Yağmur

Yağmur

Son dakika yağmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.159 yağmur haberi bulunmuştur. Tüm yağmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji son dakika duyurdu! Kavurucu sıcaklar öncesi yağışlar bir anda bastıracak
Meteoroloji son dakika duyurdu! Kavurucu sıcaklar öncesi yağışlar bir anda bastıracak Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi... Meteoroloji yağmur yağacak iller açıkladı. Yaz mevsimi yaklaşırken bazı illerde halen yeteri kadar sıcak görülmedi. Bazı vatandaşlar da yurtta ne zaman güneşli günlerin görüleceğini merak ediyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni harita yayınladı. Hava durumu tahmin raporuna göre, bu hafta birçok ilde sağanak yağmur görülecek. Ayrıca kavurucu sıcaklıklarla ilgili bilgi de verildi. İstanbul, Ankara, İzmir'de hava durumu raporu yayınladı. İşte son dakika hava durumu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.05.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika açıkladı! Kavurucu sıcaklıklar öncesi son yağmurlar: İller belli oldu
Meteoroloji son dakika açıkladı! Kavurucu sıcaklıklar öncesi son yağmurlar: İller belli oldu Hava durumu ile ilgili son dakika sürprizi... Meteoroloji yağmur yağacak iller açıkladı. Yaz mevsimi yaklaşırken bazı illerde halen yeteri kadar sıcak görülmedi. Bazı vatandaşlar da yurtta ne zaman güneşli günlerin görüleceğini merak ediyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni harita yayınladı. Hava durumu tahmin raporuna göre, bu hafta birçok ilde sağanak yağmur görülecek. Ayrıca kavurucu sıcaklıklarla ilgili bilgi de verildi. İstanbul, Ankara, İzmir'de hava durumu raporu yayınladı. İşte son dakika hava durumu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
20.05.2024 Gündem
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi Soğuk havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan raporda birçok il için sağanak yağış ve karla karışık yağmur uyarısı geldi.
16.05.2024 Gündem
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu Konya'da bir bahçeye girdiği için sopayla şiddet uygulanan sokak köpeğinin beyninde hasar oluştu. Yürüme ve görme kaybı yaşayan sokak köpeği 'Zen', Ankara'daki veteriner fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde uygulanan ergoterapi ve hidroterapi tedaviyle sağlığına kavuştuğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi!
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış 'el yapımı bomba' bulunması üzerine valilikten açıklama geldi. Valilikten yapılan açıklama ise, "Turgut Özal Metro İstasyonu ile Esenler Sanayi Sitesi arasında bulunan duvara saklanmış el yapımı bomba süsü verilmiş bir cisim bulunmuştur" denildi.
15.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış el yapımı bomba bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek..
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek.. Güneş patlamasının kuraklığa karşı olumlu etki yaratacağını söyleyen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Isınmaya bağlı olarak da buharlaşma artar ve sonuçta yağmur artar. Kuraklığın en büyük çaresi, güneşteki patlamalardır” dedi.
15.05.2024 Gündem
Yağmur Ergün, Serbest Dalış'ta Türkiye rekoru kırdı!
Yağmur Ergün, Serbest Dalış'ta Türkiye rekoru kırdı! Edirne Olimpik yüzme havuzunda yapılan Serbest Dalış Indoor Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde Yağmur Ergün, 2023 yılında kendi kırdığı 131 metre olan paletsiz dinamik apnea Türkiye rekorunu 10 metre ileriye taşıyarak 141 metre ile yeni Türkiye rekorunu elde etti.
15.05.2024 Şampiy10
Yağmur Ergün, Serbest Dalış'ta Türkiye rekoru kırdı!
Yağmur Ergün, Serbest Dalış'ta Türkiye rekoru kırdı! Edirne Olimpik yüzme havuzunda yapılan Serbest Dalış Indoor Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde Yağmur Ergün, 2023 yılında kendi kırdığı 131 metre olan paletsiz dinamik apnea Türkiye rekorunu 10 metre ileriye taşıyarak 141 metre ile yeni Türkiye rekorunu elde etti.
15.05.2024 Şampiy10
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi Adana'yı son birkaç haftadır etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve beraberindeki yağmurlu hava, yerini mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havaya bırakıyor.
