Acı Tatlı Ekşi

Acı Tatlı Ekşi

Son dakika Acı Tatlı Ekşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acı Tatlı Ekşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acı Tatlı Ekşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acı Tatlı Ekşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acı tatlı ekşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 acı tatlı ekşi haberi bulunmuştur. Tüm acı tatlı ekşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorumOyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023Magazin
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022Ekonomi
Fazla Çin tuzu tüketiminde Alzheimer riski
Fazla Çin tuzu tüketiminde Alzheimer riskiUzman Diyetisyen Eda Balcı, Çin tuzu olarak bilinen monosodyum glutamatın (MSG) fazla tüketiminde yaşanacak sağlık sorunları hakkında uyarılarda bulundu. Balcı, “Yapılan çalışmalar, tükürük salgısını artırarak gıdanın lezzet özelliklerini güçlendiren ve daha hızlı ve sık yeme isteği uyandıran MSG’yi fazla miktarda tüketenlerde diyabet, obezite, Alzheimer, Parkinson, öğrenme bozuklukları gibi ciddi hastalıkların ortaya çıkma ihtimalinde artış olduğu gösterdi” dedi.
15.02.2021Sağlık
MHP Çin tuzunun yasaklanması için yasa teklifi verdi
MHP Çin tuzunun yasaklanması için yasa teklifi verdiDoyma hissini baskılayan, epilepsiden obeziteye kadar hastalıklara davetiye çıkaran ‘Çin tuzu’nun (MSG) yasaklanması için MHP, Meclis’e yasa teklifi verdi. Bir çeşit kimyasal ürün olan ve ‘Çin tuzu’ olarak bilinen bu maddenin sadece kapalı gıdalarda değil, balıktan patates kızartmasına kadar gıda maddelerinde tat verici olarak kullanıldığı ifade edildi.
25.02.2020Yaşam
5’inci lezzet Umami ile tuz masadan kalkacak
5’inci lezzet Umami ile tuz masadan kalkacak5’inci tat olarak adlandırılan Umami, Kükre Gıda ve Örgen Gıda’yı alan Japonyalı Ajinomoto ile sofralarımıza gelecek. Umami ile tuz tüketimini azaltmayı amaçlayan şirket, cirosunun yüzde 2’sini oluşturan bölgedeki payını 4 kat artırmayı hedefliyor
10.01.2018Ekonomi
2017 sinemada rekor yılı oldu
2017 sinemada rekor yılı oldu2017’de 68 milyon izleyici sinemaya gitti, tüm zamanların seyirci rekoru kırıldı. Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik 5 ise, sinema tarihimizin en çok izlenen filmi oldu.
22.12.2017Arşiv
Hülya Avşar kararını verdi: Ülkeyi terk ediyorum!
Hülya Avşar kararını verdi: Ülkeyi terk ediyorum!Geçtiğimiz günlerde "Hamileyim" diyerek kafaları karıştıran açıklama yapan Hülya Avşar, "Bu şaka bile ciddiye alındı. Artık bu ülkeyi terk ediyorum." dedi.
21.12.2017Magazin
Gerçek insanların filmi
Gerçek insanların filmiAcı Tatlı Ekşi filminin galası önceki gün gerçekleşti. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrolünde olduğu film için “Gerçek insanların anlatıldığı bir film yaptık” dediler
20.12.2017Magazin
Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler? (Beyaz Show 15 Aralık Cuma)
Beyaz Show'un bu akşamki konukları kimler? (Beyaz Show 15 Aralık Cuma)Beyaz Show bu gece de gümbür gümbür geliyor. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show uzun yıllardır Cuma akşamlarının fenomen talk-show programı olma özelliğini taşıyor. Peki Beyaz Show'un 15 Aralık Cuma günü konukları kimler?
29.09.2021Gündem
Filme geri sayım
Filme geri sayımBuğra Gülsoy, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’deydi.
31.08.2017Magazin
Sinem Kobal eşinin dizisinde mi oynayacak?
Sinem Kobal eşinin dizisinde mi oynayacak? Güzel oyuncu Sinem Kobal'ın yeni projesi merak konusu olmaya devam ediyor.
6.08.2017Televizyon
Deniz pilatesi
Deniz pilatesiÖzge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştığı ‘Acı Tatlı Ekşi’nin setine verilen arayı sevgilisi Burak Yamantürk’le Çeşme’de geçiriyor.
11.07.2017Magazin
Özge Özpirinçci'den takipçisine: Benim tercihim!
Özge Özpirinçci'den takipçisine: Benim tercihim!Çekimleri 11 Haziran'da başlayan 'Acı Tatlı Ekşi' filminde rol alan oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya üzerinden kaşlarını eleştiren ve 'Acilen kilo alman lazım' diyen takipçisine yanıt verdi.
23.06.2017Magazin
Buğra yazdı Özge oynuyor
Buğra yazdı Özge oynuyorÖzge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy, bu kez de “Acı Tatlı Ekşi” filmi için bir araya geldi.
13.06.2017Magazin
Sinem Kobal'a yakışıklı partner!
Sinem Kobal'a yakışıklı partner!Kendi filmi için hazırlık yapan Sinem Kobal'in partneri kim olacak? Kerem Bursin mi, Şükrü Özyıldız mı?
23.05.2017Televizyon
Masal gibi nefes kesici
Masal gibi nefes kesiciDışarıdan file benzetiyorlar, içeriden ise Alice Harikalar Diyarı kadar fantastik...
24.09.2012Dünya
Masterchef Miso nedir, miso nasıl bir yemek? Kırmızı miso hangi ülkeye ait?
Masterchef Miso nedir, miso nasıl bir yemek? Kırmızı miso hangi ülkeye ait?Masterchef’in yayınlanan son bölümünde takım dokunulmazlık oyununda Miso ile bir yemek yaptı. Dokunulmazlıkta yapılacak ürün Miso olurken, vatandaşlar Masterchef Miso nedir, miso nasıl yapılır, miso hangi ülkeye ait? sorularına yanıt aramaya başladı.
21.10.2022Televizyon
Kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama! Yüzde 40 azaldı
Kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama! Yüzde 40 azaldıKoronavirüs bulaş riskini azaltmak için pandemi döneminde otellerin açık büfe restoranlarında uygulanan ‘tabaklara porsiyon’ sayesinde yiyecek israfının yüzde 40 oranında azaldığı tespit edildi.
16.11.2021Yaşam
Ata tohumları geleceğe miras için donduruluyor
Ata tohumları geleceğe miras için donduruluyorMuğla Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yerel Tohum Ulusal Güç’ sloganı ile kurduğu ve Türkiye’nin en kapsamlı yerel tohum merkezi olan Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Yerel Tohum Merkezi ata tohumlarını sadece toplamak ve üretmekle yetinmiyor, aynı zamanda koruyarak saklıyor. Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Yerel Tohum Merkezi bünyesinde kurulan ‘Kriyoprezervasyon ve Doku Kültürü Laboratuvarı’nda ata mirası tohumlar özel bir ön işlemden geçirilerek eksi 198 derecede sıvı azot içerisinde saklanıyor.
24.07.2020Sağlık
Ender Saraç: Kavurma ve pilavın üzerine tatlı yemek intihar olur
Ender Saraç: Kavurma ve pilavın üzerine tatlı yemek intihar olurDr. Ender Saraç Kurban Bayramı öncesi altın değerinde önerilerde bulundu.
11.08.2019Sağlık
Yaz meyvelerini doğru saatlerde yiyin
Yaz meyvelerini doğru saatlerde yiyinDr. Fevzi Özgönül, yaz mevsimiyle beraber meyvelerde de çeşitlilik boy gösterdiğini belirterek, "Peki hangi meyve hangi saatlerde yenmeli hangi saatlerde yenmemeli" konusunda bilgiler verdi.
18.06.2019Sağlık
Yenilik peşinde koşan kokteyller
Yenilik peşinde koşan kokteyllerNişantaşı’nın son dönemdeki en hip mekanlarından biri olan MUST, yaz ayları için hazırladığı özel mönüsü ve kokteylleri ile de dikkat çekiyor. Sizi serinletecek ve tadı ile miksoloji dünyasında keyifli bir keşif yaşatacak kokteyllerin yaratıcısı MUST bar şefi Zafer Aldoğan ile trendleri konuştuk
19.05.2017Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acı Tatlı Ekşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acı tatlı ekşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.