Yomra

Yomra

Son dakika yomra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yomra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yomra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yomra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yomra gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 yomra haberi bulunmuştur. Tüm yomra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'da sel felaketi: Tarım arazileri ve yollar hasar gördü
Trabzon'da sel felaketi: Tarım arazileri ve yollar hasar gördüTrabzon'da etkili olan sağanak nedeniyle sel, su baskınları, taşkınlar ve heyelan meydana geldi. Göle dönen Karadeniz Sahil Yolu’nda sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Can kaybı ve yaralanma olmazken, yağışlarda bazı ilçelerin yüksek kesimlerindeki tarım arazileri, menfez ve yollar hasar gördü.
27.07.2024Gündem
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemezSüper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024Süper Lig
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024Gündem
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştüTrabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024Gündem
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlarTrabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024Vatan TV
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlarTrabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğizUlaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, " Ülkemizin geleceğini aydınlatmayı da, en hızlı ve en doğru biçimde sürdüreceğiz. Bizim için durmak yok. 14 Mayıs’ta ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya da bu aziz millete bir lider seçeceğiz. Ya teröristlerin desteklediğini seçeceğiz ya teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz” dedi.
1.05.2023Gündem
Pistten çıkan uçak pide salonu olmak için gün sayıyor
Pistten çıkan uçak pide salonu olmak için gün sayıyorAnkara-Trabzon seferini yaparken 13 Ocak 2018 tarihinde Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıkan, ardından Yomra'da çürümeye terk edilen yolcu uçağı, ilçe belediyesi tarafından 3 yatırımcıya tahsis edilmişti. İlçede pide salonu olarak hizmet verecek olan uçak için son rötuşlar yapılırken, 1-2 ay içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.
18.04.2023Ekonomi
21 yaşındaki Merve feci şekilde can verdi!
21 yaşındaki Merve feci şekilde can verdi!Trabzon'un Yomra ilçesinde iş çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Merve Kurt (23), hayatını kaybetti.
24.01.2023Yaşam
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023Süper Lig
Köpeğin üzerine moloz dökülmesine çifte soruşturma
Köpeğin üzerine moloz dökülmesine çifte soruşturmaTrabzon’un Yomra ilçesinde yaralı bir köpeğin konulduğu kamyonet kasasında üzerine moloz döküldüğü anlara ait ortaya çıkan ve sosyal medyada tepki çeken görüntüler üzerine belediye çalışanları N.H. ve B.Ç. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. İki çalışan köpeği yol kenarında ölü halde bulduklarını, canlı olduğunu fark etmediklerini öne sürdü. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban “Köpeğin canlı olduğu görülüyor. O köpek canlıyken en zor durumunda, en kötü halinde üzerine moloz döküldü” dedi.
18.12.2022Yaşam
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok olduTrabzon'un Arsin ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu kazada sürücü Mehmet (32), eşi Emine (27) ile oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3), hayatını kaybetti.
29.09.2022Gündem
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022Gündem
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiasıTrabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü kahvaltıda yediği deli baldan ötürü fenalaşarak otobüsün kontrolünü kaybettiğini iddia etti.
18.08.2022Yaşam
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdırBBP Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK'nın sözcüsü olan HDP'nin Anayasaya göre yüzde yüz kapatılması gerektiğini söyledi. Destici, "Kemal Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanlarıyla görüştüğünde bir sorsa Semra Güzel nerede diye. Gelsin yargıya teslim olsun ama biliyoruz ki o soluğu Kandil'de aldı" dedi.
9.04.2022Siyaset
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022Gündem
Belediye başkanına silahlı saldırıda flaş gelişme! 'Verdiği sözleri tutmadı'
Belediye başkanına silahlı saldırıda flaş gelişme! 'Verdiği sözleri tutmadı'Trabzon'da, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a, belediye önünde silahlı saldırıda bulunan Halit Aytekin (29) ile azmettirici oldukları iddia edilen Ayhan Kılıç (52) ile oğlu Tolgahan Kılıç (27) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklu sanıklar Halit Aytekin savcılığa gönderdiği mektupta para ve uyuşturucu hap karşılığında olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Yine savcılığa mektup gönderen Tolgahan Kılıç ise Bıyık’ın verdiğini öne sürdüğü sözleri tutmaması nedeniyle böyle bir eylem içerisine girdiğini ifade etti.
1.01.2022Yaşam
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil?
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil?Yarın okullar tatil mi, 24 Aralık hangi illerde okullar tatil? Kar yağışının bazı kentlerde etkili olması okulların tatil olup olmadığının araştırılmasına neden oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye’de birçok ilde havanın karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği belirtildi. İşte Kar tatili ile ilgili son gelişmeler…
23.12.2021Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararıTatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Artvin, Trabzon, Giresun, Zonguldak, Kastamonu ve Bartın'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.
22.12.2021Gündem
TEKNOFEST'te elektrikli araç yarışlarında ödüller sahiplerini buldu
TEKNOFEST'te elektrikli araç yarışlarında ödüller sahiplerini bulduTÜBİTAK'ın düzenlediği Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda ödüller sahiplerini buldu. Dereceye giren takımlar ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Yardımcısı Fatih Kacır'dan aldı.
5.09.2021Ekonomi
Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a saldırıda flaş gelişme
Yomra Belediye Başkanı Bıyık'a saldırıda flaş gelişmeTrabzon'da Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyıkın belediye binası önünde uğradığı silahlı saldırıyla ilgili aranan firari saldırgan H.A. (29) ile olayın azmettiricisi olduğu öne sürülen T. K., polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorguya alındığı öğrenildi.
11.06.2021Gündem
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a silahlı saldırı
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a silahlı saldırıTrabzon'un Yomra ilçesi Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Bıyık, belediye binası önünde aracından indiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Başkan Bıyık yara almazken, kurşunlar belediye binasının camlarına isabet etti. Polis kaçan saldırganı arıyor.
11.06.2021Gündem
Karadeniz Sahil Yolu'nda ana isale hattı patladı!
Karadeniz Sahil Yolu'nda ana isale hattı patladı!Trabzon'da Karadeniz Sahil Yolu havalimanı mevkisindeki ana isale hattı patladı. Havalimanını çevreleyen beton duvar üzerindeki demir korkuluk devrilirken, göçük oluşan karayolu da trafiğe kapandı. Bölgede belediye ekipleri arızayı onarma çalışması başlatırken, havalimanına ulaşım alternatif yoldan sağlandı.
30.04.2021Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yomra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yomra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.