Ak Parti Sözcüsü Çelik

Ak Parti Sözcüsü Çelik

Son dakika AK Parti Sözcüsü Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Sözcüsü Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Sözcüsü Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Sözcüsü Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti sözcüsü çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 ak parti sözcüsü çelik haberi bulunmuştur. Tüm ak parti sözcüsü çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek"Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir." ifadesini kullandı.
18.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağızAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten konsoloslukların kapatılmasına tepki: Bu sorumsuzluk kabul edilemez
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten konsoloslukların kapatılmasına tepki: Bu sorumsuzluk kabul edilemezAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Ülkemizdeki bazı büyükelçiliklerin ve başkonsoloslukların ülkemizin güvenlik koşulları hakkında endişe yaymaya dönük açıklamalar yaptıklarını görüyoruz, bunlar sorumsuz açıklamalardır; bu sorumsuzluk kabul edilemez" dedi.
2.02.2023Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bir Azerbaycan askeri şehit oldu
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bir Azerbaycan askeri şehit olduAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın saldırısında 1 Azerbaycan askerinin şehit olduğunu belirterek, "Ermenistan bu saldırgan politikalarla hiçbir şey elde edemez. Ermenistan'ın bölge barışını tehlikeye atmasına müsaade edilmeyecektir" dedi.
25.07.2021Gündem
Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e tepki
Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Akşener'in Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadeleri kınıyoruz. Bu açıklamalarda ABD Başkanı Biden'a tepki göstermek değil Biden üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef almak gibi bir kasıt açıkça kendisini göstermektedir" dedi.
28.04.2021Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki! 'Bizi suçlayanlar defalarca mahkum olurdu'
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki! 'Bizi suçlayanlar defalarca mahkum olurdu'AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ‘Tarih bir yargılama alanı olsaydı, biz değil, bizi suçlayanlar defalarca mahkum olurdu.’ dedi.
25.04.2021Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ahlak dışı imalarla dolu yazıyı kınıyoruz
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ahlak dışı imalarla dolu yazıyı kınıyoruzAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nu hedef alan yazıya ilişkin, "Trabzon vekilimiz Sayın Bahar Ayvazoglu ve ailesini hedef alan ahlak dışı imalarla dolu yazıyı kınıyoruz" dedi.
18.06.2020Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aileyi siyaset konusu yapmak barbarlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aileyi siyaset konusu yapmak barbarlıktırAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Aile kavramını siyaset konusu yapmak barbarlıktır. Bu barbarlığa, hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımız karşıdır. Muhalefet etmek için siyasi akılla yaklaşım üretin, barbarlıkla aile değerlerine saldırmayın" dedi.
23.05.2020Siyaset
AK Parti'den CHP'ye sahra hastanesi tepkisi
AK Parti'den CHP'ye sahra hastanesi tepkisiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Adana'daki sahra hastanesi iddiasına çok sert sözlerle tepki gösterdi.
18.04.2020Siyaset
‘Başbakan, seçime başbakan olarak girer’
‘Başbakan, seçime başbakan olarak girer’Ak Parti Sözcüsü Çelik, ‘Erdoğan, Köşk’e aday olursa başbakanlıktan istifa etmeli’ diyen Bahçeli’ye yanıt verdi: ‘Genel seçime giderken Başbakan istifa ediyor mu?’Ak Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, dün bir basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konuları değerlendirdi...
29.09.2021Gündem
‘Talimatla istifa’ gerçek dışıdır!
‘Talimatla istifa’ gerçek dışıdır!AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Hakan Şükür'ün istifası) Başbakan Erdoğan'ın 'Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değil' sözlerini sarf ettiği iddiası gerçek dışıdır...
29.09.2021Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırıAK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024Gündem
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi olduAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik "Gençlerin, kadınların, Türkiye'nin tüm sosyolojisinin kucaklandığı bir tablo oluşacak. Bu kongreler önümüzdeki döneme ışık tutacak. Tecrübe-değişim dengesi milletin talebine göre olacak." dedi.
4.10.2023Gündem
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti23. ve 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Bilkent Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
4.10.2023Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyorAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız. Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.
14.05.2023Gündem
Ömer Çelik: Erdoğan’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz
Ömer Çelik: Erdoğan’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruzAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz. Demokrasiden nasibini almamış bu siyasiler, şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşuyorlar" dedi.
