Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 109.975 haberler haberi bulunmuştur. Tüm haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman Türkiye'nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN'ın üretildiği tesise girdi. CNN TÜRK ekibi yerli uçak KAAN'ı yerinde görüntüledi ve KAAN'ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu ile bir araya geldi. Uzun zaman hava kuvvetlerinde F-16 pilotluğu yapan Gökhan Bayramoğlu, "KAAN bizim için bir uçak değil, KAAN bizim için bir silah olacak. Onu en etkili şekilde kullanmak için bütün görev sistemlerini test etmiş olmamış gerekiyor. Amacımız 2028 yılında hava kuvvetlerimize tam kapasiteli bir KAAN'ı teslim etmek olacak" diye konuştu.
16.05.2024 Gündem
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor Beşiktaş yaz transferleri için hazırlıklara başladı. Devrim niteliğinde kararlar alan siyah beyazlı takımda tüm dengeleri değiştirecek kararlar alındı. Bu sezon beklentilerin aşağısında kalan Kara Kartal, tam 6 isimle birden yolları ayırmayı planlıyor. İşte ayrıntılar...
15.05.2024 Beşiktaş
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var ABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024 Ekonomi
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı!
Fulya Öztürk Marmara İletişim’de deneyimlerini paylaştı! CNN Türk Özel Haberler Servisi Şefi Fulya Öztürk, Marmara Üniversitesi Yeni Medya Kulübü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık’ın moderatörlüğünü üstlendiği etkinliğe katıldı.
14.05.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı "kamu bankalarında atamaların netleştiği" haberini yalanladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı "kamu bankalarında atamaların netleştiği" haberini yalanladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu bankalarındaki atamaların netleştiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
14.05.2024 Ekonomi
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması: Kamuoyuyla paylaşacağım Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübe yeniden başkan adayı olacağı yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yayımladı. Yıldırım, açıklamasında bu haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Eski başkan Aziz Yıldırım, herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olması halinde bunu bizzat kendisinin kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.
8.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu!
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu! Sivas maçının yıldızlarından Mertens, Galatasaray’la yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Dün 37 yaşına giren tecrübeli futbolcuyla birkaç gün içinde imzalar atılacak. Belçikalı futbolcunun yeni kontratıyla alacağı maaş da belli oldu.
7.05.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu gol atamayınca patladı: Saçma sapan haberler yapıyorsunuz
Kerem Aktürkoğlu gol atamayınca patladı: Saçma sapan haberler yapıyorsunuz Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Sivasspor'u mağlup ettikleri maçın ardından hakkında çıkan haberlere sert bir şekilde tepki gösterdi. İşte detaylar...
6.05.2024 Fenerbahçe
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ‘’ Üyelerimizin işlemlerini kolaylaştıracak ATO Mobil uygulamamız devreye alındı. Türkiye’de ilk defa, mobil uygulama üzerinden üyelerimiz Odamızca düzenlenen belgeleri e-belge olarak alabilecekler. Bu müjdeyi Üyelerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık üyelerimizin tamamı, birçok işlemini mobil uygulama üzerinden yapabilecek, hem zaman kaybının önüne geçilecek, hem de uygulama sayesinde işlemlerini hızla cep telefonları ile yerine getirebilecektir" dedi.
6.05.2024 Adana
Fenerbahçe'ye çifte müjde! İsmail ve Oosterwolde’den iyi haberler geldi
Fenerbahçe'ye çifte müjde! İsmail ve Oosterwolde’den iyi haberler geldi Oosterwolde G.Saray derbisinde hazır olacak. İsmail ise Euro 2024’e yetişip uluslararası arenada kendisini gösterme şansı yakalayacak.
5.05.2024 Şampiy10
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Borsa 10 bini geçti, işte yeni hedef! Uzman isim tarih verdi
Borsa 10 bini geçti, işte yeni hedef! Uzman isim tarih verdi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 10 bin 82 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Uzmanlar psikolojik bir duvar olarak görülen 10 bin seviyesinin aşılması sonrasında yeni hedef seviyelerin 15 bin puan seviyeleri olduğu görüşünde.
30.04.2024 Ekonomi
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Süper Lig
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor Avrupa ülkelerine vize çilesi sürerken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ iddia edildi. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, artan talep nedeniyle yoğunluk yaşandığını öne sürdü.
30.04.2024 Gündem
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekib,nden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 Süper Lig
Lapa lapa kar yağacak mı? Uzmanlar İstanbul için uyardı: Sürpriz olacak
Lapa lapa kar yağacak mı? Uzmanlar İstanbul için uyardı: Sürpriz olacak Nisan ayı ile birlikte hava sıcaklıkları arttı. Pek çok bölgede mevsim normalleri üzerinde seyreden kar yağışı ile ilgili haberler sadece doğu illerinde takip edilmeye başladı. Ancak uzmanlar İstanbul için uyardı. Lapa lapa kar yağışı için tarih verildi. 'Sürpriz olacak' denilerek detaylar açıklandı.
10.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.