Adanamanset

Adanamanset

Son dakika adanamanset haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adanamanset ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adanamanset haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adanamanset

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adanamanset gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 adanamanset haberi bulunmuştur. Tüm adanamanset haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet desteğiyle 10 tavşan aldı, 78 ayrı tavşan üretim merkezi açılmasına sağladı! Getirisi yok yüksek
Devlet desteğiyle 10 tavşan aldı, 78 ayrı tavşan üretim merkezi açılmasına sağladı! Getirisi yok yüksek Adana’nın İmamoğlu ilçesinde öğretmenliği bırakıp devlet desteğiyle 10 tavşan ile işe başlayan girişimci 5 yıl içinde 78 kişinin tavşan üretim merkezi açmasını sağladı.
19.05.2024 Adana
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı Kozan’de çelenk sunma töreni yapıldı.
19.05.2024 Adana
Sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor! Adana'ya gidip burayı görmeden dönmeyin
Sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor! Adana'ya gidip burayı görmeden dönmeyin Türkiye’de baraj suları altına gömülen antik kentlerden biri de, Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde, Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti.
19.05.2024 Adana
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü Adana’daki Yumurtalık Lagünü Millî Parkı birçok canlı türüne ev sahipliği yapıyor.
19.05.2024 Adana
Türkiye'nin en büyük müze kompleksi Adana'da
Türkiye'nin en büyük müze kompleksi Adana'da Cumhuriyetin ilanından hemen sonra, 1924 yılında kurulan Adana Müzesi Türkiye'nin en eski 10 müzesinden biri olurken dünyada ise 5. sırada yer alıyor.
19.05.2024 Adana
Adana’da tarlalar sarıya boyandı! Ekonomik değeri çok yüksek seviyede
Adana’da tarlalar sarıya boyandı! Ekonomik değeri çok yüksek seviyede Adana'da halk arasında 'günebakan' olarak da bilinen ayçiçeği, tarlaları sarıya boyamaya başladı. Tarlalarda kartpostallık görüntüler oluşurken, çiftçiler ayçiçeğin veriminin bu sene iyi olacağını söyledi.
17.05.2024 Adana
Adanalılara sinemayı sevdirmişti! Müzeye çevirdiği evinde Yeşilçam'ı yaşatıyor
Adanalılara sinemayı sevdirmişti! Müzeye çevirdiği evinde Yeşilçam'ı yaşatıyor Adana'da yaklaşık 15 yıl gönüllü sinema makinistliği yapan Sabri Şenevi, küçük yaşlardan bu yana biriktirdiği yüzlerce film, binlerce afiş ve sinema makineleriyle müzeye dönüştürdüğü evinde, sinemaseverleri ağırlıyor.
17.05.2024 Adana
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Akrabaları iş yerini şikayet edince çözümü böyle buldu! Kapıya yazı astı
Akrabaları iş yerini şikayet edince çözümü böyle buldu! Kapıya yazı astı Adana’da bir kişi akrabalarından zarar görünce açtığı iş yerine, ‘Akrabalarımız giremez’ ve ‘Akrabalarım oturamaz’ dövizleri astı. İş yeri sahibi, “Ne gelirse akrabadan gelir derler.
15.05.2024 Adana
Adana'da saklı bir cennet: Küp şelaleleri
Adana'da saklı bir cennet: Küp şelaleleri Adana'nın Aladağ ilçesinde çevresindeki yaban hayatı ve görsel güzellikleriyle ziyaretçilerin beğenisi kazanan Küp Şelaleleri, keşfedilmeyi bekliyor.
15.05.2024 Adana
Adana’nın çöplük isyanı: "Halk sağlığını tehdit ediyor" Kokusu vatandaşları bezdirdi
Adana’nın çöplük isyanı: "Halk sağlığını tehdit ediyor" Kokusu vatandaşları bezdirdi Adana’da yaklaşık 250 bin kişinin yaşadığı ilçede bulunan çöplük, hem kötü koku yayıyor hem de halk sağlığını tehdit ediyor. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertan Kara, “Artık çöplüğün olduğu alan uygun bir bölge değil. Halk sağlığı açısından başka alanlar düşünülmeli” dedi.
14.05.2024 Adana
Adana kebap yiyerek diyet yapmak mümkün! Uzmanından altın değerinde tavsiyeler
Adana kebap yiyerek diyet yapmak mümkün! Uzmanından altın değerinde tavsiyeler Adana kebabın diyet yaparken yenilmesinin herhangi bir zararı olmadığı öğrenildi. Diyetisyenler ve kebapçılar, diyet sürecinde 1 veya 2 dilim ekmekle Adana kebap yemenin vücuda zarar vermediğini belirtti.
14.05.2024 Adana
Adana tren garı 138 yıldır tarihe tanıklık ediyor
