Çiçek... Çakmak… Telefon...

Bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin 14'üncü durağı, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır oldu.

Festivalin birinci gününde Nevruz Parkı'na kurulan sahnede konser veren sevilen sanatçı Murat Boz sahneden inerek binlerce hayranıyla kucaklaştı.

Kentte sevenleriyle buluşan Murat Boz, Diyarbakırlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sevgi seliyle karşılaşan Boz, konserin bir bölümünde sahneden inip seyirciler arasında dolaşarak şarkılarını söyledi.

Konserin ilerleyen dakikalarında Murat Boz, tatsız bir olay yaşadı...

Seyirciler tarafından Murat Boz'a çakmak fırlatıldı.

Şarkısına ara veren Boz, ardından sahnesine kaldığı yerden devam etti.

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sosyal medya hesabından da açıklama yaptı:

"Biz Diyarbakır’ın güzel insanları ile birlikte çok güzel an’lar paylaştık. Bireysel bir haraket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur. Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için. Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır. İyi ki varsınız... Bu arada gayet iyiyim, hiçbir sıkıntı yok."

Haberin Devamı

Sahnede bu tatsızlığı yaşayan ilk isim Murat Boz değildi...

Önce çiçek sonra telefon...

Gaziantep'te Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konseri sırasında istemediği bir olayla karşılaştı.

Şarkılarını seslendiren Simge Sağın sahnede saldırıya uğradı. Seyircilerden biri, şarkıcının yüzüne bir demet çiçek fırlattı, ardından bir başka kişi ise telefon attı.

Ünlü şarkıcı yaşadıklarına "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!" sözleriyle tepki verdi.

İğrenç bir akım başlamış!

Konser için Bursa'ya giden Ece Seçkin'e sahnedeyken telefon fırlatıldı. Genç şarkıcı daha sonra boynunun morarmış halini de paylaşarak "Refleksle kolumu kaldırmasam gözüm çıkmıştı. TikTok uğruna gerçekten iğrenç bir akım başlatılmış" dedi.

 

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR