Trafik

Trafik

Son dakika trafik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.100 trafik haberi bulunmuştur. Tüm trafik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız"
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, barınak kurması zorunlu olan Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan Belediyelerine bir an önce barınak kurulması talimatı verdiklerini söyledi.
8.05.2024 Yerel Haberler
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
Trafik kazası tatbikatını gerçek sanıp olay yerini doldurdular
Trafik kazası tatbikatını gerçek sanıp olay yerini doldurdular Adana'da Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'kazalı araçtan kazazede kurtarma' tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat gerçeğini aratmayınca yoldan geçen vatandaşlar tatbikat yerine akın etti.
7.05.2024 Adana
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024 Vatan TV
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024 Gündem
Trafikte kahkahaya boğan kaza!
Trafikte kahkahaya boğan kaza! Kabataş’ta kadın bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananlara şaşırdı. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
5.05.2024 Gündem
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza!
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza! Kabataş’ta kadın bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananlara şaşırdı. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
5.05.2024 Vatan TV
İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı gemi trafiğinin, 11.00-17.00 saatlerinde yapılacak Bauisc yarışı nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığını bildirdi.
4.05.2024 Gündem
En çok aracın geçtiği köprü belli oldu!
En çok aracın geçtiği köprü belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM) bağlı yol ağında gerçekleşen trafik hacimlerinin metropol kentlerin geçiş noktalarında hizmet veren bazı akslarda artış gösterdiğini belirterek, karayolları ulaşım yatırımlarının lokomotifi anlayışıyla yüksek standartlı yollar ile konforlu ve güvenli yol ağı oluşturduklarını söyledi.
4.05.2024 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti
İstanbul'da yağmur trafiği felç etti! Yoğunluk yüzde 80’i geçti İstanbul'da haftanın son günü yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.
3.05.2024 Gündem
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Pendik İlçesinde Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolunda ilerleyen şarkıcı Yıldız Tilbe, otomobiliyle aynı istikamette seyir halinde olan sivil polis aracına arkadan çarptığı görüntüler saniye saniye kameralara yakalandı.
3.05.2024 Magazin
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Akıllı Kavşaklar Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.
2.05.2024 Adana
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor
Trafik sigortasında yeni dönem başladı! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor Trafik sigortasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Trafik sigortasında yeni dönem başladı. Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) 1 Mayıs'ta devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.
2.05.2024 Ekonomi
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi! Kaza riski azalacak
Ceyhan’daki trafik sorunu için akıllı kavşak projesi! Kaza riski azalacak Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Akıllı Kavşaklar Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.
2.05.2024 Adana
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı! İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldığı duyuruldu.
Trafik ışıkları neden hep yuvarlak şekildedir? Trafik lambalarında neden kırmızı, sarı, yeşil renk kullanılır?
Trafik ışıkları neden hep yuvarlak şekildedir? Trafik lambalarında neden kırmızı, sarı, yeşil renk kullanılır? Trafik ışıkları, çıktığı ilk zamanlarda demiryollarının trenleri kontrol için uyguladığı sinyaller olarak kullanılmıştır. İlk trafik lambası da otomobilden çok önce 1868'de Londra'da kullanıldı. Gazla çevrilen kırmızı ve yeşil lambalar sonraları patlayıp insanlara zarar verince vazgeçildi. Sonunda ise ilkokul mezunu ABD'li bir siyahi Garret Morgan bilinen trafik lambasını yaptı. Peki trafik ışıkları neden hep yuvarlar şekildedir? Trafik lambaları neden kırmızı, sarı ve yeşil renktedir?
1.05.2024 Yaşam
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan trafik polisi Yonuz Turan'ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.
30.04.2024 Gündem
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde meydana trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
30.04.2024 Yerel Haberler
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi Adana’nın Kozan ilçesinde 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi.
29.04.2024 Yerel Haberler
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım"
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım" Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı.
29.04.2024 Adana
Erzurum’da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti
Erzurum’da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti Erzurum’un Narman ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
28.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.