Alsancak

Alsancak

Son dakika alsancak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alsancak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alsancak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alsancak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alsancak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.059 alsancak haberi bulunmuştur. Tüm alsancak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Kuşadası kruvaziyer turizminde zirvede
Bakan Uraloğlu: Kuşadası kruvaziyer turizminde zirvedeUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı Ocak-Ağustos döneminde Türk limanlarına uğrak yapan kruvaziyer gemi sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,2 artışla 749, yolcu sayısının ise yüzde 31,9 artışla 1 milyon 196 bin 229 kişi olduğunu duyurdu.
25.09.2024Gündem
ABD askerinin başına çuval geçirmişlerdi; 15 kişi hakkında karar verildi
ABD askerinin başına çuval geçirmişlerdi; 15 kişi hakkında karar verildiİzmir Limanı'na demirleyen Amerika Birleşik Devletleri (ABD) savaş gemisinde görevli Amerikan askerinin başına, kentte vakit geçirdiği sırada çuval geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 15 kişiden 10'u tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.09.2024Gündem
İzmir olası bir depremde sular altında kalabilir: Neredeyse şehrin tamamı denizin içinde olacak
İzmir olası bir depremde sular altında kalabilir: Neredeyse şehrin tamamı denizin içinde olacakİzmir'de mevcut yapı stokunun eski olması ve yerleşim yerlerinin yanlış bölgelere konumlandırılması gibi nedenlerle olası bir depremde yıkımlar yaşanacağından endişe ediliyor. Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, kentte olası bir depremde Konak, Alsancak, Bayraklı, Mavişehir ve Bostanlı'da sıvılaşma yaşanacağını, denizin kentin içine doğru yürüyeceğini belirterek, "Bunlar uzun vadede çözülmesi gereken şeylerdi ancak ne yazık ki yapılmadı" dedi.
14.07.2024Gündem
İzmir'de korkunç olay! 2 kişi yağmur sonrası elektrik akımına kapıldı
İzmir'de korkunç olay! 2 kişi yağmur sonrası elektrik akımına kapıldıİzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan kaçmaya çalışırken elektrik akımına kapılan biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, elektrik firması yetkilileri de incelemelerde bulundu.
13.07.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Formula’ya ev sahipliği yapacağız
Mehmet Kasapoğlu: Formula’ya ev sahipliği yapacağızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversiteli gençlerle İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde “Gençlik, Siyaset ve Gelecek” konulu söyleşi gerçekleştirdi.
31.05.2024Şampiy10
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyızÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024Gündem
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkurİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024Yaşam
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024Gündem
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladıTürkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024Ekonomi
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldıİstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağızAK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024Gündem
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördü
İzmir'de sağlık skandalı! Laboratuvar sonuçların karışmasıyla kanser tedavisi gördüİzmir'in Konak ilçesinde, kanser teşhisi koyulup, kemoterapi tedavisine başlanan Sena K.'nin (26), yönlendirildiği özel laboratuvarda biyopsi sonucunun karıştığı ortaya çıktı. Sena K., yanlış tanı koyulmasına neden olan laboratuvarda görevli uzman doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.08.2023Gündem
İzmir'deki İsveç Konsolosluğu'nda silahlı saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı
İzmir'deki İsveç Konsolosluğu'nda silahlı saldırı! Olayın detayları ortaya çıktıİzmir'in Konak ilçesinde bulunan İsveç Konsolosluğu’nda silahlı saldırıya uğrayan konsolosluk çalışanı kadın yaralandı. Saldırının vize başvurusu talebi gerçekleştirilmeyen yabancı uyruklu şahıs tarafından yapıldığı öğrenildi.
1.08.2023Gündem
MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı?
MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı?MasterChef Serpilay dükkanı nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ana kadro yarışmalarının bittiği lezzet yarışmacı MasterChef All Star'da dikkat çeken Serpilay Salkım'ın dükkanı merak konusu oldu. 1997 yılında İzmir'de doğan başarılı yarışmacı etkileyici tabakların yanısıra hamur işlerinde de başarılı olduğunu dile getirdi. Peki MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında?
7.07.2023Televizyon
Borsa İstanbul'dan illüzyonist Aref'e tedbir! Hisse kısa sürede yüzde 576 yükseldi...
Borsa İstanbul'dan illüzyonist Aref'e tedbir! Hisse kısa sürede yüzde 576 yükseldi...BİST, illüzyonist Aref Ghafouri ve Eren Çayır isimli kişiler hakkında yatırımcı bazında tedbir uygulama kararı aldı. İki ismin BİST'te işlem gören ve kısa sürede katbekat yükseliş gösteren Avrupa Yatırım Holding hissesinde işlem yaptıkları tespit edildi.
22.06.2023Ekonomi
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdiBaykar’ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla geçti.
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurduBaykar’ın öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA , insanlı savaş uçakları ile kol uçuşları gerçekleştirerek havacılık tarihinde birçok ilke imza attı.
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 golTurkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023Süper Lig
TCG Anadolu İstanbul’dan ayrıldı: 36 günde 221 bin 622 kişi ziyaret etti
TCG Anadolu İstanbul’dan ayrıldı: 36 günde 221 bin 622 kişi ziyaret ettiDünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu gemisini İstanbul’da 36 günde toplam 221 bin 622 kişi ziyaret etti. Gemi dün sabah saatlerinde İstanbul’dan ayrıldı.
2.06.2023Gündem
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttıGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023Şampiy10
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adımMustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023Gündem
‘TCG Anadolu’ Şehitler Abidesi ve Çanakkale halkını selamladı
‘TCG Anadolu’ Şehitler Abidesi ve Çanakkale halkını selamladıDünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi olan TCG Anadolu, cBoğazı’ndan geçişi sırasında Şehitler Abidesi ile şehitleri ve Çanakkale halkını selamladı.
18.05.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alsancak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alsancak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.