Gazete Vatan Logo
GalatasarayFatih Terim'den Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında açıklama

Fatih Terim'den Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında açıklama

Galatasaray Adası’ndaki şampiyonluk kutlamasında konuşan Okan Buruk, “Bu sezon yaşadığımız şampiyonlukta hepimizin büyük payı vardı. Sonunda iyiler kazandı. İnşallah seneye tekrar kazanacak” açıklamasını yaptı. Buruk'u tebrik eden Fatih Terim de şampiyonluğa ilişkin görüşlerini paylaştı.

Fatih Terim'den Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında açıklama

Cim Bom’da şampiyonluk kutlamaları Galatasaray Adası’nda yapılan etkinlikle devam etti. Burada genel kurul üyelerinin karşısına çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, elde ettikleri 24. şampiyonluk ve gelecek sezon hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

“Bu sezon yaşadığımız şampiyonlukta hepimizin çok büyük payı olduğunu düşünüyorum” diyen başarılı çalıştırıcı, “Bizler sahada, taraftarlar dışarıda bir olduk. Başkanımız ve yönetim kurulumuz bu güzel ortamı yarattı bize. Sizlerle birlikte olduk. Aynı duyguları paylaştık. Sonunda iyiler kazandı. İnşallah seneye tekrar kazanacak” ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM: BU VİRAJLAR HEP BÖYLEDİR

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında yer alan ve Okan Buruk’u sarılarak tebrik eden Fatih Terim, “Ben Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim. Rahmetli Metin Oktay abimizin Adana’dan babamın yanından beni alıp buraya getirmesiyle başlayan serüven, 1 ay sonra 50 yılını dolduracak. Bu camianın ferdi olmaktan hep gurur duydum. Şampiyon olursunuz, siz daha o zevki yaşamadan yenisi istenir. Çünkü 1 şampiyonluk daha alınırsa 5 yıldız olacak, inşallah. Bu virajlar hep böyledir, dönersiniz dönersiniz yeni virajların daha önemli olduğu söylenir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fatih Terimden Galatasarayın şampiyonluğu hakkında açıklama