Fiyat

Fiyat

Son dakika fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.526 fiyat haberi bulunmuştur. Tüm fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu! Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon beklentisine ilişkin açıklamalarda bulundu.
17.05.2024 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! Faizler düşecek mi? Yüzde 25 kira sınırlaması kalkacak mı? Ev fiyatlarında çarpıcı gelişme!
Ev almak isteyenler dikkat! Faizler düşecek mi? Yüzde 25 kira sınırlaması kalkacak mı? Ev fiyatlarında çarpıcı gelişme! Ev satışlarında düşüş devam ediyor. Düşük faizli konut kredisi kampanyasına ilişkin detaylar da henüz açıklanmadı. Mevduat faizlerindeki yükseliş, konut fiyatlarının daha da aşağı geleceği beklentisi, konut kredisi faizlerindeki artış, yatırım için konut alacaklara yüzde 22.5 oranında kredi çıkması gibi faktörler sektörü olumsuz etkiliyor. Ayrıca kira artış oranlarının yüzde 25 seviyesinde kalması ve kiracı ev sahibi arasındaki tartışmalar da konut sektörüne olan ilgiyi azalttı. Uzmanlar yaz aylarından sonra talebin artacağını, finansal koşulların iyileşebileceğine dikkat çekti.
17.05.2024 Ekonomi
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı Antalya'da bir çiftçi, kamyonetin kasasına yüklediği patlıcanları komisyoncular düşük fiyat verince çöpe attı. Komisyoncuların ürünün fiyatını düşürmek için bahaneler uydurduğunu ifade eden çiftçi, "Para mı ediyor. Mal kırmızıymış" dedi.
16.05.2024 Gündem
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları Araba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen vatandaşların ayağına çok önemli fırsat geldi. Araba firmaları mayıs ayıyla birlikte araç firmaları peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Sıfır araç isteyenler bu haber tam da size göze. İşte sıfır araçlardaki kredi ve vade imkanları…
16.05.2024 Ekonomi
Tarım ÜFE'si nisanda arttı!
Tarım ÜFE'si nisanda arttı! Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) Nisan ayında yıllık yüzde 60,77 arttı, aylık yüzde 2,71 arttı.
16.05.2024 Ekonomi
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman Türkiye'nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN'ın üretildiği tesise girdi. CNN TÜRK ekibi yerli uçak KAAN'ı yerinde görüntüledi ve KAAN'ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu ile bir araya geldi. Uzun zaman hava kuvvetlerinde F-16 pilotluğu yapan Gökhan Bayramoğlu, "KAAN bizim için bir uçak değil, KAAN bizim için bir silah olacak. Onu en etkili şekilde kullanmak için bütün görev sistemlerini test etmiş olmamış gerekiyor. Amacımız 2028 yılında hava kuvvetlerimize tam kapasiteli bir KAAN'ı teslim etmek olacak" diye konuştu.
16.05.2024 Gündem
Akaryakıtta tek fiyat dönemi!
Akaryakıtta tek fiyat dönemi! Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başladı. Bu adımı tüketiciler ve akaryakıt bayi istasyonları nasıl buldu? İşte dikkat çeken detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası Adana'da koyun yetiştiricisi Zafer Oğuz, Kurban Bayramı öncesi bazı büyük firmaların koyun ve keçi fiyatlarına zam yaptığını söyleyerek, "Fiyat artırımı için koyun stoku yapıyorlar. Koyunun kilogram fiyatını 230-240 lira beklerken, açıklanan rakam 270 lira oldu" dedi.
17.05.2024 Adana
Gram altında rüzgar tersine döndü! Yatırımı olanlar dikkat: Yeni tahminler geldi
Gram altında rüzgar tersine döndü! Yatırımı olanlar dikkat: Yeni tahminler geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın yatırımı olanlara uyarı yapıldı. Altın yatırımcılarının merakla takip ettiği kritik veri geçtiğimiz gün açıklandı. ABD’de enflasyon rakamlarının belli olmasıyla piyasalar hareketlendi. Geçtiğimiz haftalarda sert düşüş gösteren altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Peki gram altın için hedeflenen ilk seviye ne? Uzman isim beklentilerini tek tek açıkladı. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira Türkiye'de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik'te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü.
15.05.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması!
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması! Çay fiyatları hakkında soruları yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çay fiyatları maliyetlere bakılarak yapılmıştır. Beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi görüyorum. Şu an için bizim açıkladığımız fiyat ile ÇAYKUR'un alım fiyatıyla, maliyetlerin arasında anormal bir fark yok" dedi.
15.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Yıl sonu enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız
Bakan Şimşek: Yıl sonu enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonla ilgili önemli bir değerlendirme yaptı. Bakan Şimşek enflasyon hedefine ulaşmakta kararlı olduklarını söylerken, "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi” ve önümüzdeki süreçte atacağımız diğer adımlarla maliye politikası olarak enflasyonla mücadeleye desteğimiz artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.
15.05.2024 Ekonomi
Altının kaderi belli oluyor! ABD verisi sonrası piyasalar hareketlendi
Altının kaderi belli oluyor! ABD verisi sonrası piyasalar hareketlendi Altın için nefesler tutuldu! Yarımcıların gözü ABD'den gelecek haberdeydi. Beklenen haber geldi. ABD'nin Nisan ayı enflasyon rakamı belli oldu. İşte piyasalara etkisi...
15.05.2024 Ekonomi
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor Kurumsal kariyerin ardından hobi olarak üretmeye başladığı dekorasyon ürünlerinde bir markayla faaliyet gösteren Sinem Türetken, e-ticaretin gücüyle dünyaya açıldığını söyledi. Türetken, Dışişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı için yaptığı yurt dışı seyahatlerinde hediye olarak kendi ürünlerini seçtiğini ifade etti.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.
15.05.2024 Ekonomi
Gramaj hilesiyle yeni zam oyunu! Yapanların planlarını suya düşürün
Gramaj hilesiyle yeni zam oyunu! Yapanların planlarını suya düşürün Marketlerde fahiş fiyatlar sürerken bir yandan da mücadele devam ediyor. Bu kapsamda birçok önlem alınsa da yasağı delenler oluyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, paketli ürünlere gramaj standardı getirilmesini talep etti. Palandöken, çok sayıda paketli üründe gramajın düşürülüp fiyatın artırıldığını, böylece ürüne çifte zam yapıldığını söyledi. İşte merak edilen detaylar ve yapılması gerekenler...
14.05.2024 Ekonomi
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstişare ve yenilenme sürecimizin sonucunda, AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" dedi. "Kongre sürecimizi başlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizden güç devşirecek değil, bize güç katacak kişiler lazım" dedi.
14.05.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, enflasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.05.2024 Ekonomi
Tavuk yumurtası üretimi arttı!
Tavuk yumurtası üretimi arttı! Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre, tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,6 arttı.
14.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor!
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor! Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkilediğini söyleyen Onur Öztürk, tatilcilerin dijitalleşmeyle birlikte değişen alışkanlıklarına ışık tuttuğunu söyledi. Öztürk,“Kötü otel yoktur, yanlış tercihler vardır” dedi.
14.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.