Bu açıklamalar bizi çok şaşırttı! Sinan Akçıl, Metin Arolat ile bağlantıya geçtim

Sinan Akçıl, DreamTürk ekranlarında yayınlanan ve Sertaç Akkaya ile Emel Yalçın’ın sunduğu ‘Müzik Evi’ne konuk oldu.

Şarkıcı, Metin Arolat’ın vefatından sonra hissettiklerini şu sözlerle anlattı: “Metin’i 20 yıldır görmüyordum. Bende olan cep telefonu numarasını aradım ama ulaşılamıyordu. 2 saat sonra da vefat haberini okudum. Enerjiye inanır mısınız bilmiyorum ama ben resmen Metin’le bağlantıya geçtim. Evinden çıkmazdı, çok duygusaldı. Babası da kalp krizinden vefat etmişti. 52 yaşında gencecik bir adamı kaybettik. Yaşarken değer verildi mi, verilmedi! Küçük mekânlarda sahne alan pop şarkıcısıydı. Metin Arolat’ın bir sinema filmi olmalıydı.”

Sinan Akçıl bize ünlü isimlerin günlerce konuşulan açıklamalarını hatırlattı…

'Sünnet derisinden sonra ayı kanı!'

Daha önce çocukların sünnet derilerinden elde edilen kök hücrelerle bakım yaptırdığını açıklayan Selen Görgüzel, kendisi için yeni bir güzellik yöntemi keşfettiğini söyledi:

“Ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yapıyorum. Ayılar 6 ay kış uykusuna yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum, yaptıracağım. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş.”

Haberin Devamı

'Uzaylılarla konuşuyorum'

Usta sanatçı Kayahan’ın kızı müzisyen Beste Açar, konuk olduğu programda uzaylılarla iletişime geçtiğini söyledi.

"Ben 12-13 yaşlarımda odamda uyurken panjurumdan dışarıya doğru bir ışık görüp o yöne doğru gittim. Uzay aracının içine girdim, orada bazı temaslar kuruldu. Sonra tekrar araçtan çıktım eve gittim. Çok küçüktüm anlamdıramamıştım.  Sonra birkaç kez daha böyle hikayeler oldu. Bu yaşadıklarımı babama da söyledim.

Uzaylılarla diyalog frekans ve titreşim yoluyla kuruluyor. O varlıkları gördüm."

'Müşkülünü dinledim...'

Oyuncu Kadir Doğulu gittiği gece kulübünde bir kadınla samimi şekilde görüntülenmiş, ihanet haberleri günlerce magazin sayfalarını süsledi...

Doğulu ise yaptığı açıklama ile fotoğrafların pabucunu dama attı:

"O gece o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım..."

'Astral seyahatle uzaya gittim'

Haberin Devamı

Şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahat ile Uzay'a gittiğini söyledi. Güney, sadece bununla kalmadı Ay'daki suyu NASA'dan önce keşfettiğini iddia etti:

 "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Yani düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım...İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı..."

DİĞER YENİ YAZILAR