Altın fiyatları kritik karar öncesi yükselişte! Uzman isim gram altın için tarih vererek tahminini açıkladı
Altın fiyatları kritik karar öncesi yükselişte! Uzman isim gram altın için tarih vererek tahminini açıkladıAltın piyasasında hareketli anlar yaşanıyor. Altın fiyatlarında FED'in faiz kararı öncesinde yükseliş yaşadı. Piyasalar FED'in faizleri düşürme ihtimalini konuşurken yurt içinde de gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı yarım altın fiyatı ve tam altın fiyatları yatırımcının gündeminde yer alıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise gram altın tahminini açıkladı.
30.07.2024Ekonomi
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldı
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldıAltın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ağustos ayı öncesinde altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş’in altın fiyatları için son tahmini.
26.07.2024Ekonomi
Altın fiyatları için tarihi rekor geliyor! Uzman isim 'Hazırlıklı olalım' diyerek uyardı
Altın fiyatları için tarihi rekor geliyor! Uzman isim 'Hazırlıklı olalım' diyerek uyardıAltın fiyatlarındaki inişli çıkışlı hareketlilik devam ediyor. ONS 2480 doları aşarak rekor kırarken ondan aldığı destekle 2640 TL seviyelerine kadar tırmanan gram altın da tarihi zirvesini yeniledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken altın yorumu geldi.
19.07.2024Ekonomi