Fırtına

Fırtına

Son dakika fırtına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırtına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırtına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırtına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırtına gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.400 fırtına haberi bulunmuştur. Tüm fırtına haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize'deki bungalovlar için düğmeye basıldı! Dere yatağına kaçak yapılanlar var
Rize'deki bungalovlar için düğmeye basıldı! Dere yatağına kaçak yapılanlar var Doğal güzellikleri ile ünlü Doğu Karadeniz'de sayıları giderek artan otellere bir de bungalovlar eklendi. Fakat Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi sınırları içerisinde bulunan bungalovların bazılarının turizm belgesi olmaması veya kaçak olarak yapılmasının tespit edilmesi üzerine yıkımları gerçekleştiriliyor.
17.05.2024 Gündem
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek..
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek.. Güneş patlamasının kuraklığa karşı olumlu etki yaratacağını söyleyen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Isınmaya bağlı olarak da buharlaşma artar ve sonuçta yağmur artar. Kuraklığın en büyük çaresi, güneşteki patlamalardır” dedi.
15.05.2024 Gündem
Okan Buruk 'Kalmasını istiyorum' dedi ama o yıldızlara kapıyı gösterdi
Okan Buruk 'Kalmasını istiyorum' dedi ama o yıldızlara kapıyı gösterdi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde fırtına gibi eserken, takım içi doğru iletişimin meyvelerini topladı. Buruk, yıldız futbolcu yönetimini çok iyi başardı, Barış Alper Yılmaz’ı bir yıldıza dönüştürdü, Berkan Kutlu’yu da kazanmayı bildi. Başarılı teknik adamın takımda kalmasını istediği ve üstünü çizdiği futbolcular belli oldu.
14.05.2024 Galatasaray
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı!
Çürümeye yüz tutan tarihi ahşap serendileri otel odası yaptı! Rize'nin Ardeşen ilçesinin Ayder Yaylası yolunda Fırtına Vadisi'nde ailesiyle yaşayan girişimci Burak Kurtoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde teknolojinin gelişmediği yıllarda köylülerin doğal buzdolabı olarak kullanıp, yiyeceklerini sakladığı, tarihi ahşap serendilerini, konaklama odasına dönüştürdü. İçerisini otel konforu olacak şekilde düzenledi.Kurtoğlu,“Çürümeye yüz tutan 200 yıllık tarihi yapıları geri kazandık" dedi.
14.05.2024 Gündem
Adana'da sağanak ve fırtına etkili oldu!
Adana'da sağanak ve fırtına etkili oldu! Adana^da etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle ağaçlar devrildi, yollar göle döndü.
13.05.2024 Vatan TV
Adana'da sağanak ve fırtına! Ağaçlar devrildi, yollar suyla doldu
Adana'da sağanak ve fırtına! Ağaçlar devrildi, yollar suyla doldu Adana'da etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle ağaçlar devrildi, yollar göle döndü.
14.05.2024 Adana
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi!
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi! Soğuk havalar tüm yurdu etkisi altına aldı. Sağanak yağışlar ve fırtınanın Marmara'da etkili olacağını açıklayan Meteoroloji 29 ili sarı kodla uyardı. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulundu.
11.05.2024 Gündem
Güneş patlaması 3 burca yarıyor! Astrolog Aygül Aydın: Burçlar kuşağında jeomanyetik fırtına alarmı var!
Güneş patlaması 3 burca yarıyor! Astrolog Aygül Aydın: Burçlar kuşağında jeomanyetik fırtına alarmı var! Ay İkizler burcunda ilerleyişine devam ediyor. Güneş patlamalarının yaşandığı şu günlerde tüm burçlar etkileniyor. Jeomanyetik fırtınalar tüm cihazları etkilerken duyguları görmezden geldiğini düşünmeyin. Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumlarında 3 burç için karar vaktinin geldiğini belirtti. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
11.05.2024 Astroloji
Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması neden olur?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması neden olur? NASA'nın güneş patlaması ile ilgili yaptığı açıklama gündeme oturdu. Güneş yüzeyinde şiddetli bir jeomanyetik fırtına tespit ettiklerini açıklamasının ardından vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Dünya'daki internet, elektrik ve televizyon yayınları kesilebilir uyarısında bulundu. Peki, Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması neden olur?
