Araba

Araba

Son dakika araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.243 araba haberi bulunmuştur. Tüm araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba alacaklara güzel haber! İkinci el araç fiyatlarda düşüş hızlandı
Araba alacaklara güzel haber! İkinci el araç fiyatlarda düşüş hızlandı Araba almanın tam zamanı! Bekleyen karlı çıktı. İkinci el araç piyasasına ilişkin gelen son veriler hala daralmaya işaret ediyor. Online platformlarda nisan ayı itibarıyla satış adetlerinde düşüş dikkat çekti. Peki şu anda piyasada en hızlı satılan modeller hangileri? İkinci elde fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
21.05.2024 Ekonomi
Araba  kiralarken başına gelmeyen kalmadı! 'Büyük bir firma olduğu için güvendim ve parayı gönderdim'
Araba kiralarken başına gelmeyen kalmadı! 'Büyük bir firma olduğu için güvendim ve parayı gönderdim' Ankara'da Ali İhsan Karaağaç (45), oğlunu askerlik görevini yapacağı Hatay'a götürmek için internet üzerinden ulaştığı Rıdvan G.'ye araç kiralama bedeli olarak 5 bin lira gönderdi. Rıdvan G.'nin kasko ücreti olarak da 18 bin lira istemesi üzerine araç kiralamaktan vazgeçip, parasının geri verilmesini talep edince dolandırıldığını anlayan Ali İhsan K., suç duyurusunda bulundu
19.05.2024 Gündem
GAÜN öğrencileri geliştirdikleri projeleri liselilere anlattı! Stantta sergilediler
GAÜN öğrencileri geliştirdikleri projeleri liselilere anlattı! Stantta sergilediler Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, TEKNOFEST kapsamında geliştirdikleri projeleri, Bedreddin Ayni Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açtıkları stantla sergiledi.
20.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te geleneksel yöntemlerle yapılan firik hasadı başladı
Gaziantep'te geleneksel yöntemlerle yapılan firik hasadı başladı Araban Ovası'nda makarnalık sert buğdaydan yapılan ve Arap dünyasının tutkusu haline gelen firiğin hasadına başlandı.
16.05.2024 Gaziantep
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları Araba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen vatandaşların ayağına çok önemli fırsat geldi. Araba firmaları mayıs ayıyla birlikte araç firmaları peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Sıfır araç isteyenler bu haber tam da size göze. İşte sıfır araçlardaki kredi ve vade imkanları…
16.05.2024 Ekonomi
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.
15.05.2024 Ekonomi
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi İstanbul'un Fatih İlçesinde yılbaşı gecesi 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen Ercan Şahin hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede Ercan'ın “Çocuğa Karşı Kasten Öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendiği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
15.05.2024 Gaziantep
Sıfır arabada en ucuz modeller ortaya çıktı!
Sıfır arabada en ucuz modeller ortaya çıktı! Sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Parasal, mali politikalarda yapılan değişiklikler ve otomobil piyasasına yönelik getirilen düzenlemelerle birlikte yatırım aracı olmaktan çıkan sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rayına oturmaya başladı. İkinci el otomobiller sıfırlarından ucuza satılırken sıfır otomobil fiyatları da geçtiğimiz aylardaki gibi hızlı yükseliş yaşamıyor.
14.05.2024 Ekonomi
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı Araba piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İhtiyaç nedeniyle araç satın almak isteyenler fiyatlardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen yıl düşüş gösteren araç fiyatları bu yıl itibarıyla yönünü yukarı çevirmişti. Nisan ayı itibarıyla ikinci elde artış hız kesti. İkinci el sitelerinde ise ilan sayılarında büyük artışlar gözleniyor. Peki piyasadaki araç bolluğunun nedeni ne? İşte detaylar
14.05.2024 Ekonomi
Araba satışına sıfır faiz dopingi! 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı
Araba satışına sıfır faiz dopingi! 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı Araba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi Araba piyasasını canlandıracak kampanyalar düzenlendi. Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...
13.05.2024 Ekonomi
Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu! "İnanılmaz bir enerji var"
Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu! "İnanılmaz bir enerji var" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ve iş birliğinde, Gaziantep Valiliği destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl 3’üncüsünün düzenlendiği Gaziantep Auto-Drift Fest Gazi şehirlilere unutulmaz bir gün yaşattı.
13.05.2024 Gündem
Yolculukta mide bulantısını anında kesiyor; Araba tutması için bu tüyoları araca binmeden uygulayın
Yolculukta mide bulantısını anında kesiyor; Araba tutması için bu tüyoları araca binmeden uygulayın Uzun yolculuklarda mide bulantısı çekenler için seyahat tam bir kabusa dönüşebilir. Aradığınız çözümler işe yaramadıysa 5 tüyo hazırladık.
