Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Niigata - Kawasaki F: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Niigata - Kawasaki F mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u karşılaşmada en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Misli Yazarı Bora Ünal’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Levain Kupası 1. ayağında Niigata, Kawasaki’yi ağırlıyor. Deplasman ekibi ligde son 2 maçta bulduğu 9 golle büyük moral depolamış ve hücum etkinliğini artırmış durumda. Ev sahibi ekip ise ligde 4 maçtır kaybediyor. Kupa maçı onlar için bir moral kaynağı olabilir. İki takımın da güncel form durumları göz önüne alındığında karşılıklı skor üretmemeleri için bir neden bulunmuyor. Bu nedenle tercihim KG Var.

Yokohama Marinos - Nagoya: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Yokohama Marinos - Nagoya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü mücadelede Yokohama Marinos’un galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Bora Ünal’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Haberin Devamı

Hücum etmeyi seven iki takımın mücadelesinde Yokohama Marinos, 2 etaptan oluşan kupa maçında Nagoya’yı ağırlıyor. Ev sahibi ekip ligde son 4 maçtır kazanamıyor. Deplasman ekibi ise son 5 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet almış durumda. Bu nedenle Yokohama evinde avantaj elde etmek için sahaya çıkacaktır. Nagoya ise skoru tutarak turu kendi evine taşımak isteyecektir ve bulacağı boşluklarla da skor elde edebilir. Ben bu karşılaşmada KG Var tercihinin mantıklı olduğunu düşünüyorum.

 

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!