15 Temmuz Darbesi

15 Temmuz Darbesi

Son dakika 15 Temmuz darbesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz darbesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Temmuz darbesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz Darbesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz darbesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 15 temmuz darbesi haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz darbesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbecilerin CNN Türk'ü basma anını Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı CNN Türk Kameraman Şefi Ahmet Akpolat, 15 Temmuz'da CNN Türk İstanbul binasını basan darbeci askerlerle yaşadıklarını anlattı. Olayın her anında kamerayla kayıtta olan Akpolat, "Kendimin ve muhabir arkadaşımın güvenliği esas alırım ama görüntüde de iyi görüntüyü almak için de giderim. Pişman olmadım. Neden öyle bir şey yaptım demedim. Mesleki olarak arkadaşlarla çok konuşuruz ama benim için en önemli görüntü CNN Türk'e giriş anını kaydetmekti" dedi.
15.07.2023Gündem
RESİMLİ 15 TEMMUZ 2023 MESAJLARI ve SÖZLERİ > Yeni, anlamlı, duygusal, farklı, kısa, uzun, dualı 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ile 7. yıla özel 15 Temmuz ile ilgili sözler!
RESİMLİ 15 TEMMUZ 2023 MESAJLARI ve SÖZLERİ > Yeni, anlamlı, duygusal, farklı, kısa, uzun, dualı 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ile 7. yıla özel 15 Temmuz ile ilgili sözler!15 Temmuz mesajları ve sözleri 2023, hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde vatandaşlar tarafından paylaşım yapılmak üzere araştırılıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü, tüm Türkiye’de anma etkinlikleriyle ve çeşitli programlarla anılacak. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin yedinci yılında, vatandaşların gündeminde ise 251 şehidi anmak için duygusal, farklı, yeni, anlamlı, kısa, uzun seçenekli 15 Temmuz darbesi mesajları ve resimli 15 Temmuz sözleri yer alıyor. 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü yöntemi ele geçirmeye çalışmış ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan Türk halkı FETÖ’cülere karşı direnmiş ve darbe girişimini bastırmıştı. Bu tarih artık Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak tarihe geçti. Biz de 15 Temmuz darbesi mesajları, sözleri ve yazıları paylaşmak isteyenlerin araştırmalarına yönelik 15 Temmuz darbesi mesajları ve resimli 15 Temmuz mesajları ve sözleri bir araya getirdik. İşte, resimli 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ve 15 Temmuz sözleri…
15.07.2023Gündem
RESİMLİ 15 TEMMUZ SÖZLERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA MESAJLARI: Dualı, yeni, anlamlı, farklı 15 Temmuz anma mesajları ile 15 Temmuz ile ilgili sözler, yazılar
RESİMLİ 15 TEMMUZ SÖZLERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA MESAJLARI: Dualı, yeni, anlamlı, farklı 15 Temmuz anma mesajları ile 15 Temmuz ile ilgili sözler, yazılar15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbenin 7. Yılında ölenleri anmak için biz de kurumsal 15 Temmuz mesajları ve sözleri derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli kurumsal 15 Temmuz mesajları ve sözleri…
15.07.2023Gündem
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedir
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedirİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışmaktadır. Ana muhalefet partisi lideri bu istihbarat oyununa düşmektedir ve bunu bilerek yapmaktadır. Problemi olumlu giden gündemi nasıl akamete uğratırım? 1 lirasını ifade et ya Allah rızası için." dedi.
1.11.2022Gündem
Nevşehir'de narkotik operasyonu! Bakan Soylu kritik detayları açıkladı
Nevşehir'de narkotik operasyonu! Bakan Soylu kritik detayları açıkladıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nevşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu ile 75 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Kente gelerek operasyonu yöneten Bakan Soylu, "Uyuşturucu ile mücadele konusunda özellikle eğitim-öğretim dönemi açılmadan önce tüm illerimizde yoğun bir şekilde baskılama çalışması sürdürülmektedir" dedi.
9.09.2022Gündem
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor...
