Zoran Tosic

Zoran Tosic

Son dakika Zoran Tosic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zoran Tosic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zoran Tosic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zoran Tosic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zoran tosic gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 zoran tosic haberi bulunmuştur. Tüm zoran tosic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Malatyaspor 1-0 Partizan
Yeni Malatyaspor 1-0 PartizanYeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Partizan'ı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa'ya veda etti.
Fırsat transferi! Herkes onun peşinde
Fırsat transferi! Herkes onun peşindeFırsat transferi kovalayan Fenerbahçe, CSKA’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu hakkında araştırma başlattı.
24.07.2017Fenerbahçe
Galatasaray'a ilaç olacaklar!
Galatasaray'a ilaç olacaklar!Sinan Gümüş’ü Benfica’ya satmaya hazırlanan Galatasaray, kanatlara iki takviye birden yapacak. Zoran Tosic için geri sayıma geçen Sarı-Kırmızılılar, yaklaşık 1 aydır görüştüğü Feghouli’yi de açıklamaya hazırlanıyor
21.07.2017Galatasaray
Zoran Tosiç hayırlı olsun
Zoran Tosiç hayırlı olsunCezayirli futbolcu Feghouli'nin sürekli yeni taleplerde bulunması, yönetimi bezdirdi. Sarı-Kırmızılılar, daha önce de gündeme gelen Zoran Tosiç’e yöneldi.
20.07.2017Galatasaray
Zoran Tosic imzaya geliyor!
Zoran Tosic imzaya geliyor!CSKA Moskova ile sözleşmesi biten Sırp yıldızın G.Saray’la görşütüğünü yazan Rus basını“İmzalar çok yakın” iddiasında bulundu
19.06.2017Galatasaray
Yeni Trabzon yola çıkıyor!
Yeni Trabzon yola çıkıyor!Transfer dönemini sezon bitmeden açan Trabzonspor’da sıcak saatler yaşanıyor... Takımın her mevkisine transfer planlayan Bordo-Mavililer’de tablo hafta sonuna kadar netleşecek, gündemdeki isimler son kararını bildirecek.
31.05.2017Trabzonspor
Ersun Yanal: Bize bir tane çilingir lazım!
Ersun Yanal: Bize bir tane çilingir lazım!Kayserispor yenilgisi sonrası, “Kilidi açabilecek oyuncu yok” saptamasında bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferde yönetime ilk hedefi gösterdi
8.05.2017Trabzonspor
Trabzonspor'da her bölgeye yeni yıldızlar
Trabzonspor'da her bölgeye yeni yıldızlarTrabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal transfer için düğmeye erken bastı.
4.05.2017Trabzonspor
Ersun Yanal'ın son bombası!
Ersun Yanal'ın son bombası!Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Rusya'ya transfer çıkarması yaptı.
2.05.2017Trabzonspor
Ersun Yanal Zoran Tosic'i istiyor!
Ersun Yanal Zoran Tosic'i istiyor!Spartak Moskova maçını statta takip eden ve ikinci yarıda oyuna giren Tosic’i çok beğenen Yanal, “Sözleşmesi bitiyor. Elimizi çabuk tutalım. Trabzonspor’a katkı sağlar” dedi. Sırp kanat oyuncusu için Başkan Muharrem Usta harekete geçti
2.05.2017Trabzonspor
Başkan transfer için Moskova'ya uçtu!
Başkan transfer için Moskova'ya uçtu!Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 2 transferi bitirmek için Moskova'ya uçtu.
1.05.2017Trabzonspor
'Trabzonspor'dan teklif aldım'
'Trabzonspor'dan teklif aldım'CSKA Moskova'nın Sırp yıldızı Zoran Tosic, Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı.
24.09.2021Trabzonspor
Nani attı Portekiz kazandı
Nani attı Portekiz kazandıEURO 2016 Elemeleri I Grubu maçında Sırbistan ile Portekiz karşı karşıya geldi.
11.10.2015Futbol
Rusya’da çılgın maç! Tam 10 gol…
Rusya’da çılgın maç! Tam 10 gol…Rusya Premier Lig’inde lider CSKA Moskova, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı karşılaşmada Mordovia’yı 6-4 mağlup etmeyi başardı.
20.09.2015Futbol
Fransa'dan Sırplar'a geçit yok
Fransa'dan Sırplar'a geçit yokEURO 2016 finallerine ev sahipliği yapacak olan Fransa, Sırbistan ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bordeaux-Atlantique Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fransa, 2-1'lik skorla kazandı.
7.09.2015Futbol
Çakır'ın maçını Danimarka kazandı!
Çakır'ın maçını Danimarka kazandı!2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu maçında Danimarka deplasmanda Sırbistan'ı 3-1 yendi.
14.11.2014Futbol
Rusya'da şampiyonu derbi belirledi
Rusya'da şampiyonu derbi belirlediRusya Premier Ligi'nde 2013-14 sezonunun şampiyonu, Lokomotif Moskova'yı 1-0 ile geçen CSKA Moskova oldu.
15.05.2014Futbol
Krasic'ten G.Saray göndermesi
Krasic'ten G.Saray göndermesiFenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasic, Rus basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu
20.04.2013Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Zoran Tosic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zoran tosic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.