Teknoloji

Teknoloji

Son dakika teknoloji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teknoloji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teknoloji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknoloji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknoloji gelişmeleri de dahil olmak üzere 132.727 teknoloji haberi bulunmuştur. Tüm teknoloji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı!  Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı! Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar Ankara'da Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O onları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu.
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Hesaplama tablosu belli oldu
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Hesaplama tablosu belli oldu Emekli vatandaşları ve bu yıl içerisinde emekli olacakları yakından ilgilendiriyor. Ayrıca eşi dolayısıyla ölüm aylığı alanları da kapsıyor. Emekli, ev hanımı, gazi, şehit yakını, engelliye tek konutta, evini kiraya verip kiraya çıkana da muafiyet var. Bu yıl ev alan ise vergisini 2025'te ödeyecek.
19.05.2024 Ekonomi
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü?
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü? Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacağı mayıs ayının ikinci haftası geride kalırken sorgulanıyor. 20. yüzyılın başlarında ilk kez ABD'de kutlanan Babalar Günü bugün dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. İşte Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Sorularının yanıtı…
18.05.2024 Gündem
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Birleşik Krallık ile sanayi ve teknoloji alanında iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı
Dışişleri Bakanlığı'nda yeni görev dağılımı Dışişleri Bakanlığı’nda başlayan reform süreci bakan yardımcılıklarına yapılan atamalarla devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile Nuh Yılmaz, Burhanettin Duran ve Ayşe Berris Ekinci Bakan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin makro ekonomik göstergelerindeki iyileşmeyi girişim sermayesi fon yöneticileri ile konuştuğunu belirterek, “Türkiye'nin kredi risk priminin hızla düşüyor olması Türk ekonomisinin doğru yolda olduğunun önemli göstergelerinden biri. Bunun sonucunda önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yatırımların çok hızlanacağını öngörüyoruz. Türkiye'nin yeni dönemdeki bu sermaye akımlarını hızlı çekmesi, bu kaynağın büyük ölçekte katma değerli üretime, teknolojik dönüşüme ve teknolojik girişimciliğine kazandırılması için çabalarımızı artıracağız. Türkiye yepyeni başarı hikayelerini hayata geçirecek ve bu defa öncekilerden de daha güçlü şekilde, katma değerli, rekabetçi, verimli üretim ve yüksek teknoloji girişimleri hikayede başrol oynayacak." dedi.
17.05.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 peş peşe 3 testi başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 peş peşe 3 testi başarıyla tamamladı Baykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 38.39. ve 40. test uçuşlarını başarıyla tamamladı.
17.05.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.05.2024 İddaa
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Bodrum’da başlıyor Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları, Bodrum’da yelken tutkunlarının buluşma noktası olacak. 19 Mayıs’ta Yalıkavak Marina’dan start alacak ekipler sınıflarına göre Rodos Adası’nı ve Simi Adası’nı dönerek tekrar Yalıkavak Marina’da finiş verecekler. Halikarnas Kupası’nın takdim edileceği ödül töreni ise 25 Mayıs’ta Bodrum Kalesi’nde düzenlenecek.
17.05.2024 Diğer Sporlar
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesinde adı geçen Sultan Durmaz konuştu. Durmaz, "E.Ö., Orhan'ın ilk eşinden çocuğu. Orhan evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu, en sonunda bir garibanın canı yandı" dedi.
17.05.2024 Gündem
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı
GTB heyeti TOBB 80. genel kuruluna katıldı! Çok sayıda davetli katıldı Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve TOBB delegesi meclis üyeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu’na katıldı.
17.05.2024 Gaziantep
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı.
17.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla düzenlenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçiler için müjdeler veren Erdoğan, ekipman kredisinin 150 bin liradan 250 bin liraya, küçük baş hayvan için kredinin 400 binden 600 bin liraya, büyük baş için de 1 milyondan 1 buçuk milyona çıkarıldığını duyurdu.
17.05.2024 Gündem
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle! 25 Mayıs'ta kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da en merak edilen konuların başında Erden Timur'un durumu geliyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Erden Timur için yeniden harekete geçti.
17.05.2024 Galatasaray
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, Belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise kendisini savundu.
17.05.2024 Gündem
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü’nde 21-24 Mayıs’ta Altun Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşecek İZTÜFEST binlerce üniversiteliyi buluşturacak. Kültür sanat, spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerinin gün boyu süreceği 4 günlük festivalde akşamları da açık hava sinemasında film gösterimleri olacak.
17.05.2024 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Teknoloji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknoloji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.