Ali Bahar

Ali Bahar

Son dakika ali bahar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali bahar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali bahar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Bahar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali bahar gelişmeleri de dahil olmak üzere 539 ali bahar haberi bulunmuştur. Tüm ali bahar haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
20.07.2024Ekonomi
Antalya'da tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti
Antalya'da tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybettiAntalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu ağır yaralanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, hastanede hayatını kaybetti.
19.07.2024Ekonomi
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandıKahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024Gündem
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.
26.01.2024Gündem
OSTİM Teknopark, Antalya'ya mentor olacak
OSTİM Teknopark, Antalya'ya mentor olacakOSTİM Teknopark'tan yapılan açıklamaya göre, Mentor-Mentee Eşleştirme Programı Protokolü'nü, Antalya OSB ve Antalya OSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve OSTİM OSB ve OSTİM Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın imzaladı.
Türkiye onları konuşmuştu! Şok gerçek ortaya çıktı...
Türkiye onları konuşmuştu! Şok gerçek ortaya çıktı...Samsun’da, aşırı dozda uyuşturucu madde kullandığı için hayatını kaybettiği değerlendirilen Hacı Ali Bahar’ın (24) cenazesinde ailesi ve yakınlarınca uyuşturucu maddeye karşı pankartlar açıp tepki gösterenler arasında yer alan A.Y. (36), polis tarafından üzerinde bir miktar uyuşturucuyla yakalanarak gözaltına alındı. A.Y. ifadesinin ardından Savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, Bahar’a uyuşturucuyu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Seyit Ahmet C. ise tutuklandı.
26.07.2019Yaşam
Ailesi ve yakınlarından cenazede pankartlı tepki!
Ailesi ve yakınlarından cenazede pankartlı tepki!Samsun'da, metruk binada ölü bulunan ve aşırı dozda uyuşturucu madde kullandığı için hayatını kaybettiği değerlendirilen Hacı Ali Bahar'ın (24) cenazesinde ailesi ve yakınları uyuşturucu maddeye karşı pankartlar açıp, tepki gösterdi.
21.07.2019Gündem
Aselsan Başkanı: Önemli bir mesafedeki hedefi lazer silahımızla vurabilir durumdayız
Aselsan Başkanı: Önemli bir mesafedeki hedefi lazer silahımızla vurabilir durumdayızASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, lazerin gerek tespit, gerek konumlama gerekse de silah olarak kullanılmasını geliştirdiklerini belirterek, "Önemli bir mesafedeki hedefi lazer silahımızla vurabilir durumdayız" dedi.
3.12.2018Gündem
Yanan fabrikanın sahibi ile çalışanları gözyaşlarına boğuldu
Yanan fabrikanın sahibi ile çalışanları gözyaşlarına boğulduAntalya Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çıkan yangında küle dönen dekorasyon ve izolasyon ürünleri fabrikasının sahibi ile çalışanları fabrikanın son halini görünce gözyaşlarına boğuldu. 19 bin metrekare üzerine kurulu fabrikadan geriye kalan manzara, yangının dehşetini ortaya koydu. Fabrika sahibinin "Fabrikayı tekrar ayağı kaldıracağız" diye seslendiği şirket çalışanları, "Kar Yapı bizim evimiz, Köksal abi babamız oldu" diyerek kendisini teselli etmeye çalıştı.
24.07.2018Yaşam
Antalya OSB’de 19 bin metrekarelik fabrika küle döndü
Antalya OSB’de 19 bin metrekarelik fabrika küle döndüANTALYA Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren dekoratif izolasyon malzemesi üretilen fabrikada çıkan yangın sonrası alınan görüntüler, dehşetin büyüklüğünü gözler önüne serdi. 19 bin metrekare alan üzerinde kurulu fabrika, yangın sonrası tam anlamıyla küle döndü.
24.07.2018Gündem
Eve alkollü gelince olanlar oldu
Eve alkollü gelince olanlar olduKaraman'da eve alkollü gelmesi nedeniyle kendisine tepki gösteren eşi Nesli Bahar (37), oğlu Alparslan Bahar (18) ve kayınpederi Ali Bahar'ı (56) bıçakla yaralayan Savaş Bahar (44), jandarma tarafından gözaltına alındı.
10.04.2018Yaşam
Asker oğlunun dağıtımını duyunca intihar etti
Asker oğlunun dağıtımını duyunca intihar etti Manisa Akhisar'da oğlunun dağıtımının Hakkari'ye düştüğünü öğrenen eski muhtar 47 yaşındaki çiftçi Ali Bahar intihar etti
3.01.2017Yaşam
Eski muhtar av tüfeğiyle intihar etti
Eski muhtar av tüfeğiyle intihar ettiMANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde, eski muhtar 47 yaşındaki çiftçi Ali Bahar, göğsüne dayadığı av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdi.
3.01.2017Yaşam
Fikret Otyam cemevinden türkülerle uğurlandı
Fikret Otyam cemevinden türkülerle uğurlandıANTALYA’da önceki gün 89 yaşında yaşama veda eden ressam, gazeteci- yazar Fikret Otyam için Antalya’da Cemevi’nde tören düzenlendi.
10.08.2015Yaşam
Bu yılbaşı 500 bin hindi keseceğiz!
Bu yılbaşı 500 bin hindi keseceğiz!Türkiye’de yılbaşı için yaklaşık 500 bin hindinin satılması bekleniyor...
22.12.2013Yaşam
Candan kardeşler davasında ikinci duruşma: Sosyal medya paylaşımlarım kendimi zengin göstermek amaçlı
Candan kardeşler davasında ikinci duruşma: Sosyal medya paylaşımlarım kendimi zengin göstermek amaçlıSosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan'ın 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılanmalarına devam ediliyor. Duruşma salonunda kardeşi Bahar Candan'a seslenen Nihal Candan, 'İyiye gidiyor; Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın' dedi. Duruşmada ifade veren tutuklu sanık Bahar Candan, 'Hesabımda 1-2 milyon para var, ben bir garibanım' dedi.
6.09.2024Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024Gündem
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltıSosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığı operasyon kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrolle 3 şüpheli serbest bırakıldı.
12.01.2024Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023Gündem
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettilerOsmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023Yaşam
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralıŞanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
10.09.2023Yaşam
Gaziantep'te cenaze namazı sonrası silahlı kavga; 5 yaralı
Gaziantep'te cenaze namazı sonrası silahlı kavga; 5 yaralıGaziantep'in Nizip ilçesinde cenaze namazı sonrası iki grup arasında çıkan kavgada, 5 kişi av tüfeği ile vurularak yaralandı.
31.07.2023Gündem
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandıİki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023Diğer Sporlar
Eskişehir seçim sonuçları 2023: Eskişehir ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı ve milletvekili canlı seçim sonucu... Eskişehir hangi parti kazandı?
Eskişehir seçim sonuçları 2023: Eskişehir ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı ve milletvekili canlı seçim sonucu... Eskişehir hangi parti kazandı?Eskişehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçlarıyle birlike açıklanıyor. Cunhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin yapılacağı Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı için yarışacak. Eskişehir seçim sonuçları da gazetavatan.com'da olacak. Eskişehir ilçe seçim sonuçlarının sandıkların açılması ve oyların sayılmasıyla belli olacağı 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Eskişehir'de hangi parti kazandı? Hangi ittifak Eskişehir'de kazandı?
14.05.2023Seçim

Benzer Haber Etiketleri

Ali Bahar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali bahar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.