Yeni Özellikler

Yeni Özellikler

Son dakika yeni özellikler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni özellikler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni özellikler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Özellikler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni özellikler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.752 yeni özellikler haberi bulunmuştur. Tüm yeni özellikler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk mühendislerin geliştirdiği dijital ödeme sistemi için yeni şirket
Türk mühendislerin geliştirdiği dijital ödeme sistemi için yeni şirketÖdeme teknolojileri şirketi Mastercard, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen dijital ödeme çözümü Masterpass’in önümüzdeki dönemde Masterpass Teknoloji Hizmetleri A.Ş. çatısı altında faaliyetlerini sürdüreceğini duyurdu.
5.07.2024Yaşam
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladıNisan ayından itibaren Togg T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Togg kullanıcıları, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken; sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
14.05.2024Gündem
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak
Togg yenilendi, yüzden tanıyacakTürkiye’nin yerli otomobili Togg’a güncelleme geldi. T10X modeline gelen yeni özellikler Togg’un sosyal medya hesabından duyuruldu.
31.03.2024Ekonomi
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özelliklerYerli otomobil Togg, T10X'e 1.4.0 ismi verilen yeni bir güncelleme geldiğini açıkladı. Yeni güncelleme, yüz tanımayla oturum açmadan Trumore üzerinden araçla ilgili temel bilgilere ulaşmaya kadar birçok yenilik getirildiği öğrenildi. İşte detaylar...
30.03.2024Ekonomi
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldıIphone 15 modeli geçtiğimiz ay tanıtıldı. Bu modellerle birlikte yeni işletim sistemi iOS 17'de tanıtıldı. Peki iPhone 15 modelleriyle birlikte ne gibi yeni özellikler geldi? İşte 8 maddede iPhone 15 modellerinde bulunan yeni özellikler.
(Instagram yoklama kapatma) Instagram günlük yoklama nedir, nasıl kaldırılır? Instagram günlük yoklama kapatma-iptal etme!
(Instagram yoklama kapatma) Instagram günlük yoklama nedir, nasıl kaldırılır? Instagram günlük yoklama kapatma-iptal etme!Sosyal medya platformlarından biri olan Instagram kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Son çıkan Instagram sohbet yoklaması, sohbet gruplarında anlık fotoğraflar toplayabilmeyi sağlayan bu özellik bazı kullanıcılar tarafından sevilmedi. Sohbet yoklaması dilediğiniz zaman gönderebilir ve kaldırabileceğinden “Instagram yoklama kapatma” süreci araştırılıyor. Peki, Instagram günlük yoklama nasıl kaldırılır? İşte Instagram günlük yoklama kapatma…
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğinde
İsmail Demir: TCG Anadolu müthiş bir güç aktarma platformu oldu, devrim niteliğindeDünyada bir ilk ve Türkiye'nin ilk uçak gemisi olan TCG Anadolu bugün Deniz Kuvvetleri envanterine giriyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, geminin müthiş bir güç aktarma platformu olduğunu söyledi. Demir "Ambargo koymak isteyenler olabilir, kabiliyetlerin üstüne konması devrim niteliğinde. İyi bir yürüyüşümüz var, koşmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi istediğiniz değişiklikleri yapabilmek önemli" dedi.
10.04.2023Ekonomi
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel…
Canlı İddaa, “Canlı Sohbet” ile daha kazançlı! Misli.com’a özel…Misli.com’un “Canlı Sohbet” özelliğini kullandınız mı? Üyeler “Canlı Sohbet” açılan maçlarda bir araya gelerek kazançlarına kazanç katıyor! İşte detaylar…
5.04.2023İddaa
WhatsApp'tan yeni özellik: Newsletter
WhatsApp'tan yeni özellik: NewsletterWhatsApp, platformu kullanıcılar için daha kullanışlı hâle getirmek amacıyla yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Anlık mesajlaşma uygulaması ‘Newsletter’ yani haber bülteni adında yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Yeni yılda fiyatlar artacak mı?
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Yeni yılda fiyatlar artacak mı?Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Yeni yılda araba fiyatları artacak mı, düşecek mi? sorusu cevabını buldu. Uzman isimlerden otomobil piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar geldi. ODMD Genel Sekreteri Hayri Erce, fiyatları etkileyen 3 parametre olduğunu vurgulayıp yeni yılda araba piyasasının geleceğiyle ilgili konuştu.
16.12.2022Ekonomi
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları…
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları…WhatsApp geçtiğimiz aylarda ekran görüntüsü gizlilik özelliğini kullanıma sundu. Güncelleme ile kullanıcılar WhatsApp’ta ekran görüntüsü alamayacak. Video formatındaki ekran görüntü kaydına da izin verilmeyecek. Peki WhatsApp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır, ekran görüntüsü almak neden engellendi?
Ethereum Merge nedir? Kripto para madenciliği bitiyor mu? Ethereum Merge neleri değiştirecek?
Ethereum Merge nedir? Kripto para madenciliği bitiyor mu? Ethereum Merge neleri değiştirecek? Kripto para piyasaları Ethereum'un (ETH) Merge güncellemesi için gün sayıyor. Bazı analistler Ethereum Merge güncellemesini büyük bir olay olarak nitelendirirken bazıları ise daha önce defalarca ertelenen yükseltmenin önemli bir etkisi olmayacağı görüşünde. Eylül ayı ile birlikte gözler Ethereum Merge’üne çevrildi. Peki, Ethereum Merge nedir? Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Kripto para madenciliği bitiyor mu? İşte bilmeniz gerekenler…
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecekPopüler uygulamada artık 'bir kez görüntüle' mesajlarında ekran görüntüsü engellenebilecek, ayrıca 'son görülme' ayarlarından platformda çevrimiçi olunduğunu görecek insanlar seçilebilecek.
