40 ton tekno atık ile 450 öğrenciye destek
40 ton tekno atık ile 450 öğrenciye destek‘Eğitime Dönüştür’ projesi kapsamında şu ana dek yaklaşık 40 ton tekno atık toplayarak geri dönüşüme kazandırdıklarını açıklayan Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç bu sayede 450 kadar çocuğa nitelikli eğitim desteği sağlandığını ifade etti.
14.10.2024Yaşam
Dünya Çevre Günü’nde tekno atıklar için ‘geri dönüşüm’ çağrısı
Dünya Çevre Günü’nde tekno atıklar için ‘geri dönüşüm’ çağrısıDünya Çevre Günü kapsamında konuşan Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, 5-14 Haziran tarihleri arasında tekno atıklarını eğitime dönüştürmeleri için herkesi Turkcell İletişim Merkezleri’ne davet etti. Koç, bu geri dönüşümden elde edilecek gelirin TÜBİSAD’ın deprem bölgesinde kurduğu Teknolojik Eğitim Sınıfı projesine aktarılacağını söyledi.
5.06.2024Yaşam
Toplanan 29,4 ton elektronik atık yüzlerce çocuğun eğitimine destek oldu
Toplanan 29,4 ton elektronik atık yüzlerce çocuğun eğitimine destek olduMobil iletişim şirketi Turkcell dört yıldır sürdürdüğü tekno atık projesi ile yüzlerce çocuğun eğitimine destek olduğunu duyurdu.
Yardım seferberliğinde yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’
Yardım seferberliğinde yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’Ülkemizde geçtiğimiz 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremlerin ardından milyonlar harekete geçmiş ve büyük bir yardım seferberliği başlamıştı. Devlet, özel sektör ve STK’lar el ele vererek deprem bölgesine yardıma koşmuştu. Turkcell de hayata geçirdiği ‘Gönül Bağı Projeleri’ ile deprem bölgesine yeni bir yardım çalışması başlattı.
11.04.2023Ekonomi
Murat Erkan’dan BM’de sürdürülebilirlik mesajı
Murat Erkan’dan BM’de sürdürülebilirlik mesajıDünyanın önde gelen iş liderleri, Birleşmiş Milletler’in 77’nci Genel Kurul Haftası kapsamında düzenlenen “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı Kurtarmak İçin İş Liderliği” konulu özel yuvarlak masa toplantısında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.
20.09.2022Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan atanamayan öğretmenlerle ilgili dikkat çeken açıklama!Öğretmenler günü öncesi atanamayan öğretmenlere ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, "Ekonominin gidişatına göre bu yıl kaç kadro ilan edebiliriz, bunun hesabını Hazine ve Maliye Bakanlığı yapıyor" şeklinde konuştu. "Türkiye'nin eğitim sistemi bu kadar küçümsenmemeli" diyen Selçuk, "Türkiye'de eğitimde çok güzel şeyler yapıldı. Türkiye aslına sanıldığından daha fazla imkanlara sahip bir ülke" ifadesini kullandı. Bakan Selçuk, Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir Projesi kapsamında öğretmenlerden bakanlığa 31 bin proje geldiğini de duyurdu.
23.11.2018Gündem
Başbakan: Beyefendilerden izin mi alacağız?
Başbakan: Beyefendilerden izin mi alacağız?AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Yıldırım, "FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Ne olmuş? Türkiye bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi alacağız, onların icazetini mi alacağız?" dedi.
29.09.2021Gündem
Başbakan Erdoğan'dan sert açıklamalar!
Başbakan Erdoğan'dan sert açıklamalar!Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Öcalan ile MİT dışında kişi veya kurumların görüştüğü iddialarını yalanladı...
29.09.2021Gündem