Araç

Araç

Son dakika ARAÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ARAÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ARAÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 40.780 araç haberi bulunmuştur. Tüm araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Peki, Muhsin Berzeg kimdir, nasıl ve ne zaman öldü?
20.05.2024 Gündem
14 ilde 'Kalkan' operasyonu!  Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı
14 ilde 'Kalkan' operasyonu! Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-22 Operasyonları'nda 40 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
20.05.2024 Gündem
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi Adana'nın Karaisalı İlçesinde Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma tarafından İlçede Okul Servis Araçları Kontrolü ve Trafik Seminerleri verildi.
20.05.2024 Adana
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. İran liderinin helikopterine ulaşıldı. İran Dini Lideri Hamaney, kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” dedi. Öte yandan Türkiye, İran'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, "Her türlü destek için harekete geçilmiştir" denildi. Ayrıca AFAD, İran'ın Türkiye'den yardım talep ettiğini duyurdu. İran'dan yapılan son açıklamada ise helikopterden 2 kişiyle irtibat kurulduğu belirtildi.
19.05.2024 Dünya
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı!  Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar
Trafik magandaları uyarılara sinirlendi dehşet saçtı! Aracın camını tek yumrukla kırıp telefonu almaya çalıştılar Ankara'da Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O onları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu.
19.05.2024 Gündem
Araba  kiralarken başına gelmeyen kalmadı! 'Büyük bir firma olduğu için güvendim ve parayı gönderdim'
Araba kiralarken başına gelmeyen kalmadı! 'Büyük bir firma olduğu için güvendim ve parayı gönderdim' Ankara'da Ali İhsan Karaağaç (45), oğlunu askerlik görevini yapacağı Hatay'a götürmek için internet üzerinden ulaştığı Rıdvan G.'ye araç kiralama bedeli olarak 5 bin lira gönderdi. Rıdvan G.'nin kasko ücreti olarak da 18 bin lira istemesi üzerine araç kiralamaktan vazgeçip, parasının geri verilmesini talep edince dolandırıldığını anlayan Ali İhsan K., suç duyurusunda bulundu
19.05.2024 Gündem
(19 Mayıs Ankara'da kapalı yollar) Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara 19 Mayıs Pazar günü kapalı yollar ve güzergahlar
(19 Mayıs Ankara'da kapalı yollar) Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara 19 Mayıs Pazar günü kapalı yollar ve güzergahlar 19 Mayıs nedeniyle Ankara’da kapalı yollar trafiğe çıkacak olan sürücüler tarafından araştırılıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Çankaya'da düzenlenecek etkinlikler için bazı yollar trafiğe kapatılacak. 19 Mayıs Ankara’da bazı yollar trafiğe kapanacağından sürücüler alternatif güzergahları kullanacak. Peki, Ankara'da 19 Mayıs Pazar günü hangi yollar kapalı olacak alternatif güzergahlar nereler? İşte, 19 Mayıs Pazar Ankara'da kapatılacak yollar listesi...
18.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Polis bölgesinde trafik ekiplerimizce 9-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında ışıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar) mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı. 104 bin 382 araca aşırı hız işlemi yapıldı" açıklamasını yaptı.
18.05.2024 Gündem
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL Nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024 Gündem
(19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024) 19 Mayıs İstanbul’da hangi yollar kapalı? 19 Mayıs kapalı yollar İstanbul
(19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024) 19 Mayıs İstanbul’da hangi yollar kapalı? 19 Mayıs kapalı yollar İstanbul Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yollara çıkacak olan vatandaşlar İstanbul’da 19 Mayıs’ta yolların kapalı olup olmadığını sorguluyor. Peki, 19 Mayıs hangi yollar kapalı 2024, İstanbul’da 19 Mayıs yollar kapalı mı? İşte 19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024…
18.05.2024 Gündem
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ta Vali Cevdet Atay'ı ve Habur Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.
17.05.2024 Gaziantep
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Ekonomi
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2024 Ekonomi
Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi! Men edildiler
Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi! Men edildiler Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından okul servis araçları, motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetim yapıldı.
16.05.2024 Gaziantep
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları Araba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen vatandaşların ayağına çok önemli fırsat geldi. Araba firmaları mayıs ayıyla birlikte araç firmaları peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Sıfır araç isteyenler bu haber tam da size göze. İşte sıfır araçlardaki kredi ve vade imkanları…
16.05.2024 Ekonomi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi!
Başakşehir'de metro durağı çıkışında bulunan bombayla ilgili valilikten açıklama geldi! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış 'el yapımı bomba' bulunması üzerine valilikten açıklama geldi. Valilikten yapılan açıklama ise, "Turgut Özal Metro İstasyonu ile Esenler Sanayi Sitesi arasında bulunan duvara saklanmış el yapımı bomba süsü verilmiş bir cisim bulunmuştur" denildi.
15.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış el yapımı bomba bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek?
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri...
15.05.2024 Gündem
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.
15.05.2024 Ekonomi
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi İstanbul'un Fatih İlçesinde yılbaşı gecesi 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen Ercan Şahin hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede Ercan'ın “Çocuğa Karşı Kasten Öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendiği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.