Annesi

Annesi

Son dakika annesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan annesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını annesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.623 annesi haberi bulunmuştur. Tüm annesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın Lisedeyken kayboldu, ailesi 27 yıl boyunca öldüğünü düşündü, gerçek yalnızca 200 metre uzaktaydı.
17.05.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı! İtalya'da dünyaya gelen ve 5 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada çocuğun, vatandaşı olduğu ülkeye iadesi kararı istinafın ardından Yargıtay'da da onandı.
17.05.2024 Gündem
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu 7 Ekim 1991’de sabah 07:45’te bırakılan üç yaşındaki kız çocuğu gerçeğini aramaya geldi. “Beni kim bıraktı?” sorusunu sordu. Anne “Ben bırakmadım.” Baba “Ben bırakmadım.” Amca “Ben bırakmadım.” hala “Ben bırakmadım.” dedi. 
16.05.2024 Magazin
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Usta sanatçı Ayten Gökçer'e veda... Son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı Ayten Gökçer'e veda... Son yolculuğuna uğurlandı 84 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Ayten Gökçer için Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri Ayten Gökçer’in kızı Aslı Gökçer Oba, damadı Kerem Oba ile torunları Efe Rıza Oba ve Yonca Oba kabul etti.
15.05.2024 Magazin
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
25 yaşındaki Dilara'nın ölümünde yeni deliller ortaya çıktı
25 yaşındaki Dilara'nın ölümünde yeni deliller ortaya çıktı Elazığ'da kaybolan ve 8 gün sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde ekipler tarafından bulunan bir çocuk annesi Dilara Günana cinayetine ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor.
14.05.2024 Gündem
Ayten Gökçer hayatını kaybetti! Usta sanatçının hayatındaki bilinmeyenler ortaya çıktı: İki yaşında annesi terk etti
Ayten Gökçer hayatını kaybetti! Usta sanatçının hayatındaki bilinmeyenler ortaya çıktı: İki yaşında annesi terk etti Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
14.05.2024 Magazin
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
15.05.2024 Adana
“Bir dal çiçek istediler” serasını kurdu
“Bir dal çiçek istediler” serasını kurdu Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Rukiye Çeri, evde hobi olarak baktığı ve evine gelen misafirler tarafından çok beğenilen çiçekleri herkes isteyince eşinin desteği ile kendi işinin patronu oldu.
13.05.2024 Adana
Bülent Ersoy Anneler Günü'nde vasiyetini açıkladı!
Bülent Ersoy Anneler Günü'nde vasiyetini açıkladı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 'Anneler Günü'nde sosyal medya sayfasından annesi Necla Poyraz'ın mezarının fotoğrafını yayınladı. Dört sene önce hayatını kaybeden annesine mektup yazan Diva, paylaşımında kendi vasiyetini de açıkladı.
13.05.2024 Magazin
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın annesi her şeyi anlattı: Yarışmayla gelen şöhret hayatımızı kararttı
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın annesi her şeyi anlattı: Yarışmayla gelen şöhret hayatımızı kararttı Türkiye'de katıldığı bir TV yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçtiğimiz günlerde ABD'de yaşamını yitirdi. Fenomen Taktaş'ın annesi Ayhan Taktaş kızının ölümünden Türk asıllı ABD vatandaşı olan A.C.F'yi ve hayatlarını altüst eden şöhreti sorumlu tuttu.
13.05.2024 Adana
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Taha Duymaz’ın annesinin  buruk Anneler Günü
Taha Duymaz’ın annesinin buruk Anneler Günü Hatay’da asrın felaketinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Acı dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.
12.05.2024 Magazin
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü
Anneleri maganda kurşunuyla ölen kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı. Annesini kaybeden hukuk fakültesi öğrencisi Burak, “Ben annesiz kaldım. Başkaları annesiz kalmasın. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapılsın şüpheliler bulunsun” dedi.
12.05.2024 Adana
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
12.05.2024 Adana
Şehidin hatıraları ile en zor Anneler Günü
Şehidin hatıraları ile en zor Anneler Günü Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu’nun annesi Hatice Özkozanoğlu, oğlundan geriye kalan eşyalarla doldurduğu bir odada Anneler Günü’nde evlat hasretini gideriyor.
11.05.2024 Adana
Eşi ve annesini öldüren sanığa, akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine göre cezalandırılacak
Eşi ve annesini öldüren sanığa, akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine göre cezalandırılacak Adana’da tartıştığı eşi Halime Kaya (44) ile annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla vurarak öldüren Nurettin Kaya (40) hakkında 2’kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, akıl hastası olduğu belirlenen sanık Kaya hakkında yargılama sonunda hastalığından dolayı ceza verilmeyerek akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine hükmedilmesini istedi.
11.05.2024 Adana
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Ortaokul öğrencisini taciz eden sanığa verilen ceza açıklandı!
Ortaokul öğrencisini taciz eden sanığa verilen ceza açıklandı! Kayseri'de otobüs durağında bekleyen A.M, isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan M.G, 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karar sonrası A.M.’nin annesi hakime, "Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?" dedi.
8.05.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından konuştu.
8.05.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Annesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.