Yakaladığı yılanlarla şov yaparken ısırılmıştı! Yılancı Osman'ın hayat hikayesinden bir aile dramı çıktı
Yakaladığı yılanlarla şov yaparken ısırılmıştı! Yılancı Osman'ın hayat hikayesinden bir aile dramı çıktıAdana’da geçen yıllarda kendisini dolandıran kişilerin kimlik kartını afiş bastırıp kamyonetine asan ve megafonla kent sokaklarını gezen, son yıllarda ise otogarda çiğ köfte ve ayran satıp, yılanlarla birlikte yaptığı hareketler nedeniyle 'Yılancı Osman’ olarak tanınan Osman Aslan’ın (65), ilk eşinden 3 çocuğunu cinayet, kaza ve intihar nedeniyle kaybettiği ortaya çıktı. Gençliğinde tüccarlık yaptığı için varlıklı olduğunu ancak aile ve iş hayatındaki talihsizlikler nedeniyle zor günler geçirdiğini belirten Aslan, “Torunlarımı kucağıma alıp yaylalarda, lüks içinde yaşatacaktım. Yoksa benim ne işim var ayranla, köfteyle Şimdi gece 02.00’de uyanıp, ayranla çiğ köfte yapıp satıyorum ama şerefimle yaşıyorum” dedi.
7.08.2024Adana
Yılancı Osman kimdir? Adana’da Yılancı Osman diye anılan Osman Aslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yılancı Osman kimdir? Adana’da Yılancı Osman diye anılan Osman Aslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?Adana Otogarı'nda koynunda beslediği yılanlarla şov yapan ve sosyal medyada da oldukça ilgi gören "Yılancı Osman" lakaplı Osman Aslan'ı beslediği yılan ısırdı. Peki, Yılancı Osman kimdir? Adana’da Yılancı Osman diye anılan Osman Aslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?
30.07.2024Gündem
Adana Otogarı'nda yılanlarla şov yapan 'Yılancı Osman'ı beslediği yılan ısırdı
Adana Otogarı'nda yılanlarla şov yapan 'Yılancı Osman'ı beslediği yılan ısırdıAdana'da koynunda beslediği yılanlar ile şov yapan Osman Aslan'ı elindeki yılan kaşından ısırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken Aslan, "Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum" dedi.
30.07.2024Adana