Gazete Vatan Logo
GalatasarayBenfica'da Lage'den Kerem Aktürkoğlu kararı!

Benfica'da Lage'den Kerem Aktürkoğlu kararı!

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımında ayağının tozuyla görev alacağı belirtildi. Benfica'da hem taraftar baskısı, hem de o mevkideki sakatlıklar nedeniyle 25 yaşındaki futbolcunun, cumartesi günkü Santa Clara maçına ilk 11'de çıkacağı kaydedildi.

Benfica'da Lage'den Kerem Aktürkoğlu kararı!

Galatasaray'dan Benfica'nın yolunu tutan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Türkiye'nin, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği maça attığı 3 golle damga vuran 25 yaşındaki yıldız oyuncunun başarılı performansı, transfer olduğu Portekiz'de de çok konuşulmuştu.

Norveçli Aursnes sakat

Kerem Aktürkoğlu bugün de, ülkenin günlük spor gazetesi Abola'nın kapak sayfasında manşeti süsledi. Milli futbolcu hakkında yapılan haberde, oyuncunun ayağının tozuyla yeni takımında ilk 11'de sahaya sürüleceği belirtildi. Kırmızı-beyazlılarda orta saha oyuncusu Fredrik Aursnes'in sakatlığının bulunduğu hatırlatıldı.

Formu formaya göz kırpıyor

Norveçli futbolcunun yerine oynayabilecek vatandaşı Andreas Schjelderup'un ise sakatlıktan yeni döndüğüne dikkat çekildi. Bu yüzden formuna henüz ulaşamadığının altı çizildi. Bu gelişmeler ışığında, milli aradaki form durumu da göz önünde bulundurulduğunda Kerem Aktürkoğlu'nun cumartesi günkü Santa Clara maçında oynamasının beklendiği, teknik direktör Bruno Lage'nin ilk 11'deki tercihi olacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Taraftar sahada görmek istiyor

Öte yandan Benfica taraftarının da yeni transferi sahada görmeyi sabırsızlıkla beklediğine işaret edildi. Bu durumun da teknik adamın tercihi üzerinde bir etki yaratacağı, Kerem'i ilk 11'e koyma olasılığını arttırdığı kaydedildi. Sezona istediği gibi başlayamayan Portekiz ekibi dört maçta iki galibiyet alabilmişti.

Benficada Lageden Kerem Aktürkoğlu kararı