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor...15 Temmuz 2016 günü Türkiye, demokrasisine yönelen büyük tehlikeyi canlarını ortaya koyan halkın verdiği destansı mücadele sayesinde bertaraf etti. Millet iradesini hiçe sayan cuntacıların girişimi, sokaklara dökülen halk tarafından tarihin çöplüğüne gömüldü. O gün şehit ve gazi olan kahramanların anısı ise yaşatılmaya devam ediyor.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında binlerce anma etkinliği düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliklere katılacak ve millete seslenecek.
Etkinliğe MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
15.07.2022Gündem
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbecileri lanetlemek, ölenleri anmak için biz de 15 Temmuz mesajları derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli, bayraklı, kısa, kurumsal, duygu dolu anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!...
15.07.2022Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022Gündem
15 Temmuz 2016'da Türk halkı destan yazdı!
15 Temmuz 2016'da Türk halkı destan yazdı!Tarihinde birçok darbe ve müdahale yaşanan Türkiye, bu kez topluca ayağa kalktı. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği her yaştan ve her kesimden insan yan yana geldi. Bayrağını alan meydanlara koştu. 15 Temmuz Cuma günü saat 22.00 sıralarında başlayan darbe girişimi, 16 Temmuz Cumartesi akşam saat 20.00 sıralarında tamamen bertaraf edildi. Kara gecenin en ağır yaşandığı yerlerden biri olan Ankara’da halkın direnişiyle birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi akşam saatlerinde başlayan darbe girişimi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hain karanlığa gömüldü, Türk halkı bir destan yazdı.
15.07.2022Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022Gündem
15 Temmuz sözleri ve mesajları 2021! Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz anma sözleri
15 Temmuz sözleri ve mesajları 2021! Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz anma sözleriBugün 15 Temmuz darbesinin 5. yıl dönümünü! Korkunç darbe gecesi şehitleri anılıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle milyonlar bugünü hatırlatmak verilen mücadelenin ve hain darbe girişimi karşısındaki direnişi paylaşmak istiyor. Büyük mücadelenin 5. yıl dönümününde törenler düzenlenecek, şehitlere dualar okunacak. İşte Kısa, uzun, anlamlı 15 Temmuz sözleri ve mesajları 2021!
15.07.2021Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020Gündem
Yeni düzenlemeler yolda! Cephedeki askere ek sınav hakkı geliyor
Yeni düzenlemeler yolda! Cephedeki askere ek sınav hakkı geliyorBirçok değişiklik içeren kanun teklifi hazırlanıyor. Harekât bölgelerinde oldukları için astsubaylıktan subaylığa veya uzman çavuşluktan astsubaylığa geçiş sınavını kaçıranlara ek sınav hakkı geliyor. TSK personelinin basit disiplin suçlarına ilişkin ceza süreçleri kısaltılıyor. Bu suçlarla ilgili bir üst amirin de ceza sürecini işletmesinin önü açılıyor. Askerî öğrencilerin izin, harçlık ve disiplin cezalarına ilişkin yeni düzenlemeler yapılırken, terfi ve kıdem konusunda da bazı değişikliklere gidiliyor.
18.06.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti!Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir" açıklamasında bulundu. Erdoğan; "Liderler ile görüşmeyen tek isim Erbakan hocamdır" dedi.Erdoğan, İdlib harekatı konusunda da sert açıklamalarda bulunarak, "Türkiye kendi harekat planını hazırladı. İdlib harekatı bir an meselesidir, bir gece ansızın girebiliriz" ifadelerini kullandı.
19.02.2020Siyaset
Bakan Soylu: PKK'nın şah damarını kestik
Bakan Soylu: PKK'nın şah damarını kestikİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'nın şah damarını kestik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sonuna geldik. Tekrar yaşam tüneli açmaya çalışıyorlar, can suyu vermeye çalışıyorlar. Önümüzdeki 4,5 yılı zehretmek istiyorlar. Başımızda kaynayan kazanlar kaynatmak istiyorlar. Bunlara fırsat vermeyin" dedi.
24.03.2019Siyaset
Bilal Ekşi: THY dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu unvanına sahip
Bilal Ekşi: THY dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu unvanına sahipTürk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türk Hava Yollarının dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu unvanına sahip olduğunu belirterek, "Büyükelçiliklerimizin olmadığı yerlerde bile Türk Hava Yollarının seferleri var. Afrika'da 34 ülkeye uçuyoruz. Biz Afrika'yı İstanbul üzerinden dünyanın diğer bütün ülkelerine bağlıyoruz" dedi.
