Milli Eğitim

Milli Eğitim

Son dakika milli eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.324 milli eğitim haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı Kozan’de çelenk sunma töreni yapıldı.
19.05.2024 Adana
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024 Gündem
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor MEB son dakika açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarını bulundukları illerde yapabilmelerine imkan tanıdı.
18.05.2024 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025 yılından itibaren öğretmen atamalarında uygulamayı planladığı 'Öğretmen Akademisi'nin, bu hafta Meclis gündemine gelmesi beklenen 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ile resmileştirileceğini açıkladı.
18.05.2024 Gündem
MEB paylaştı! 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Başvuru Duyurusu Yayımlandı
MEB paylaştı! 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Başvuru Duyurusu Yayımlandı Millî Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular duyurusunu yayımladı.
17.05.2024 Gündem
Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı! Sonuç Belgesi görüntüleme ekranı
Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı! Sonuç Belgesi görüntüleme ekranı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.
17.05.2024 Gündem
MEB SONUÇ SORGULAMA: Bursluluk sınavı saat kaçta açıklanacak 2024, bursluluk sınavı sonuçlarına nereden bakılır? MEB İOKBS bursluluk sınav sonucu sorgulama bilgileri
MEB SONUÇ SORGULAMA: Bursluluk sınavı saat kaçta açıklanacak 2024, bursluluk sınavı sonuçlarına nereden bakılır? MEB İOKBS bursluluk sınav sonucu sorgulama bilgileri 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları heyecanla bekleniyor. Öğrenciler, sonuçlarını öğrenmek için sık sık MEB'in resmi internet sitesine yönlendiriliyor. Peki, Bursluluk sınavı saat kaçta açıklanacak 2024, bursluluk sınavı sonuçlarına nereden bakılır? MEB İOKBS bursluluk sınav sonucu sorgulama süreci hakkındaki detaylar…
17.05.2024 Gündem
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Karaisalı’da robotik kodlama ve yazılım etkinliği
Karaisalı’da robotik kodlama ve yazılım etkinliği Adana'nın Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede Robotik Kodlama Ve Yazılım etkinliği gerçekleştirildi.
15.05.2024 Adana
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere karşı uygulanan şiddetin cezasını artırmaya yönelik maddelerin de yer aldığı Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağının, haftaya Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geleceğini söyledi.
14.05.2024 Çalışma Hayatı
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor Sınavlara yeni yaklaşımlar, soru hazırlama ve değerlendirme sürecinde yapay zekanın kullanımı, e-sınavlar... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, kapılarını CNN TÜRK'e açtı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, tüm sınavların sorularının hazırlandığı kırmızı alanda önemli bilgiler verdi.
11.05.2024 Gündem
(Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme 2024) MEB yer değiştirme takvimi 2024 öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman, il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuru ekranı açıldı mı?
(Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme 2024) MEB yer değiştirme takvimi 2024 öğretmenlerin il içi tayinleri ne zaman, il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuru ekranı açıldı mı? Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimi yayımlandı. MEB yer değiştirme takvimine göre il içi isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları mayıs ayında alınacak.
10.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)
Proje okullarına atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? 10 Mayıs MEBBİS (personel.meb.gov.tr)  Proje okullarına yapılan öğretmen atama sonuçları 10 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak. Atama sürecine katılan öğretmen adayları merakla sonuçları bekliyor. Öğretmen atamasına ilişkin kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte gözler sonuçlara çevrildi. Peki, Proje okulları öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Proje okulları sonuçları açıklandı mı?
10.05.2024 Gündem
Yavuzeli'nde yeni kaymakamlık binası hizmete açıldı
Yavuzeli'nde yeni kaymakamlık binası hizmete açıldı Yavuzeli ilçesinde, yeni yapılan kaymakamlık binası hizmete açıldı.
10.05.2024 Gündem
Öğretmenler için yeni kanun geliyor! Bakan Tekin CNN TÜRK'te açıkladı
Öğretmenler için yeni kanun geliyor! Bakan Tekin CNN TÜRK'te açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan’ın, 17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nın silahlı saldırısıyla hayatını kaybetmesinin ardından atılacak adımlara ilişkin konuştu.
