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Yıl boyu devam eden festivalleri olan kentte 23-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali, 2-6 Ekim tarihleri arasında TEKNOFEST ve 17- 20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Gastronomi Festivali’nden birine gitmeyi düşünenler için kentin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfedecek noktaları ziyaretçilerini bekliyor.
12.09.2024Adana
Adana Altın Koza’nın Edebiyat Uyarlaması finalistleri belli oldu: Birincisi 28 Eylül'de açıklanacak
Adana Altın Koza’nın Edebiyat Uyarlaması finalistleri belli oldu: Birincisi 28 Eylül'de açıklanacak31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin bu yıl ilkini düzenlediği Edebiyat Uyarlaması Uzun Metraj Senaryo Yarışması’nın finalistleri açıklandı. 53 başvurunun olduğu yarışmada 7 senaryo, Anna Maria Aslanoğlu, Mine Söğüt ve Seren Yüce’den oluşan jürinin karşısına çıkacak.
11.09.2024Adana
Dünyaca ünlü yönetmenler, Adana izleyicisi karşısına çıkacak
Dünyaca ünlü yönetmenler, Adana izleyicisi karşısına çıkacak23 Eylül’de başlayacak 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin programından detaylar gelmeye devam ediyor.
10.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali deprem bölgesinde film gösterimleri yapacak
Altın Koza Film Festivali deprem bölgesinde film gösterimleri yapacakAdana'da bu yıl 31'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında depremden etkilenen illerde film gösterimleri gerçekleştirilecek.
5.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'nde bu yıl 'sevgi korteji' gerçekleşmeyecek
Altın Koza Film Festivali'nde bu yıl 'sevgi korteji' gerçekleşmeyecekUluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 31'inci kez düzenlenirken bu yıl geleneksel olarak düzenlenen 'sevgi korteji' yapılmayacak. Bu yıl gerçekleşecek festivalin bedeli ise 53 milyon 454 bin TL olarak açıklandı.
5.09.2024Adana
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinemalar gösterim programı bugün başlıyor. Festival haftasına dek sürecek ve sinemamızın son dönem öne çıkan komedilerinden bir seçkiyi buluşturan program, Adana’nın 7 ilçesinde gerçekleşecek ve 9 Eylül’den itibaren deprem bölgesi şehirlerde devam edecek. Bugün ayrıca, festivalin sinema sanatına olan aşkı ve tutkudan ilhâmla yaratılan 2024 afişi de yayınlandı.
2.09.2024Adana
Altın Koza Film Festivali'nde, kısa film yarışmalarının finalistleri belli oldu: 51 film jüri karşısına çıkacak
Altın Koza Film Festivali'nde, kısa film yarışmalarının finalistleri belli oldu: 51 film jüri karşısına çıkacakAdana'da bu yıl 31'ncisi düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamındaki 3 farklı kısa film yarışmasında, 51 film jüri karşısına çıkacak.
28.08.2024Adana
Adana Altın Koza’da Orhan Kemal Emek Ödülleri’nin sahipleri belli oldu
Adana Altın Koza’da Orhan Kemal Emek Ödülleri’nin sahipleri belli oldu 23-29 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Orhan Kemal Emek Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.
22.08.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Altın Koza Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın koza film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.