Adana tren garı 138 yıldır tarihe tanıklık ediyor Türkiye genelinde birbirine benzeyen tren garları arasında görsel etkileyiciliğiyle öne çıkan Adana Tren Garı, tamirhaneleri, lojmanları, lokali, peronlarıyla birlikte 450 dönümlük bir alanda 1886'dan bu zamana hizmet vermeye devam ediyor.
13.05.2024 Adana
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın annesi her şeyi anlattı: Yarışmayla gelen şöhret hayatımızı kararttı
ABD'de öldürülen fenomen Yağmur Taktaş'ın annesi her şeyi anlattı: Yarışmayla gelen şöhret hayatımızı kararttı Türkiye'de katıldığı bir TV yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçtiğimiz günlerde ABD'de yaşamını yitirdi. Fenomen Taktaş'ın annesi Ayhan Taktaş kızının ölümünden Türk asıllı ABD vatandaşı olan A.C.F'yi ve hayatlarını altüst eden şöhreti sorumlu tuttu.
13.05.2024 Adana
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti Adana'da aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, sulama kanalı ile yol birleşti.
12.05.2024 Adana
Hayatta kalan tek oğluna 40 yıldır bebek gibi bakıyor! "Hiç kimsemiz yok"
Hayatta kalan tek oğluna 40 yıldır bebek gibi bakıyor! "Hiç kimsemiz yok" Adana’nın Kozan ilçesinde 7 çocuğunu bebekken kaybeden, hayattaki tek çocuğu da engelli olan Eşe Işık, 40 yıldır engelli oğluna 7 metrekarelik bir odada da bebek gibi bakıyor.
12.05.2024 Adana
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor
Evinde anne, tezgahta tatlıcı, iş yerinde patron! Evini satıp iş yeri açtı, 18 kişiye istihdam sağlıyor Adana’da 3 çocuk annesi tatlıcı, hem evlatlarına vakit ayırıyor, hem tezgahın başına geçtiğinde tatlıcılık yapıyor, hem de 18 kişiye istihdam sağlayarak kadınların her işi yapabileceğini gösteriyor.
12.05.2024 Adana
Adana'da gençlerin sulama kanallarında tehlikeli serinliği sürüyor! Her yıl onlarca kişi ölüyor
Adana'da gençlerin sulama kanallarında tehlikeli serinliği sürüyor! Her yıl onlarca kişi ölüyor Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Adana
Adana’da endemik ‘çorak yoncası’ görüntülendi! Nesli tükenmekteydi
Adana’da endemik ‘çorak yoncası’ görüntülendi! Nesli tükenmekteydi Nesli tükenmekte olan 'çorak yoncası', Adana’da görüntülendi. Sosyal medyadan açıklama geldi.
9.05.2024 Adana
Tarihi dokusuyla büyülüyor! Adana'ya gidip burayı görmeden dönmeyin
Tarihi dokusuyla büyülüyor! Adana'ya gidip burayı görmeden dönmeyin Tarihi zenginlikleri ile dikkat çeken Adana'nın tarihi binlerce yıl öncesine dayanıyor. Antik dönemlerden itibaren birçok farklı kültürün izlerini taşıyan Adana, tarihi yapıları ve kalıntıları ile ziyaretçilerini büyülüyor. İşte Adana'da gezilip görülmesi gereken yerler...
9.05.2024 Adana
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
8.05.2024 Adana
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde hayata geçirilen 23 Nisan Ekspresi, Adana Tren Garı'nda minikleri ağırladı. VR teknolojisi kullanılarak hazırlanan animasyonlara minikler yoğun ilgi gösterdi.
7.05.2024 Adana
Adana'da yetişiyor, çay ve kahveyle tüketiliyor! Yaşlanmayı engelliyor, kansızlığı bitiriyor
Adana'da yetişiyor, çay ve kahveyle tüketiliyor! Yaşlanmayı engelliyor, kansızlığı bitiriyor Şiraz üzüm özü kan yapıcı etkisi yüksektir. Vücudun ihtiyaç duyduğu demiri sağlar. Akdeniz anemisinde de etkilidir.
7.05.2024 Adana
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Dünya Sağlık Örgütü hesaplamalarına göre Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek olduğunu belirterek, "Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır. Çünkü köpek saldırgan bir hayvandır. Gerek kendini koruma iç dürtüsü gerekse tehlike olduğunu düşünerek saldırıp insanları ısırabilir. Bu nedenle sokaklardaki hayvan sayısını azaltmamız gerekiyor" dedi.
6.05.2024 Adana
Adana'nın botanik bahçesi 'Yeşil Cami' bu sene de yeşil rengine büründü
Adana'nın botanik bahçesi 'Yeşil Cami' bu sene de yeşil rengine büründü Adana'da baharın gelmesiyle birlikte duvarları, kubbesi ve minaresini saran sarmaşıklar nedeniyle 'Yeşil Cami' olarak anılan Köprüköy Camii, bu sene de yeşil haline kavuştu.
6.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adanamanset ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adanamanset haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.