Yürüyen Merdiven

Yürüyen Merdiven

Son dakika yürüyen merdiven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yürüyen merdiven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yürüyen merdiven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yürüyen Merdiven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yürüyen merdiven gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 yürüyen merdiven haberi bulunmuştur. Tüm yürüyen merdiven haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde hareket etti: O anlar kamerada
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde hareket etti: O anlar kameradaİzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu’nda benzer kazalar meydana gelmişti.
2.07.2024Gündem
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde çalıştı: O anlar kamerada
İzmir Metro'sunda yürüyen merdiven bir anda ters yönde çalıştı: O anlar kameradaİzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca, daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu’nda benzer kazalar meydana gelmişti.
2.07.2024Gündem
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağızİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024Gündem
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybettiŞişli'de bulunan Zinzirlikuyu Metrobüs Durağı, Zorlu AVM alt geçidinde bulunan yürüyen merdivenleri tamir etmeye çalışan Buğrahan B.(31), yürüyen merdivenlerin bir anda çalışması sonucu yürüyen merdivende sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılan Buğrahan B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
16.02.2024Gündem
İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 yaralı
İzmir'de metroda yürüyen merdiven kazası: 5 yaralıİzmir'in Konak ilçesinde, Üçyol Metro İstasyonu içerisinde bulunan yürüyen merdivende meydana gelen arıza nedeniyle merdivende oluşan kayma sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
30.12.2023Gündem
Çocuğun parmakları koptu! Yürüyen merdiven dehşetinde görüntüler ortaya çıktı
Çocuğun parmakları koptu! Yürüyen merdiven dehşetinde görüntüler ortaya çıktıİstanbul Şişli'de perşembe günü dehşete düşüren bir olay yaşandı. 7 yaşındaki çocuğun ailece gittikleri alışveriş merkezinde yürüyen merdivene ayağı sıkıştı. 3 parmağı kopan çocuk hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Dehşet anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
4.02.2023Yaşam
Şişli'de yürüyen merdiven dehşeti! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Şişli'de yürüyen merdiven dehşeti! Kamera görüntüleri ortaya çıktıİstanbul Şişli'de ailece gittikleri bir alışveriş merkezinde, yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki çocuğun üç parmağı koptu. Olayla ilgili taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatılırken, dehşet anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, annesi ile birlikte merdivenden inen A.M.L.'nin ayağının sıkıştığı, annesinin çocuğu kurtarmaya çalıştığı, çevredekilerin yardım etmek için ailenin yanına gittiği ve panik anları yer aldı.
4.02.2023Haber
Yürüyen merdivende iğrenç istismar! Görüntüleri izleyen şaşkınlık geçirdi
Yürüyen merdivende iğrenç istismar! Görüntüleri izleyen şaşkınlık geçirdiAnkara'da Kızılay AVM'nin yürüyen merdivenlerinde cep telefonu ile avukat Ş.M.'nin etek altı görüntüsünü çekerken yakalanan Mustafa K. hakkında, cep telefonunda çocuklara ait müstehcen görüntüler bulunması nedeniyle 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak ve yaymak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Avukat Ş.M.'ye yönelik eylemi nedeniyle hazırlanan dosya ise uzlaştırma bürosuna gönderildi.
15.09.2022Yaşam
Gaziantep'te fabrikada patlama: 2 ölü
Gaziantep'te fabrikada patlama: 2 ölüGaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) makine fabrikasında meydana gelen patlamada 2 işçi hayatını kaybetti.
6.09.2022Gündem
Ordu’da TEKNOFEST heyecanı ikinci gününde
Ordu’da TEKNOFEST heyecanı ikinci günündeTEKNOFEST Karadeniz çerçevesinde Ordu’da 7 dalda yarışmaların düzenlendiği festival ikinci gününde devam ediyor.
Taksim Metrosu’nda vatandaşların zor anları...
Taksim Metrosu’nda vatandaşların zor anları...Taksim’de, metro ve otobüse giden yürüyen merdivenler herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen çalışmazken, özellikle yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşadı.
27.03.2022Gündem
Taksim Metrosu’nda yürüyen merdiven çilesi!
Taksim Metrosu’nda yürüyen merdiven çilesi!Taksim’de, metro ve otobüse giden yürüyen merdivenler herhangi bir arıza levhası olmamasına rağmen çalışmazken, özellikle yaşlı, çocuklu ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşadı.
27.03.2022Gündem
Havalimanlarında yeni dönem! 6 ilde başladı!
Havalimanlarında yeni dönem! 6 ilde başladı!Havalimanı terminallerinin fiziki koşulları ve yolcu istatistiksel verileri dikkate alınarak 6 ilde ultraviyole ışınlarıyla sterilizasyon sağlayan cihazlar hizmete alındı.
4.04.2021Gündem
Bakan tek tek açıkladı! Harekete geçildi, sistem değişiyor...
