Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacak
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacakAdana'yı Türkiye'nin yatırım merkezlerinden biri haline getirecek olan Adana Ana Konteyner Limanı'nın tahsisine onay verildi. Yeni Sanayi Kampüsü ve Adana Ana Konteyner Limanı ile birlikte bölgenin ekonomik gücünde çok önemli değişiklikler olacak. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç konuyla ilgili bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.
25.07.2024Adana
Adana Sanayi Odası, fabrikalardaki kayıp kaçağın önüne geçiyor: Fabrikaları yıllık 10 milyon lira kurtardı
Adana Sanayi Odası, fabrikalardaki kayıp kaçağın önüne geçiyor: Fabrikaları yıllık 10 milyon lira kurtardıAdana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Sanayi Kampüsü'nde bulunan 'Model Fabrika'da ekiplerin incelemesi sonucu bir fabrikada bulunan kompresördeki kaçağı tespit ettiğini ve sanayicinin yıllık 10 milyon liralık zarardan kurtarıldığını, 100'e yakın firmada ise 235 milyon TL'lik iyileştirme yapıldığını söyledi.
19.07.2024Adana
İşadamı Hacı Mustafa Kıvanç yaşamını yitirdi
İşadamı Hacı Mustafa Kıvanç yaşamını yitirdiADANA Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’ın babası ve Kıvanç Tekstil A.Ş.’nin kurucusu 81 yaşındaki Hacı Mustafa Kıvanç, hayatını kaybetti.
13.01.2016Yaşam