9.08.2022Dünya
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?WhatsApp, gönderilen bir mesajın herkesten silinmesini sağlayan "Herkesten Sil" özelliğini güncelliyor. Peki, herkesten sil özelliği kaç dakika? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
Apple IOS 16'yı tanıttı! İşte merakla beklenen yeni özellikler
Apple IOS 16'yı tanıttı! İşte merakla beklenen yeni özelliklerTeknoloji devi Apple, her yıl California'da düzenlediği Apple Dünya Geliştiricileri Konferansı'nda yeni ürünlerini tanıtıyor. Apple, işletim sistemi IOS 16'yı dünyaya duyurdu. Ağırlıklı olarak yazılım geliştirmeleri duyuran şirket, Apple Watch için bazı 'fitness' özellikleri ekledi.
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. Tüm kullanıcıları ilgilendiriyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Bu kapsamda sesli aramalardaki katılımcı sayısı artırıldı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp gruplarından kimseye çaktırmadan çıkmak mümkün olacak. İşte tüm yeni özellikler...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez yapılıyor! Yeni uygulama resmen tanıtıldı, mesajlarda artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez yapılıyor! Yeni uygulama resmen tanıtıldı, mesajlarda artık...WhatsApp kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni uygulama resmen tanıtıldı. Tüm mesajlar için geçerli olacak. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Aynı zamanda son görülme özelliğine de yeni bir güncelleme geliyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre şirket bir üyelik modeli üzerinde çalışıyor. Bu durum 'WhatsApp paralı mı olacak?' sorusunu gündeme getirdi. WhatsApp'a gelecek yeni özellikler ve son gelişmeler...
WhatsApp sesli mesajlarda yeni dönem! 6 yeni özellik birden duyuruldu, artık...
WhatsApp sesli mesajlarda yeni dönem! 6 yeni özellik birden duyuruldu, artık...Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli mesajlarda altı yeni özelliği birden duyurdu. Telefonda ses kaydının oynatıldığı sohbetten çıktığınız takdirde artık ses kaydını dinlemeye devam edebileceksiniz. Artık ses kaydı atmadan önce söylediklerinizden emin olmak için kaydettiğiniz ses kaydını göndermeden önce dinleyebileceksiniz. İşte WhatsApp'ta sesli mesajlara gelen 6 yeni özellik...
Mercedes otobüslere 41 donanım ekliyor!
Mercedes otobüslere 41 donanım ekliyor!Mercedes-Benz Türk, Travego ve Tourismo modelleri için yeni donanımlar sunma kararı aldı
5.04.2022Otomobil
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...
iPhone'larda yeni dönem! Tamamen değişti, güncelleme geldi! Dikkat çeken özellik...iPhone kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni güncellemeyle birlikte yeni özellikler resmen duyuruldu. Dördüncü büyük güncelleme yayınlandı. iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 kullanıcılara sunuldu. iPhone'larda birçok özellikte iyileştirmeye gidildi. Face ID, emojiler, kamera, FaceTime, Siri dahil olmak üzere birçok yenilik yapıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise kilit açmadaki özellik oldu. İşte Apple iOS 15.4 güncellemesiyle gelen tüm yenilikler...
Ford Ranger Raptor 288 beygirle geliyor!
Ford Ranger Raptor 288 beygirle geliyor!Yeni Nesil Ranger Raptor pick-up, 288 PS güç ve 491 Nm tork sunan çift turbo 3.0 litre EcoBoost V6 motora sahip.
22.02.2022Otomobil
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişmeMesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Herkes bekliyordu, gelen haber kimseyi memnun etmedi. 7 günlük detay, çileden çıkardı. Uygulamanın süre sınırı 1 saat, 8 dakika 16 saniye olan ‘Herkes için Sil’ özelliğini bir haftaya çıkarması bekleniyordu ama alınan bilgilere göre durum hiç de öyle değil. Konuyla ilgili WhatsApp’tan henüz bir açıklama yapılmadı.
Bakan Varank: Yakın gelecekte uzay araştırmacılarımızı da uğurlayacağız
Bakan Varank: Yakın gelecekte uzay araştırmacılarımızı da uğurlayacağızSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Nasıl ki bugün kutup araştırmacılarımızı sefere uğurluyorsak, yakın gelecekte de uzay araştırması yapacak insanlarımızı da bu şekilde uğurlayacağız" dedi.
Konya'da üretilen insansı robotlar fuarın gözdesi oldu
Konya'da üretilen insansı robotlar fuarın gözdesi oldu"AkınRobotics" fabrikasının üretimini yaptığı UVC sterilizasyon robotu, arama kurtarma ve yük taşımada kullanılabilecek dört ayaklı ARAT ile konuşabilen Mini Ada insansı robotları, özellikleriyle dikkati çekiyor.
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...ING Türkiye resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka şifreler, banka müşterisi olma, karekodla ödeme yapma, para alıp gönderme ve yeni sigorta ürünleri gibi yeni özelliklerini hayata geçirdi. ING Türkiye, mobil uygulamasına yeni özellikler eklendiğini bildirdi. Banka, yapılan yeni güncellemelerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İşte o özellikler...
27.10.2021Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Özellikler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni özellikler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.