Kanal

Kanal

Son dakika kanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.631 kanal haberi bulunmuştur. Tüm kanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Caner Erkin yorumu kahkahaya boğdu! Ezgi Mola yine yaptı yapacağını
Caner Erkin yorumu kahkahaya boğdu! Ezgi Mola yine yaptı yapacağını Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından eski futbolcu olan eşi Caner Erkin ile romantik pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncu Ezgi Molay, fotoğrafların altına yaptığı yorumla herkesi güldürdü. Mola ile yakın arkadaş olduğu bilinen Ovalı'da yoruma kayıtsız kalamadı.
19.05.2024 Magazin
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu?
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu? İzleyici ile buluşmak için gün sayan Yalan dizisi ekrana gelmeden gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Fragmanda Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü. Bu olay yeni bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi; Dizinin hikayesi Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesi mi?
18.05.2024 Magazin
Kozan’da trafik kazası! 5 kişi yaralandı
Kozan’da trafik kazası! 5 kişi yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydı
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydı Kanal D’nin; çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri 15. Bölümüyle ekranlara geldi. Nehir babasına karşı Cihan'ı uyarırken, Azem defalarca telefonla arayarak oğluyla konuşmak istedi ancak Cihan telefonu açmadı. Necmi çektiği aşk acısına dayanamayarak Aleyna'nın yanına gitti. Zahir, Dilber'le arayı düzeltmek için otelde oda tuttu. Öte yandan Nehir ile Azem aynı mekana geldi.
17.05.2024 Magazin
Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme! İzleyici kahkaya boğuldu
Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme! İzleyici kahkaya boğuldu Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yaptığı 'Serenay Sarıkaya' esprisiyle gündem oldu.
16.05.2024 Magazin
İstanbul'da şaşırtan keşif! İnşaat çalışmasında mağara ve kanal bulundu: Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor
İstanbul'da şaşırtan keşif! İnşaat çalışmasında mağara ve kanal bulundu: Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı.
16.05.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyor
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
16.05.2024 Magazin
Ekranda ‘Yalan’ rüzgârı! Bir annenin gücü tüm engelleri aşar mı?
Ekranda ‘Yalan’ rüzgârı! Bir annenin gücü tüm engelleri aşar mı? Kanal D’nin, yeni dizisi “Yalan” 27 Mayıs Pazartesi günü yayın hayatına “merhaba” diyor. Ekrana gelen ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken diziden ikinci bir fragman daha yayınlandı. Büyük bir yalan üzerine kurulu hayatların gerçeklerle birer birer sınanacağı dizi şimdiden merak uyandırdı.
16.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas seyircileri büyüledi! Alev'in tercihi her şeyi değiştirdi
Taş Kağıt Makas seyircileri büyüledi! Alev'in tercihi her şeyi değiştirdi Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' 11. bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
15.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ta meydan okunuyor! Gözü kararan fecir, herkesi yok etmeye geliyor!
Taş Kağıt Makas’ta meydan okunuyor! Gözü kararan fecir, herkesi yok etmeye geliyor! Kanal D’nin, çarpıcı hikayesiyle adından söz ettiren dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
15.05.2024 Magazin
Finale günler kaldı! 'Yargı'nın son bölümünden paylaşıldı
Finale günler kaldı! 'Yargı'nın son bölümünden paylaşıldı KANAL D’nin sevilen dizisi “Yargı” finale yaklaşırken, başrol oyuncusu Pınar Deniz’den özel bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, son bölüm için şehir dışına kurulan sette çekilen fotoğraflarını Instagram sayfasında yayınladı.
15.05.2024 Magazin
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı Nisan ayından itibaren Togg T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Togg kullanıcıları, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken; sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas’ta heyecan dorukta! Büyük kavuşma gerçekleşecek mi?
Taş Kağıt Makas’ta heyecan dorukta! Büyük kavuşma gerçekleşecek mi? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Umut’un babasını adım adım cezaevinden kurtarmaya yaklaşması, “Bu sefer başarabilecek mi?” sorusunu akıllara getirdi.
14.05.2024 Magazin
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler Ayten Gökçer'in Türk sinemasında önemli bir yeri vardı. Rol aldığı filmler hala hafızalardaki yerini koruyor. En bilinen dizisi ise Kanal D'de ekrana gelen Yılan Hikayesi olmuştu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ayten Gökçer kaç yaşındaydı? İşte Ayten Gökçer'in hayatı ve filmografisi.
14.05.2024 Gündem
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim'
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim' Kanal D ekranlarında 2008 - 2010 yılları arasında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirmişti. Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, radikal kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
13.05.2024 Magazin
Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor?
Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor? Yargı dizisinin finaline kaç bölüm kaldı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde olduğu Yargı üzen haber geldi. Final kararı alan Yargı ne zaman final yapacak merak ediliyor. İşte, dizinin son bölümüne dair merak edilenler... Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor?
13.05.2024 Magazin
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti
Aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, kanal ile yol birleşti Adana'da aşırı yağmur nedeniyle evleri su bastı, sulama kanalı ile yol birleşti.
12.05.2024 Adana
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz Cannes'da onur konuğu!
Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz Cannes'da onur konuğu! KANAL D’de yayınlanan “Yargı” dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz, Fransa’nın Cannes şehrine gitmeye hazırlanıyor.
11.05.2024 Magazin
İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi
İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i gizli gizli takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği o sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
10.05.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Yıllar sonra yan yana geldiler
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Yıllar sonra yan yana geldiler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü yayınlandı. Azem'in kızını arayışının önüne kimin tarafından engel konulduğu ortaya çıktı. Reyyaz, Sırat'tan kalan her şeyin başına Cihan'ı geçirdi. Yıllar sonra abla kardeş yan yana geldi. İşte detaylar...
9.05.2024 Magazin
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Adana
İnci Taneleri Mahun hanım kim? Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında? Gülenay Kalkan hangi dizilerde oynadı?
İnci Taneleri Mahun hanım kim? Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında? Gülenay Kalkan hangi dizilerde oynadı? İnci Taneleri dizisine Mahun karakteri geliyor. Kanal D'nin başarılı dizisi İnci Taneleri'ne Gülenay Kalkan da dahil oldu. Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu dizi reytinglerde de başarılı bir ivme yakaladı. Peki Gülenay Kalkan kimdir, kaç yaşında? Gülenay Kalkan hangi dizilerde oynadı?
9.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.