16.05.2024 Adana
Adana'da sağanak ve fırtına! Ağaçlar devrildi, yollar suyla doldu
Adana'da sağanak ve fırtına! Ağaçlar devrildi, yollar suyla doldu Adana'da etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle ağaçlar devrildi, yollar göle döndü.
14.05.2024 Adana
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın annesi her şeyi anlattı: Yarışmayla gelen şöhret hayatımızı kararttı
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın annesi her şeyi anlattı: Yarışmayla gelen şöhret hayatımızı kararttı Türkiye'de katıldığı bir TV yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçtiğimiz günlerde ABD'de yaşamını yitirdi. Fenomen Taktaş'ın annesi Ayhan Taktaş kızının ölümünden Türk asıllı ABD vatandaşı olan A.C.F'yi ve hayatlarını altüst eden şöhreti sorumlu tuttu.
13.05.2024 Adana
Hatay'ı yağmur vurdu! Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı
Hatay'ı yağmur vurdu! Yollar göle döndü, konteynerleri su bastı Hatay'ın Antakya ilçesinde yoğun yağışla yollar göle döndü, bazı konteynerleri su bastı.
12.05.2024 Gündem
Tatil cennetinin yüksek kesimlerine kar yağdı
Tatil cennetinin yüksek kesimlerine kar yağdı Antalya’nın Kemer ilçesinde hava sıcaklığındaki ani düşüşle birlikte 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı’nın zirvesine kar yağdı.
12.05.2024 Gündem
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti Adana'da aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, sulama kanalı ile yol birleşti.
12.05.2024 Adana
Yağışlar hafta sonunu esir aldı! Meteorolojiden sel ve dolu uyarısı: Kuvvetlı yağışlar geliyor
Yağışlar hafta sonunu esir aldı! Meteorolojiden sel ve dolu uyarısı: Kuvvetlı yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu hafta sonu Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Antalya çevrelerinde yoğunlaşacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Doğu kesimlerde toz taşınımı ise etkisini sürdürecek.
11.05.2024 Gündem
Havalar ısındı derken kış geri geliyor! Meteoroloji İstanbul için alarm verdi, yağmur ve dolu fena vuracak
Havalar ısındı derken kış geri geliyor! Meteoroloji İstanbul için alarm verdi, yağmur ve dolu fena vuracak Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Havalar ısındı, yaz geldi derken kış geri geliyor. Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kuvvetli yağış İstanbul dahil onlarca kentte alarm seviyesine geçilmesine yol açtı. Sıcaklıklar hissedilir derece düşecek. Meteoroloji tarih ve saat vererek Ankara, İzmir ve İstanbul için kritik uyarılarda bulundu. İşte il il hava durumu ve son dakika haberinin detayları...
10.05.2024 Gündem
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi Gök gürültülü sağanaklar yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu raporuna göre yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. İstanbul Valiliği ise toz taşınımının pazar gününe kadar etkili olacağını belirtirken vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Prof. Dr. Orhan Şen de, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' açıklamasında bulundu.
9.05.2024 Gündem
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı
Okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmüştü! Yeni detay ortaya çıktı İstanbul Eyüpsultan’da bulunan Özel Final Akademi Anadolu Lisesi’nde önceki gün Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın (74) okuldan atılan 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü!
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü! İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Ahmediye Mahallesi'nde sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından drenaj kuyusuna düşen dana kurtarılarak sahiplerine teslim edildi.
7.05.2024 Gündem
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) Adana’daki mezarı, ailesinin başvurusu üzerine otopsi için bugün açıldı. Taktaş’ın çıkarılan cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
6.05.2024 Adana
Atakent ve Yenidoğan mahallelerine 57 milyon liralık altyapı yatırımı
Atakent ve Yenidoğan mahallelerine 57 milyon liralık altyapı yatırımı Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda şehrin altyapısını güçlendirmek adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Yüreğir ilçesine bağlı Atakent ve Yenidoğan mahallelerinde 57 milyon liralık dev yatırımla yağmur suyu hattı projesi başlatıldı.
6.05.2024 Adana
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı... Kar yağışları geri döndü. Soğuk havaların etkili olmasıyla beraber yurdun tamamında yağışlar kendini gösterirken 23 kente sarı kodlu uyarı geldi. Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Meteoroloji yağış uyarı haritasını güncelleyerek Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde yağışların yarın akşamdan itibaren yüksekler karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını belirtti.
4.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.