Bakan tek tek açıkladı! Harekete geçildi, sistem değişiyor...Yerli üretim hamleleri sürerken inşaat malzemelerinde de yüzde 100 yerlilik için yeni çalışma başlatılacak. İthal edilen inşaat malzemelerinin tamamen yerli olması için Emlak Konut ve Emlak Katılım harekete geçiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, asansörden yürüyen merdivene kadar her şeyin Türkiye’den karşılanabilmesi için çalıştıklarını açıkladı.
7.09.2020Ekonomi
Deneyim şartından iş bulamayan mühendislere iş fırsatı
Deneyim şartından iş bulamayan mühendislere iş fırsatıÜniversitelerden yeni mezun olan ve her iş başvurusunda önüne çıkan 'deneyim' şartını aşamayan genç mühendislere Antalya'daki AKE Asansör ve Yürüyen Merdiven şirketi istihdam sağladı. 20 mühendisi bünyesine alıp maaş vererek pratik eğitimden geçiren firma bu yıl içerisinde 40 mühendisi deneyim şartı aramadan istihdam edeceğini duyurdu.
14.08.2020Gündem
Dünyada ilk! Yürüyen merdivenlere dezenfektan sistemi
Dünyada ilk! Yürüyen merdivenlere dezenfektan sistemiÖzellikle alışveriş merkezlerinde (AVM) yoğun olarak kullanılan yürüyen merdivenlere yerli koronavirüs koruması geldi.
22.07.2020Ekonomi
İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın yüzde 71'i tamamlandı
İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın yüzde 71'i tamamlandıTürkiye’nin ilk insansız hızlı metrosu olan ve 120/km saat hız ile seyir edilebilecek İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın inşaat çalışmaları adeta dev bir yer altı şehrini andırıyor. Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattının Kâğıthane-Havalimanı bölümünün 2021 yılının ikinci çeyreğinde, Gayrettepe-Kağıthane kısmının ise 2021 yılı sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.
8.07.2020Ekonomi
Öldürücü grip geri mi döndü?
Öldürücü grip geri mi döndü?Çocuk ve yaşlılarda ağır seyreden H1N1 virüsünün, Beylikdüzü’nde iki çocuğun ölümüne yol açtığı iddia edilirken, uzmanlara göre mutasyon geçiren virüs tehlikeli sonuçlara neden olabilir. Prof. Dr. Kurugöl “2007’deki domuz gribi salgınından çok daha ağır seyreden bir tablo söz konusu. Son birkaç gündür, yoğun bakıma çok sayıda çocuk hasta yatırdık, ölümler görebiliriz” dedi.
15.01.2020Sağlık
Uzmanlardan korkutan uyarı: Tokalaşmayın, öpüşmeyin!
Uzmanlardan korkutan uyarı: Tokalaşmayın, öpüşmeyin!Dünya Sağlık Örgütü “Grip bu yıl daha ağır geçecek” açıklaması yaptı. Uzmanlar ise “Bağışıklığı zayıf olanlar aşı yaptırsın, tokalaşmayın, öpüşmeyin, sarılmayın” dedi
26.12.2019Sağlık
Bakan Mustafa Varank'tan 'yerli malı kullanın' çağrısı
Bakan Mustafa Varank'tan 'yerli malı kullanın' çağrısıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat firmaları, kamu idareleri ve yerel yönetimlere yerli malı kullanmaları çağrısında bulundu.
11.10.2019Ekonomi
Bakan Koca duyurdu: 29 bin 689 personel alınacak!
Bakan Koca duyurdu: 29 bin 689 personel alınacak!Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2019'da 29 bin 689 sağlık personeli alımı olacağını belirterek, "12 bin sağlık personelinin alımı, bugüne kadar olduğu şekliyle KPSS ile olacak. İkinci etabı ise yani 29 bin 689 sağlık personelin alımını tamamlayacak olan 17 bin 689 personeli de muhtemelen Eylül-Ekim'de ÖSYM'nin takvimine göre planlamış olacağız." dedi.
7.07.2019Ekonomi
Gebze-Halkalı demir yolu hattı 12 Mart’ta açılacak
Gebze-Halkalı demir yolu hattı 12 Mart’ta açılacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattının 12 Mart’ta hizmete açılacağını bildirdi.
10.03.2019Ekonomi
4 koldan yatırım
4 koldan yatırımYerli ve yabancı yatırımcı Türkiye’ye yatırım için düğmeye bastı. Asya Yatırım Bankası, 1.4 milyar $ finansman sağladı. Alman dev ise Türkiye’de 3 kat büyüme kararı aldı.
29.01.2019Ekonomi
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu vagonları raylara indirildi
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu vagonları raylara indirildiAvrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda, vagonlar raylara indirildi. Şubat ayında test sürüşlerine başlanacak metro, bu yılın son çeyreğinde hizmete girecek.
20.01.2019Ekonomi
Adana'daki yeni statta geri sayım sürüyor!
Adana'daki yeni statta geri sayım sürüyor!Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki 33 bin kişi kapasiteli yeni stadyum inşaatında sona gelindi. 2 ay sonra tamamlanacak olan stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teslim edilecek.
2.01.2019Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yürüyen Merdiven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yürüyen merdiven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.