12.05.2024 Basketbol
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı Hamilelik haberi okulu karıştırdı. Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti. Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı.
10.05.2024 Dünya
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor!
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor! Saldırganlığın giderek artan bir toplumsal sorun olduğu alanlardan biri de araba kullanmak. Kazalardaki ölümlerin üçte biri agresif sürüşle bağlantılı olduğu tespit edildi. Tehlike yaratma potansiyeli taşıyan davranış ve eylemler özellikle trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atar. Ancak yapılan bir araştırma arabada kullanılacak bir koku bu kaza riskini azaltıyor.
9.05.2024 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor, zorunlu oluyor, son tarih açıklandı
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor, zorunlu oluyor, son tarih açıklandı Araba sahiplerini yakından ilgilendiren düzenleme devreye giriyor. Son tarih açıklandı. Zorunlu olacak. Ticari araçlara Taşıt Tanıma Birimi taktırmak zorunlu olacak. Uygulamayan ise hem ceza alacak hem trafiğe çıkamayacak. İşte TTB taktırmak için son tarih...
9.05.2024 Ekonomi
İkinci el ilanlarda büyük patlama! Satmak isteyenin elinde kaldı, yeni uyarı geldi
İkinci el ilanlarda büyük patlama! Satmak isteyenin elinde kaldı, yeni uyarı geldi Araba piyasasıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. İkinci el otomobil piyasasında satışlar durma noktasında. Yılbaşında kısa süre içinde alıcı bulabilen araçlar bugünlerde zor satılıyor. İkinci el platformlarında satılık ilan sayısında patlama yaşandı. İlan sayıları 1 milyona dayandı. Peki vatandaşlar araçlarını neden satmak istiyor? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! ‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’
Arabası olanlar dikkat! ‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’ Yeni bir araştırmada, otomobillerin içindeki havada yüksek düzeyde toksik alev geciktirici bulunduğu ve bunun sağlık sorunlarına neden olduğu bildirildi.
9.05.2024 Gündem
Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor
Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Araç fiyatları ise son bir yılda yaklaşık yüzde 30 geriledi. Araç fiyatları bir süredir sabit kalsa da enflasyona göre düşüş eğilimi gösteriyor. Birçok kişi arabasını satmaya çalışırken ciddi alıcıların çıkmasını bekliyor. Ancak otomobil dolandırıcıları da boş durmuyor. Dolandırıcıların akıllara durgunluk veren yeni yöntemi ortaya çıktı. Dolandırıcılar bu yöntemle alacakları aracı 80-100 bin TL daha ucuza alıyor. İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır?
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri dilendi. Baharın habercisi Hıdrellezde Hızır’ın uğradığı yerlere ve dokunduğu şeylere feyiz ve bereket vereceği inanılır. Bu inançla dilek ritüelleri gerçekleştirilir. Dilekler bir kağıda yazılır ya da çizilir, sonra dilek kağıtları gül ağacına asılır veya toprağa gömülür. Peki, Hıdırellez dilekleri yakılır mı, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır?
6.05.2024 Gündem
Araba alıp-satacaklara 'sazan sarmalı' uyarısı! İşte dikkat edilmesi gereken tüm detaylar...
Araba alıp-satacaklara 'sazan sarmalı' uyarısı! İşte dikkat edilmesi gereken tüm detaylar... "Otomobil alım satımı, dolandırıcılık potansiyeli yüksek bir süreç olarak öne çıkıyor. Dolandırıcılar, her detayı kusursuzca planlayarak masum insanları mağdur edebiliyor. Ancak, bilinçli adımlarla bu tuzaklardan korunmak mümkün. Sektör uzmanı Mesut Karacı araba alım süreçleriyle ilgili bilgi vererek vatandaşın nelere dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte araba alıp satmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.05.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme: 21 ay sonra bir ilk!
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme: 21 ay sonra bir ilk! Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı’nın sıfır araç satışı yapan bayilerle ilgili fiyat düzenlemesi gündeme gelmişti. Öte yandan son açıklanan bir veriye göre otomotiv piyasası 21 ay sonra ilk kez daralma gösterdi. Araç piyasasındaki daralmanın 3 nedenini uzman isim açıkladı. Piyasada daralma sürecek mi? Sıfır ve ikinci el araba fiyatları değişecek mi? İşte detaylar...
5.05.2024 Ekonomi
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ticaretini durdurması dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail'den Türkiye'ye ilk tepki gelirken İsrail medyası acı bir itirafta bulundu ve Türkiye'nin hamlesinin İsrail ekonomisi için ağır sonuçları olacağını yazdı.
3.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.