10.05.2024 Gündem
Öğretmenlerin iş bırakma eylemi yasal mı, öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi? Öğretmenin grev hakkı var mı, grev yapan öğretmene ceza verilir mi, iş bırakma eyleminde okula gidilir mi?
Öğretmenlerin iş bırakma eylemi yasal mı, öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi? Öğretmenin grev hakkı var mı, grev yapan öğretmene ceza verilir mi, iş bırakma eyleminde okula gidilir mi? 10 Mayıs Cuma günü Türkiye genelinde öğretmenler iş bırakma eylemi yapıyor. Bir öğrencinin bir okul müdürünü silahla öldürmesi olayı öğretmenleri ve sendikaları harekete geçirdi. Grev nedeniyle bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirecek, bazı sendikalar da TBMM önünde açıklama yapacak. Greve katılacak öğretmenler iş bırakma eyleminin disiplin suçu kapsamında olup olmayacağını da araştırmaya başladı. Peki, Öğretmenler iş bırakma eylemi yapabilir mi? Öğretmenin iş bırakma hakkı var mı, grev yapan öğretmene ceza verilir mi?
10.05.2024 Gündem
MEB'den öğretmenler için tayin kararı! Resmen belli oldu
MEB'den öğretmenler için tayin kararı! Resmen belli oldu Milli Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin duyuru www.personel.meb.gov.tr adresinden yayımlandı.
9.05.2024 Gündem
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu?
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu? 10 Mayıs okullar tatil mi, 10 Mayıs Cuma okul var mı yok mu? Eyüpsultan'daki özel okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesi tüm öğretmenleri harekete geçirdi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından ''Tüm meslektaşlarımı ve öğretmen adaylarımızı destek olmaya davet ediyorum.'' mesajı verdi. Öğretmenlerin ve sendika üyelerinin 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi yapacağı gündeme gelirken “Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs cuma günü grev mi var?” sorularının yanıtı gündem oldu. İşte 10 Mayıs okullar tatil mi 2024, sorusunun yanıtı…
9.05.2024 Yaşam
Okullar 1 hafta erken mi kapanacak? MEB 81 şehire yazı gönderdi: Son hafta okula gidilecek mi?
Okullar 1 hafta erken mi kapanacak? MEB 81 şehire yazı gönderdi: Son hafta okula gidilecek mi? Okullar 1 hafta erken mi kapanacak sorusu milyonlarca öğrencinin merak konusu oldu. Sosyal medyada öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı bir toplulukta yer alan bir iddia kısa sürede yayıldı. Bakanlık kaynakları da konuyla ilgili açıklama yapıt. Açıklamaya göre öğrencilerin okulların kapanacağı son haftada etkinlikler düzenlenecek. Ders dışı olacak bu etkinliklere öğrencilerin katılımı zorunlu olacak. Peki Okullar erken mi tatil olacak?
9.05.2024 Yaşam
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor.
9.05.2024 Gündem
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
10 Mayıs Cuma günü grev nedeniyle okullar tatil mi? Cuma günü öğretmenler iş mi bırakıyor, okul var mı, 10 Mayıs öğretmenler grevde mi?
10 Mayıs Cuma günü grev nedeniyle okullar tatil mi? Cuma günü öğretmenler iş mi bırakıyor, okul var mı, 10 Mayıs öğretmenler grevde mi? İstanbul'da bir okul müdürünün öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesinin ardından eğitim camiasından tepkiler devam ediyor. Eğitimde şiddeti protesto etmek için bir araya gelen sendikalar, okullarda bulunan öğretmen üyeleriyle birlikte iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu. Bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirirken, bazı sendikalar da TBMM önünde açıklama yapacak. Peki, 10 Mayıs cuma günü okullar tatil mi, öğretmenler arasında 10 Mayıs iş bırakma eylemi mi olacak? Cuma günü öğretmenler iş bırakıyor mu?
9.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.