11.05.2024 Gündem
Jeomanyetik fırtına nedir? Jeomanyetik fırtına tehlikeleri neler?
Jeomanyetik fırtına nedir? Jeomanyetik fırtına tehlikeleri neler? Jeomanyetik fırtına Dünyamızın manyetik alanı ile mücadeleye girmeye başlayan ve gözle görülmez fırtınaların çeşitli yan etkileri olabiliyor. Dünya'nın yüzeyindeki manyetik alanın bozulmasına yol açabilir. Ayrıca manyetik fırtınalar, radyo iletişimini, uydu sistemlerini, elektrik iletim hatlarını ve GPS gibi teknolojileri olumsuz etkileyebilir. Peki Jeomanyetik fırtına tehlikeleri neler?
11.05.2024 Gündem
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir Çarşamba gününden itibaren Güneş’te patlamalar olduğu, bu şiddetli jeomanyetik fırtınanın cep telefonu ağlarına, internete, GPS uydularına ve elektrik hatlarına zarar verebileceği bildirildi.
11.05.2024 Dünya
Sağanak ve fırtına uyarısı geldi! AKOM ve Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli olacak
Sağanak ve fırtına uyarısı geldi! AKOM ve Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu açıkladı. İstanbul başta olmak özere Türkiye'nin büyük bölümü yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji'nin yayınladığı son rapora göre; birçok ilde sağanak yağış, fırtına ve toz taşınımı görülecek. İstanbul için bir uyarı da AKOM'dan geldi. Şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için tedbirli olunması hususunda vatandaşlar uyarıldı. 26 şehir için "sarı" alarm verildi.
10.05.2024 Gündem
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. İlk maçı 3-2 kazanan Fırtına, İstanbul'da esti, gürledi! İlk yarısı golsüz sona eren maçta Bordo-Mavililer sahadan 4-0 gibi net bir galibiyetle ayrıldı ve finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.
8.05.2024 Şampiy10
Doğu kara teslim oldu! Mayıs'ta hava sıcaklığı sıfırın altına düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi
Doğu kara teslim oldu! Mayıs'ta hava sıcaklığı sıfırın altına düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi Kar yağışları geri döndü. Sıcaklıkların azalmasıyla başlayan yağışların bu hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Meteoroloji'den uyarılar art arda geldi. 15 il için kar uyarısı yapılırken yerelde oluşabilecek dolu yağışına karşı uyarılar yapıldı İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili gelişmeler...
7.05.2024 Gündem
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak
Ve kar geri döndü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, 18 kent için alarm verildi: Kar, fırtına ve kuvvetli yağış son kez vuracak Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 18 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı.
4.05.2024 Hava Durumu
Adana'da "kırkikindi" yağmuru etkili oldu! 25 dakika boyunca devam etti
Adana'da "kırkikindi" yağmuru etkili oldu! 25 dakika boyunca devam etti Adana'da aniden bastıran yağmur etkili oldu. Kent genelinde öğlene kadar güneşli hava hakim oldu.
5.05.2024 Adana
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor
Valilik'ten vatandaşlara dikkat çeken uyarı! Adana’da sağanak yağış bekleniyor Valilik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre bugün Adana’da gök gürültülü sağanak yağış olabileceğini duyurdu.
2.05.2024 Adana
Adana Demirspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Adana Demirspor - Galatasaray maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Süper Lig'in zirvesinde Fenerbahçe ile puan farkını 4 yapan Galatasaray, rahat konumda bulunan Adana Demirspor'la kozlarını Yeni Adana Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
26.04.2024 İddaa
Ne oldu sana Szymanski! Yeni kriz patladı, Fred de çare olmadı
Ne oldu sana Szymanski! Yeni kriz patladı, Fred de çare olmadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sezona fırtına gibi giren Sebastian Szymanski alarm veriyor. Fred'in gelişiyle daha etkili oynayan yıldız isim ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm Meteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırtına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırtına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.