Gazete Vatan Logo
MagazinParamparça 50. bölüm fragmanında Cihan tehlikede-izle

Paramparça 50. bölüm fragmanında Cihan tehlikede-izle

Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi Paramparça 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 50. bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Cihan'ın hayatı tehlikede Paramparça 50. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Paramparça 50. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 50. bölüm fragmanında Cihan tehlikede-izle

PARAMPARÇA 50. BÖLÜM ÖZETİ

Dilara'nın zor kararı!

Harun’dan hamile kalan Dilara bebeği aldırmak için Cihan’la birlikte Londra’ya gider. Dilara bebeğini doğrurup doğurmamak arasında zor bir kararın eşiğine gelir. Ya şimdi bebeğini aldıracak ya da yeniden anne olacaktır…

“Keşke seni kaybetmeseydim”

Dilara’yı zor gününde yalnız bırakmayan Cihan, Dilara’nın “Keşke seni kaybetmeseydim” itirafıyla sarsılır. Harun tarafından kandırıldığını düşünen Dilara, Cihan’a yaklaşırken, Cihan, Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi alır.

Harun'un Cihan'ı yok etme planı

Dilara’yı kaybettiğini bir türlü kabullenemeyen Harun, Dilara’nın “Kocama geri dönüyorum” sözleriyle beyninden vurulur. Harun, Dilara ile aralarındaki tek engel olarak gördüğü, Cihan’ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya kararlıdır!

Yayın Günü: 25 Ocak Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan ve Harun yumruk yumruğa!
Harun’u yalıda görünce beyninden vurulmuşa dönen Cihan sinirlerine hakim olamaz. Cihan ve Harun’un acımasızca dövüşmesi Dilara’nın kendinden geçerek bayılmasına neden olur. Yalıya doktor çağrılır ancak Dilara’nın tek derdi, hamile olduğunu, başında iyileşmesini bekleyen Ozan’dan gizleyebilmektir.
Rahmi Bey’i sarsan itiraf
Dilara ile Harun arasındaki ilişkiyi öğrenen Rahmi Bey soluğu Harun’un yanında alır. Ölmekle öldürmek arasında gidip gelen Rahmi Bey, Harun’un “Cihan’a ne kadar düşmansam Dilara’ya da o kadar aşığım” itirafıyla sarsılır.
Gülseren ve Cihan evlenebilecek mi?
Öte yandan geleceğini yeni baştan planlayan Gülseren tesadüf eseri Çiğdem Hanım ile Harun arasındaki ilişkiye şahit olur ve Cihan’a her şeyi anlatır. Gülseren ve Cihan bir an evvel evlenmekten başka seçeneklerinin olmadığını anlamıştır.

Haberin Devamı