20.03.2019Ekonomi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonuna gelen fotoğrafları anlattı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonuna gelen fotoğrafları anlattıİzmir Tire’de vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasından hemen önce telefonuna fotoğraf geldiğini söyleyerek, “13 yaşındaki kızlara Kobani dedikleri yerde terör eğitimi verdiriyorlar. Ulan sizin burnunuzdan getirmezsek namerdiz” dedi. Soylu ayrıca, “İnsansız hava araçlarına öyle yazılım yapıyoruz ki, terör örgütü dağda yürümeyi boş verin kafasını çıkaramayacak” diye konuştu.
5.03.2019Gündem
Ekonomik saldırıya karşı birleştiler
Ekonomik saldırıya karşı birleştilerİş dünyası Türkiye’nin son dönemde ekonomik saldırı altında olduğunu belirterek, “Hükümetin arkasındayız” mesajı verdi. İşadamları yeni ekonomi modeline de destek verdi
11.08.2018Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ünal: İhanetin adı ifade özgürlüğü olamaz
AK Parti Sözcüsü Ünal: İhanetin adı ifade özgürlüğü olamazAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Ne zamandan beri ihanetin adı ifade özgürlüğü olmuştur. Dünyanın her yerinde ihanet ihanettir. Dünyanın hiçbir yerinde bir ülkenin değerlerine, varlığına, güvenliğine ihanet kabul edilemez. O yüzden ülkemizin, bu aziz milletin aşağılanmasına, hor görülmesine, geri kalmış gösterilmesine asla ve asla müsaade etmeyin" dedi.
31.01.2018Siyaset
Başbakan: Hiçbir düzeltme yapılmayacak
Başbakan: Hiçbir düzeltme yapılmayacakBaşbakan Yıldırım, 696 sayılı KHK'nin 121. maddesiyle ilgili tartışmalar hakkında, "Hiçbir düzeltme yapılmayacak, dilinde falan da bir sorun yok. Düzenleme, 667-668'deki düzenlemedeki kullanılan hukuki terimlerin tamamen aynısıdır." dedi
27.12.2017Siyaset
Başbakan Binali Yıldırım: Vergi reformunu yapacağız
Başbakan Binali Yıldırım: Vergi reformunu yapacağızTÜSİAD toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Reformları yapmaya devam edeceğiz. Vergi reformunu yapacağız. Yatırım ortamının iyileştirilmesi için iddialı bir eylem planını hayata geçireceğiz." dedi.
29.09.2021Gündem
Binali Yıldırım ABD ziyareti öncesi konuştu
Binali Yıldırım ABD ziyareti öncesi konuştuBaşbakan Binali Yıldırım, Esenboğa Havalimanı'ndan ABD'nin başkenti Washington'a hareketinden önce açıklama yaptı.
29.09.2021Gündem
Başbakan Yıldırım akademik yıl açılış töreninde konuşuyor
Başbakan Yıldırım akademik yıl açılış töreninde konuşuyorBaşbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuşuyor.
1.11.2017Siyaset
İbrahim Kalın: FETÖ’cüleri Türkiye Cumhuriyeti’ne iade etsinler
İbrahim Kalın: FETÖ’cüleri Türkiye Cumhuriyeti’ne iade etsinler Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Eğer darbeyi kınayan ülkeler bu söyleminde samimi iseler kendi ülkelerine sığınan FETÖ’cüleri Türkiye Cumhuriyeti’ne iade etsinler. Avrupa ülkelerinde PKK’ya açılan alanın onda birini biz batı karşıtı bir terör örgütüne açsaydık herhalde yer yerinden oynardı." dedi.
26.10.2017Siyaset
Mutlu: Ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabildim
Mutlu: Ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabildimFETÖ davası sanığı eski İstanbul Valisi Mutlu gözyaşları içinde ifade verdi, “Darbe gerçekleşseydi, bu yapı beni Silivri Cezaevi’ne kapatacaktı. Bugün bu mahkemede bu iddialarla yargılanacaktım. Ne Musa’ya ne İsa’ya yaranabiliyorum” dedi
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz Darbesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz darbesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.