Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Sırbistan – İspanya: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Sırbistan – İspanya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %56’sı İspanya’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Editörü Mustafa Irgıt’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Sırbistan, Avrupa Şampiyonası'nda pek çok kişi tarafından grup aşamasının ötesine geçeceği tahmin ediliyordu ancak hayal kırıklığına uğradılar. İngiltere, Danimarka ve Slovenya'ya karşı oynadıkları maçlardan sadece iki puan toplayarak C Grubu'nu son sırada tamamladı. Bu maçta ise sakatlıkları nedeniyle kilit ikili Aleksandar Mitrovic ve Sergej Milinkovic-Savic'ten yoksun olacaklar. Ayrıca Dusan Tadic uluslararası futboldan emekli olurken, forvet Dusan Vlahovic ve çok yönlü kanat oyuncusu Filip Kostic, Stojkovic'in 25 kişilik kadrosunun iki önemli eksiği. İspanya, Euro 2024 finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek turnuvayı dört kez kazanan ilk ülke olmasından bu yana ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Büyük bir turnuvada (Euro ve Dünya Kupası) yedi maçın tamamını kazanan ilk Avrupa ülkesi olmakla kalmadılar, aynı zamanda Euro tarihindeki diğer tüm takımlardan daha fazla gol (15) attılar. Luis de la Fuente, Aralık 2022'de dizginleri ele aldığından beri İspanya baş antrenörü olarak 21 maçının 17'sini kazandı. Unai Simon, Mikel Merino, Alvaro Morata ve Fermin Lopez sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. 38 yaşındaki Jesus Navas ise uluslararası futbolu bıraktı. İspanya'nın yazın kaldığı yerden devam etmesini, dominant bir oyun ve rahat bir galibiyet beklentim var.

Haberin Devamı

Portekiz - Hırvatistan: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Portekiz - Hırvatistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u Portekiz’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: 2.5 Alt

Turnuvanın en iyi kadrolarından biri olan Portekiz, oyun olarak uzun zamandır istediği kıvamı yakalayamadı. Hırvatistan tarafında da hücum hattının çok yeterli olduğunu düşünmüyorum. Takımların kendileri adına ilk maçında temponun zaman zaman artacağını düşünsem de 2.5 gol çıkmaz bahsi değerlendirilebilir.

Haberin Devamı

Azerbaycan - İsveç: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Azerbaycan - İsveç mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %40’ı İsveç’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Tercihi: Toplam Gol 2-3

Fernando Santos'u teknik direktörlük görevine getiren Azerbaycan, Uluslar Ligi'nde grubun ilk maçında İsveç'i konuk edecek. Santos, ilk sınavını güçlü bir ekibe karşı verecek. Son dönemin formda golcülerinden olan Gyökeres, bu sezon Sporting formasıyla 4 maçta 7 gol atarak yine dikkat çekici bir performans sergiledi. İsvec adına bir diğer önemli isim de Newcastle United forması giyen Isak. Ofansif gücü yüksek bir ekip olan İsveç'in, bu mücadelede de gol yollarında etkili olacağını

düşünüyorum. Santos yönetimindeki Azerbaycan'ın savunmaya biraz daha önlem alması muhtemel görünüyor. Orta skorlu bir sonuç görebiliriz. Tercihim TG 2-3.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!