18.04.2023Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan asgari ücret açıklamasıCumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay TBMM'deki bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "İşçi ve işveren kesiminin oy birliği ile kararlaştırılan 'Asgari Ücret Komisyonu', 2023 yılı asgari ücretini belirlemek üzere çalışmalarına Aralık ayında başlayacaktır." dedi.
25.11.2022Ekonomi
AK Parti'li Çelik: Teröre mazeret üreten tavırlar sergilenmesi büyük şuursuzluk
AK Parti'li Çelik: Teröre mazeret üreten tavırlar sergilenmesi büyük şuursuzlukAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur. Türkiye bir güven ülkesidir. Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür" dedi.
17.11.2022Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına, "Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük, milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bu teşkilatlarımızın, uyuşturucu ticareti yaptığından ya da buna göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır" dedi.
1.11.2022Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasına herkesi ekran başına beklediklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasının bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını duyurdu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Ak Parti grup konuşması ne zaman? İşte detaylar…
4.10.2022Gündem
Asgari ücrete ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Asgari ücrete ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Kabine’nin gündeminde dış siyaset, ekonomik gelişmeler, asgari ücret zammı, 3600 ek gösterge düzenleme yer aldı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin kararın alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, "Temmuz ayındaki enflasyon farkı artışlarıyla ücretlileri biraz daha rahatlatacağız" açıklaması geldi. Peki, Asgari ücrete ek zam olacak mı? Temmuzda asgari ücret zammı var mı? Asgari ücret ne zaman zamlanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
6.06.2022Gündem
Zam için son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...
Zam için son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...Maaşlara zam geliyor. Son dakika zam açıklaması geldi. Dün açıklanan enflasyon verilerinin ardından Memur ve memur emeklisine Temmuz ayında yapılacak zamla birlikte asgari ücrete zam yapılması tekrar gündem oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete yeni zam mesajı veren Erdoğan, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşın gelirlerini arttırarak aradaki farkı kapatacak programları hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.
4.06.2022Ekonomi
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu...
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu...Milyonlarca emekli ve çalışanın gözü gelecek zam kararına çevrilmiş durumda. Peşe peşe açıklamalar yapılıyor. Enflasyon farkının yanındaemekli taban aylıklarında da artış bekleniyor. Asgari üceretlilere de ek zam yapılacağı konuşuluyor. Emekli taban aylıklarının 3.500-4.000 lira seviyesine çekilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sonunda yüzde 36’lık enflasyonda yüzde 51 oranında asgari ücrete artış yapılmıştı. 2022 Nisan ayı enflasyon rakamına baktığımızda ise karşımızda yüzde 69’luk bir rakam çıkıyor. Aradaki fark kadar ücret artışı yapılması halinde asgari ücretin 5 bin 500 TL olması bekleniyor. İşte emekli memur ve asgari ücretlilerin beklediği zam oranları...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet,  DİSK ve Türk İş...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet, DİSK ve Türk İş... Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Son günlerde hem asgari ücretliler hem de diğer özel sektör çalışanları bu sorunun yanıtını arıyordu. Asgari ücrete yapılan rekor zam ile birlikte vergi istisnasının getirilmesi ile asgari ücretlilerin maaşlarında ciddi miktarda bir artış sağlandı. Ancak yüksek enflasyon nedeni ile asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar ekonomik olarak zorluk yaşıyor. Ak Parti Sözcüsü Ömer çelik tarafından yapılan, "Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız. " açıklaması vatandaşlarda asgari ücrete ikinci zam yapılacağı beklentisi oluşturdu. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada asgari ücrete zam yapılmayacağını vurguladı. Bilgin, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda işçiyi de işvereni de düşünmek lazım" diye konuştu. Asgari ücret zammı ile ilgili işçi sendikalarından da art arda açıklamalar geldi. İşte asgari ücretli milyonları ilgilendiren ek zam açıklamalarının detayları...
Ahmet Davutoğlu: Çiftçi kadınlarımıza emeklilik maaşı bağlayacağız
Ahmet Davutoğlu: Çiftçi kadınlarımıza emeklilik maaşı bağlayacağızGelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “İster o Karadeniz’de dağı, bayırı aşan kadınlar, ister Konya Ovası'nda güneşin alnında çalışan kadınlarımız, bizzat çiftçilik yaptığını tespit ettiğimiz her kadına, mutlaka emeklilik maaşı bağlayacağız. Bu konuda gayret sarf eden kadınlarımız, onları da çiftçilik işletmelerine ortak yapıp mutlaka emeklerinin karşılığını vereceğiz'' dedi.
7.03.2022Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Sözcüsü Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti sözcüsü çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.