Umut Akyürek kızının madde kullandığını açıkladı! 'Kendimi odaya kilitledim'
Umut Akyürek kızının madde kullandığını açıkladı! 'Kendimi odaya kilitledim'Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kızından korktuğunu, bu sebeple kendisini odaya kilitlediğini açıkladı.
17.10.2024Magazin
Engin Akyürek'e seslendi: Ara beni Engin
Engin Akyürek'e seslendi: Ara beni EnginGeçtiğimiz gün sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Biran Damla Yılmaz, Türkiye’de en beğendiği erkek oyuncunun Engin Akyürek olduğunu ve kendisiyle partner olmak istediğini söyledi.
3.06.2020Magazin
'Erdoğan'ın gönüllü koruma polisi olacağım' demişti
'Erdoğan'ın gönüllü koruma polisi olacağım' demiştiMardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Akyürek'in ağabeyi İbrahim Akyürek, "Görev verilmesi halinde PKK ile mücadeleye hazırım" dedi.
29.09.2021Gündem
‘Bu yazı bizi yakar’
‘Bu yazı bizi yakar’Cinayeti aydınlatmaya çalışan bilirkişi, sanık Erhan Tuncel’le buluşmaya dair raporları isteyince, dönemin İstihbarat Daire Başkanı Akyürek “Bu raporları neden istiyorsun bu yazı bizi yakar” demiş.
29.09.2021Gündem
Tuba Büyüküstün, bu defa daha cesur..
Tuba Büyüküstün, bu defa daha cesur..Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı ‘Kara Para Aşk’ dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümündeki duş sahneleri, sosyal medyaya damga vurdu. İşte o anlar...
28.03.2014Sinema-Dizi